Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
nedo Bog da sisoko da gol dns, ko bi izduro rizu 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa Glenn već ima žuti karton (opravdano dobio zbog udaranja Tiotea nakon izgubljene lopte), zatim sa zemlje drži Tioteovu nogu kako ovaj ne bi pobjegao, a u 46. minuti zaustavlja Jonasa.Carlo je napisao/la:Mogao je vala i Tiote mesar, mora da je učio zanat kod Hodžića u mesari.
Eh, sad ti meni objektino reci kad je Tiote mogao dobiti crveni karton (podsjećanja radi, nema ni žutog).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Prije nego što mu je držao Glen nogu, šta je Tiote uradio? Pogledaj replay pa ćeš vidjeti.Monolog je napisao/la:Pa Glenn već ima žuti karton (opravdano dobio zbog udaranja Tiotea nakon izgubljene lopte), zatim sa zemlje drži Tioteovu nogu kako ovaj ne bi pobjegao, a u 46. minuti zaustavlja Jonasa.Carlo je napisao/la:Mogao je vala i Tiote mesar, mora da je učio zanat kod Hodžića u mesari.
Eh, sad ti meni objektino reci kad je Tiote mogao dobiti crveni karton (podsjećanja radi, nema ni žutog).
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Aaaaaa, s dvije noge ga udario u prsa.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ljudi sabura, vodimo, nemoj te se svadjati pa svi ovdje volimo isti klub mi smo braca
. @Rizo (ako te smijem tako zvati) svaka cast na prognozi da ce Hendo zabiti gol 

Kaze ovaj na ESPN-u da je odgovor Liverpoola na neigranje Suareza:Igrat cemo jos bolje (ne tacno ovako,al je prevod pa onda
)

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
tata
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Coutinhovi pasovi me dobrano podsjećaju na Messijeve.
Vanjskim dijelom stopala u prazan prostor. Majstor, nema šta.

Vanjskim dijelom stopala u prazan prostor. Majstor, nema šta.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E moj Harise, sad se prisjeti svog komentara sa prošle stranice. 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Što je najžalosnije, ovo nije najbolja Liverpoolova partija ove sezone. 

- Imperator53
- Kontakt:
Strasno.Daj Brendo Borketa uvedi da i on koji ubaci. 

TRPAJ TE LEVATE I DALJE,I DALJE !!!
E Rodgersa krampe dati 12mil za Daniela a 8 za Coutia

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne možemo meda bez Suareza. 

Evo, svoj prvi post moracu napisati ovdje. Ovaj Staridz otkida! Naravno, sve pohvale i za igru Kutinja, ali on me je impresionirao. Obojica su mladi i cinice okosnicu ekipe u buducnosti. Samo me zanima, jel Kutinjo kupljen ili je na pozajmici?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma pretplatili smo ga, 8.5 milkica, mogli smo kupiti Michua za 35 miliona funti.
Vadi Gerrarda umjesto da ga pusti da odigra sve
Boriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Boriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- Carragher23
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.