Čomor ne izlazi iz kafanezeljo4life je napisao/la:Da nije mozda Comor?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Čemer, kako mu ja tepam, je jedan od najboljih polovnjaka kod komšija

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Čomor ne izlazi iz kafanezeljo4life je napisao/la:Da nije mozda Comor?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nema prijenosa, nema streamaHamo je napisao/la:Je li možda ima stream za tekmu? Student,vratio se kući inaće bih bio na Grbavici.
A nema ni izgovora - svi na tekmuUltras1921 je napisao/la:nema prijenosa, nema streamaHamo je napisao/la:Je li možda ima stream za tekmu? Student,vratio se kući inaće bih bio na Grbavici.
Hvala.Ultras1921 je napisao/la:nema prijenosa, nema streamaHamo je napisao/la:Je li možda ima stream za tekmu? Student,vratio se kući inaće bih bio na Grbavici.
Drug angazuj mi privatni jet od Radoncica i eto me odma iz Svedske! Kad vec kazes da nema izgovora hahaTheGreatest10 je napisao/la:A nema ni izgovora - svi na tekmuUltras1921 je napisao/la:nema prijenosa, nema streamaHamo je napisao/la:Je li možda ima stream za tekmu? Student,vratio se kući inaće bih bio na Grbavici.
Poceli smo maltretirati ljudeTheGreatest10 je napisao/la:A nema ni izgovora - svi na tekmuUltras1921 je napisao/la:nema prijenosa, nema streamaHamo je napisao/la:Je li možda ima stream za tekmu? Student,vratio se kući inaće bih bio na Grbavici.
usput i mene pokupite iz NjemackeDrug angazuj mi privatni jet od Radoncica i eto me odma iz Svedske! Kad vec kazes da nema izgovora haha![]()
No sikiriki drug, to je forum haha. Ma da ponekad dodju neki padobranci i pocnu pametovatTheGreatest10 je napisao/la:Sajo i Hamo šalim se, to ja za ove što žive 5 minuta od stadiona a traže stream
A znam, takvih nikad dostasajo10 je napisao/la:No sikiriki drug, to je forum haha. Ma da ponekad dodju neki padobranci i pocnu pametovatTheGreatest10 je napisao/la:Sajo i Hamo šalim se, to ja za ove što žive 5 minuta od stadiona a traže stream
Nema tv prenosa utakmice, znači nema linka.PlaviSaJUGA je napisao/la:Momci jel to stvarno niko nema link za utakmicu,ako neko ima nek posalje na PP ako necete da vec javno ide...molim vas
DzoleZeljo je napisao/la:Nazalost nisam na tekmi, radi bolesti. Jbg
Kaze mi kolega da je posjeta katastrofalna. 10 min prije pocetka jedno bilo 400 ljudi...
idemo lagano jos koji i lagano ostatakmak_033 je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOL 1-0 SVRAKA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.