Deulofeu ne miče iz Barce nigdje dok se ne vidi kakav je, dok ne dobije pravu priliku u A timu.Cautinho je napisao/la: Inače,Borussia se interesuje za Delufeua,bilo bi super kad bi sa njim i plus lova mogli utrziti nekog od njihovih igrača
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- zlatan1982
- Kontakt:
večeras bi i teoretski mogla biti potvrđena titula...ako barsa dobije a real kiksa protiv altetika..
Još jedna fotografija: Barçin domaći dres za sezonu 2013/14.
Kao što je i bilo najavljivano, gostujući će biti u bojama katalonske zastave.

Pobjeda je bolja od orgazma!
- JohnLennon
- Kontakt:
http://www.marca.com/debate/2013/04/343 ... s3437.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogami ovo pravo zajebano. Jace od 60% navijaca kluba ne zeli Titu dalje u klubu.
Bogami ovo pravo zajebano. Jace od 60% navijaca kluba ne zeli Titu dalje u klubu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Realno nije on jos dorastao ovoj funkciji.Vidjelo se protiv Bayerna da nema muda da krene u napad.A i ova njegova bolest je dosta uticala na njega.JohnLennon je napisao/la:http://www.marca.com/debate/2013/04/343 ... s3437.html
Mislim da bi trebao odmoriti koju sezonu,jer bi to bilo bolje za njega.Prvenstvo radi njegove bolji,koja ga moze unistiit.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Tito ostaje svakako, samo mali i neozbiljni klubovi otpustaju trenere nakon jedne sezone i osvojene titule.
Don't hate what you don't understand.
Realno od tih 60% 20% zna nešto o fudbalu.DesimaL je napisao/la:Realno nije on jos dorastao ovoj funkciji.Vidjelo se protiv Bayerna da nema muda da krene u napad.A i ova njegova bolest je dosta uticala na njega.JohnLennon je napisao/la:http://www.marca.com/debate/2013/04/343 ... s3437.html
Mislim da bi trebao odmoriti koju sezonu,jer bi to bilo bolje za njega.Prvenstvo radi njegove bolji,koja ga moze unistiit.
Pa nije Barcelona neka drugorazredna ekipa, valjda im uprava zna ko je kakvog kvaliteta.
Osvojio je titulu, ispast će najvjerovatnije iz polufinala i to je to.
Imam ja gostujuci dres za sezonu 2014,velicina LGorki je napisao/la:Još jedna fotografija: Barçin domaći dres za sezonu 2013/14.
Zaniteresovani neka se jave u pp,saljem i slike!
Susaeta, 1 - 0. 

Jel bio offside ? Ma hajde iako jest imali smo i mi pomoc 2009 

ser del barça es el millor que hi ha !
Scof1eld je napisao/la:Jel bio offside ? Ma hajde iako jest imali smo i mi pomoc 2009

- JohnLennon
- Kontakt:
Ma kako god okrenes, ja sumnjam da vas Titaga moze vratiti na krov Europe. Istina je da ima viziju slicnu Narkomanu, ali ocigledno je da entuzijazam koji ima, sigurnost i na kraju krajeva samu ideju slabo transmitira u ekipu, ili barem slabije nego Narkoman.
Nego, jel' se to Midzu cuva za Bayern
Nego, jel' se to Midzu cuva za Bayern

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Kao i Kopitu 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
MESSIIIIIII! On udje i odmah druga prica, ma kakva prica druga knjiga 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Odem do prodavnice da uzmem cigare i dok se vratih 1:2
Visca el Barca

Visca el Barca

Cautinho je napisao/la:Sta ste vi mislili?Bravo za Alexisa.
Dajte Bayern!!!
Polako druže,večeras da se ušteli pa da za prvi maj rešeta

Kod nas je ova kapitenska traka pravi cirkus, nosi je ko stigne 

ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.