sve vise lici na carrolla iz newcastlaEBSCO je napisao/la:Carroll opet strijalc danas

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
sve vise lici na carrolla iz newcastlaEBSCO je napisao/la:Carroll opet strijalc danas
Super za njega, valjda mu je sad cijena nekih 15 mil. valjda ga uspijemo nekom tutnutEBSCO je napisao/la:Carroll opet strijalc danas
Ne mogu ti nikako ove dvije rečenice ići u isti post.Otelo je napisao/la:Danas ocekujem nas potop![]()
![]()
@rizo de okani se malo covjeka
Jesam, što se nisi javio? Ne udaram ja navijače Arsenala, samo Uniteda, ali sreća nema ih u Vogošći.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Rizo, esi ono ti bio danas u Parkuši pozdravljao se s nekim likovima, bež jakna ovo ono ?
Pa nisam bio siguran da si ti zato te sad i pitam da utvrdim.Henderson je napisao/la:Jesam, što se nisi javio? Ne udaram ja navijače Arsenala, samo Uniteda, ali sreća nema ih u Vogošći.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Rizo, esi ono ti bio danas u Parkuši pozdravljao se s nekim likovima, bež jakna ovo ono ?
znam da ne mogu al previse ga spominjesHenderson je napisao/la:Ne mogu ti nikako ove dvije rečenice ići u isti post.Otelo je napisao/la:Danas ocekujem nas potop![]()
![]()
@rizo de okani se malo covjeka
LFC line-up: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Coutinho, Sturridge.
Subs: Jones, Coates, Skrtel, Wisdom, Suso, Shelvey, Borini.
nisam nasao sportklub, ali evo sopcasta na engleskomOTNYS_YNWA je napisao/la:Neko link od sporkluba?Hvala.
Svi fol glume neke moraliste i ne želi arape i pare. Daj ba ljudi pustite se šuplje. Bez arapa nema pobjeđivanja za nas.emir18 je napisao/la:Vama bi najbolje bilo da vas kupe kakvi Arapi,da vrate staru slavu,jer 20 i kusut godina bez titule u EPL za takav klub,nedostaje Pool u LP,a i zelio bi nekad u buducnosti vidjeti Real i Redse u finalu, jer to su 2 najveca Evropska kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.