FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma to optimizam u meni proradio pa dodao malo
.. Salu na stranu, posjeta je generalno losa ove sezone pa necu biti iznenadjen ni vecerasnjom.. Bitnije je da u utorak bude nekih 7000..[/quote]
Ma hajd' koliko god da nas bude . Samo mi ofirno ,moram sam biti na JUGU .

Ma hajd' koliko god da nas bude . Samo mi ofirno ,moram sam biti na JUGU .

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- SarajlijaTM
tih 200 je iz onih vremena dok smo pjevali "uprava napolje"fsdghdsfs je napisao/la:Dje nadje tih 200. ?champions1921 je napisao/la:Ja ocekujem plafon 1200 ljudi..fsdghdsfs je napisao/la:sta ocekujete vi od posjete veceras ?
ja mislim da ce nas biti bas malo .koga god danas da sam zovn'o nece na tekmu .6-ica nas protiv celika isli ,veceras cu izgleda "sam" na JUG .

oni su uvjek tu,a 1000 ocekuje
Eto da znas nije zajebancija i ja sam cuo da bi mogao doci neko od pitara....Navodno Amar probrao nekoga...zeljo1 je napisao/la:cak sta vise zapitaj se koji bi vas igrac mogao sletiti na grbavicu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jel se to ti salis il ozbiljno neko iz sarajeva treba da dode?pile87 je napisao/la:Eto da znas nije zajebancija i ja sam cuo da bi mogao doci neko od pitara....Navodno Amar probrao nekoga...zeljo1 je napisao/la:cak sta vise zapitaj se koji bi vas igrac mogao sletiti na grbavicu

Ma vi stvarno niste normalni !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ako bude 1.500 bice mila majka.. Jbg, koncert, neatraktivan protivnik, eto jedino je sreca sto nema na TV-u.fsdghdsfs je napisao/la:sta ocekujete vi od posjete veceras ?
ja mislim da ce nas biti bas malo .koga god danas da sam zovn'o nece na tekmu .6-ica nas protiv celika isli ,veceras cu izgleda "sam" na JUG .
Pisao sam ranije bio, onaj susret sa Celikom je bio idealan, da napunimo stadion, prvenstveno jer je bila bitna tekma, plus vikend (eto jedino Tv prenos je odbio 1.000 ako nista). Ove ostale bitne tekme, igramo srijedom, plus TV prenosi (ukljucujuci derbi), a sumljam da ce posjete biti ista vece protiv Sirokog i Sarajeva nego sto su bile protiv Celika. Jos ako oni gore nastave sa ironicnom igrom, dabogda da nesto zaradimo od karata...
EDIT: Da se malo nadovezem na ove price oko dolakska nekog (?) igraca Sarajeva. Ja koliko to mogu da vidim, sa neke svoje perspektive, jedino Torlaka i malog Radovca bih prihvatio, ostale, ni da mi nude pare da igraju, ne bih prihvatio..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 27 apr 2013, 17:51, ukupno mijenjano 2 puta.
- zeljo4life
- Kontakt:
Meni niko ne pada na pametpile87 je napisao/la:Eto da znas nije zajebancija i ja sam cuo da bi mogao doci neko od pitara....Navodno Amar probrao nekoga...zeljo1 je napisao/la:cak sta vise zapitaj se koji bi vas igrac mogao sletiti na grbavicu

Amare hvala ti...
E ni meni tri puta sam im pregledao ekipu i fakat ne mogu se skontati koga bi mogli odvesti da valja...zeljo4life je napisao/la:Meni niko ne pada na pametpile87 je napisao/la:Eto da znas nije zajebancija i ja sam cuo da bi mogao doci neko od pitara....Navodno Amar probrao nekoga...zeljo1 je napisao/la:cak sta vise zapitaj se koji bi vas igrac mogao sletiti na grbavicu![]()
![]()
znači ništa od arene?anonimni je napisao/la:nealeksandar_veliki je napisao/la:Da li ko prenosi tekmu večeras?
Il club piu titolato al mondo!
-
- Kontakt:
mali Radovac (17 godina) dijete sarajeva, ima ugovor do 2015 al mu je cijena 50 000KM tako da nije nesta extra puno a Torlaku istice ugovor u 7 mjesecu ove godine!!!DzoleZeljo je napisao/la:Ako bude 1.500 bice mila majka.. Jbg, koncert, neatraktivan protivnik, eto jedino je sreca sto nema na TV-u.fsdghdsfs je napisao/la:sta ocekujete vi od posjete veceras ?
Pisao sam ranije bio, onaj susret sa Celikom je bio idealan, da napunimo stadion, prvenstveno jer je bila bitna tekma, plus vikend (eto jedino Tv prenos je odbio 1.000 ako nista). Ove ostale bitne tekme, igramo srijedom, plus TV prenosi (ukljucujuci derbi), a sumljam da ce posjete biti ista vece protiv Sirokog i Sarajeva nego sto su bile protiv Celika. Jos ako oni gore nastave sa ironicnom igrom, dabogda da nesto zaradimo od karata...
EDIT: Da se malo nadovezem na ove price oko dolakska nekog (?) igraca Sarajeva. Ja koliko to mogu da vidim, sa neke svoje perspektive, jedino Torlaka i malog Radovca bih prihvatio, ostale, ni da mi nude pare da igraju, ne bih prihvatio..
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- TheGreatest10
- Kontakt:
Po meni, Torlak bi sa Bogijem bio bedem u odbrani. Jedino njega vidim kao dobro pojačanje od komšija, ostalo polovnjaci 
Što se tiče Radovca, dečko opet ide u Zenitov kamp ovo ljeto tako da mislim da će tamo i ostati

Što se tiče Radovca, dečko opet ide u Zenitov kamp ovo ljeto tako da mislim da će tamo i ostati

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nisam ja dzaba spomenuo Radovca ovdje. Previse se prica rastegla oko njega zaista, pa se vise ne zna ko pije a ko placa. Koliko sam ja znao, trebao je odmah nakog prvog puta ostati gore (navodno sve bilo dogovoreno 100%), pa se onda vrati, pa opet ode (opet se pricalo treba 100%, da je zavrseno sve), pa se onda odjednom pojavi u prvoj postavi kako je Musemic dosao. Malog pratim mnogo prije su oni gore znati da imaju takvo nesto u svom omladinskom pogodu. Borili se roditelji, i opet ga ovi ne bi primijetili da mali nije da gol francuzima kada je nastupao za mlade kategorije repke. Kako god, mali mi je drag pravo, a misljenja sam da bi Amar od njega napravio pravu igracinu...TheGreatest10 je napisao/la:Po meni, Torlak bi sa Bogijem bio bedem u odbrani. Jedino njega vidim kao dobro pojačanje od komšija, ostalo polovnjaci
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 27 apr 2013, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
- champions1921
Amar bi od Suljica DiMariu napraviopile87 je napisao/la:E ni meni tri puta sam im pregledao ekipu i fakat ne mogu se skontati koga bi mogli odvesti da valja...zeljo4life je napisao/la:Meni niko ne pada na pametpile87 je napisao/la: Eto da znas nije zajebancija i ja sam cuo da bi mogao doci neko od pitara....Navodno Amar probrao nekoga...![]()
![]()

BUDI ŽELJO !!!
- TheGreatest10
- Kontakt:
Radovac ima kvalitet i vidi se da može izrasti u dobrog igrača, ali valjda shvati koji je pravi klub i pređe kod nas, ali teškooo...DzoleZeljo je napisao/la:Nisam ja dzaba spomenuo Radovca ovdje. Previse se prica rastegla oko njega zaista, pa se vise ne zna ko pije a ko placa. Koliko sam ja znao, trebao je odmah nakog prvog puta ostati gore (navodno sve bilo dogovoreno 100%), pa se onda vrati, pa opet ode (opet se pricalo treba 100%, da je zavrseno sve), pa se onda odjednom pojavi u prvoj postavi kako je Musemic dosao. Malog pratim mnogo prije su oni gore znati da imaju takvo nesto u svom omladinskom pogodu. Borili se roditelji, i opet ga ovi ne bi primijetili da mali nije da gol francuzima kada je nastupao za mlade kategorije repke. Kako god, mali mi je drag pravo, a misljenja sam da bi Amar od njega napravio pravu igracinu...TheGreatest10 je napisao/la:Po meni, Torlak bi sa Bogijem bio bedem u odbrani. Jedino njega vidim kao dobro pojačanje od komšija, ostalo polovnjaci

Ima i u našim omladinskim kategorijama takvih poput njega, samo nemaju nikoga da ih pogura...

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
- TheGreatest10
- Kontakt:
[/quote]
Meni niko ne pada na pamet
[/quote]
E ni meni tri puta sam im pregledao ekipu i fakat ne mogu se skontati koga bi mogli odvesti da valja...[/quote]
Amar bi od Suljica DiMariu napravio
.. Ima nesto fakinsko u sebi sto Amar voli jos da ga sef izbrusi i repka mu ne gine
[/quote]
Ma kakav Suljić, frajer samo zna trčati uzalud, ubačaj i realizacija tanka. Po meni polovnjak
Meni niko ne pada na pamet

E ni meni tri puta sam im pregledao ekipu i fakat ne mogu se skontati koga bi mogli odvesti da valja...[/quote]

Ma kakav Suljić, frajer samo zna trčati uzalud, ubačaj i realizacija tanka. Po meni polovnjak

Meni niko ne pada na pametTheGreatest10 je napisao/la:

E ni meni tri puta sam im pregledao ekipu i fakat ne mogu se skontati koga bi mogli odvesti da valja...

Njemu samo fali kuveta.Kada bi ojacao moglo bi nesto biti od njega.Ovako nek malo jaci povjetarac puhne odnijet ce ga
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ma kakav, Suljic Amar mu rekao da dodje kad se udeblja jel se udebaljao nije Suljic zdravo 

- zeljo4life
- Kontakt:
Mozda je pitar koji i ne igra trebutno za njih hajd ga znajzeljo4life je napisao/la:Da nije mozda Comor?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Hrasno15, Redfire16 i 44 gosta.