FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ono sto je jasno nakon prvog poluvremena i probe sa igracima na novim pozicijama jeste da Emre nije za krila. Momak je veliki potencijal, jak kao konj, a takvi igraci su najpogodniji za poziciju zadnjeg veznog, tzv. razbijaci.
Inace tekma ni tamo ni vamo. Nista narocito, a gol je plod malo vise srece i sjajnog centarsuta Shaqirija.
Inace tekma ni tamo ni vamo. Nista narocito, a gol je plod malo vise srece i sjajnog centarsuta Shaqirija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hoeness bi mogao privremeno i da odstupi sa pozicije predsjednika dok traje istraga.
Usput, Shaqiri stvarno dobar.. Imamo dostojnu zamjenu za Riberya

Usput, Shaqiri stvarno dobar.. Imamo dostojnu zamjenu za Riberya

Istrca neka "koka" na teren 

Ugasio sam maloprije tv. Zaista me smorila utakmica, pomalo mi je krivo kako su igrali. Ušao je Bilal i odmah do Contenta i Gomez fulio 100% priliku. Poslije toga je i Freiburg imao šut glavom i to je to. Zaista dosadna utakmica.
Dobar je Shaqiri, prodao je par odličnih lažnjaka a najbolji je sa petom bio kada posla igrača Freiburga po kilo luka na pijacu.
Dobar je Shaqiri, prodao je par odličnih lažnjaka a najbolji je sa petom bio kada posla igrača Freiburga po kilo luka na pijacu.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nasi odigrali cisto onako da bi se moglo reci da ove sezone imamo i jednu od dosadnijih utakmica heeheh
ma da je bilo sansi al mi smo navili na petarde, sestarde
opezt pobjeda
staa 
nego imal one koke sto je utrcala na fb da je dodam, svidja mi se

FC Bayern !!!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
BavaracZenica je napisao/la:Nasi odigrali cisto onako da bi se moglo reci da ove sezone imamo i jednu od dosadnijih utakmica heehehma da je bilo sansi al mi smo navili na petarde, sestarde
opezt pobjeda
staa

eto ti je

Pošto je ovo highlight utakmice evo još jednom sličice.
A eto danas jedna prosječna utakmica i to se moglo očekivat da jednom dođe, pogotovo u situaciji kada to sve za nas nije rezultatski bitno u BuLi.
Ali rekord od 84 boda je postavljen.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Slika je postavljena jer ovaj frajer lici na Thomasa Linkea 

Zamjerim joj sto nije u klupskim bojama

Zamjerim joj sto nije u klupskim bojama

Sent from my Philips Smart TV.

Mašina

Kakvog smo igrača doveli za tako male pare. The new RIbery !
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Baš me zanima sastav protiv BvB-a. Već ćemo znati tada aBd ko će biti u finalu. Da li je to test utakmica pred finale LP-a
Jesam li ja jedini koji se sekira za te žute kartone ?

Jesam li ja jedini koji se sekira za te žute kartone ?

Nisi..Neutral je napisao/la:Jesam li ja jedini koji se sekira za te žute kartone ?
Jupp ce morati rizikovati u uzvratu sa prvim sastavom. Ja ne vidim druge opcije.
Nadam se da sudac nece dijeliti kartone olako i da ce dopustiti malo ostriju igru.
Treba imati u vidu i da je to polufinale LP a ne tamo neka utakmica grupne faze.
Momci, pogledajte temu Barcelone i uživajte. Bayern je postao Bilbao !
Da, najjači sastav mora igrati. Siguran sam da ćemo zabiti jedan gol, a oni mogu maštati onda o 6 gola
Respekt njima, sve je moguće u fudbalu ali ove sezone je Bayern strašno jak. Odbraniti se u prvih 15-20 minuta i to je to. Moraju dosta riskirati a tu su Ribery i Robben za kontre.
Biće zanimljivo a mislim da neću gledati prvo poluvrijeme, tanak sam sam živcima

Da, najjači sastav mora igrati. Siguran sam da ćemo zabiti jedan gol, a oni mogu maštati onda o 6 gola

Respekt njima, sve je moguće u fudbalu ali ove sezone je Bayern strašno jak. Odbraniti se u prvih 15-20 minuta i to je to. Moraju dosta riskirati a tu su Ribery i Robben za kontre.
Biće zanimljivo a mislim da neću gledati prvo poluvrijeme, tanak sam sam živcima

- Bayern@heart
- Kontakt:
Ma puti ti njih što ulaziš na njihovu temu oni su nebitniNeutral je napisao/la:Momci, pogledajte temu Barcelone i uživajte. Bayern je postao Bilbao !![]()
Da, najjači sastav mora igrati. Siguran sam da ćemo zabiti jedan gol, a oni mogu maštati onda o 6 gola![]()

MIA SAN MIA FC BAYERN
- supermario
- Kontakt:
ako povedemo u prvom poluvremenu protiv Barce, sjedaju Lahm, Schweini i Dante na poluvremenu 

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- anelbavarac
- Kontakt:
Ako prvi dadnemo gol,tu se prica zavrsava onda neka Jupp smisli sta ce sa ovim kojima prijeti suspenzija,a mislim da ce od pocetka krenuti sa igracima kojima prijeti opasnost da propuste finale jer ulog je preveliki.
- gerdmuller
- Kontakt:
Sudkurve Munchen-Geboren 1972 gestorben 27.04. 2013 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
sto se tice same tekme ocekivano odrigano od drugog tima ,nevjerovatno je onako da imamo posjed lopte i dominiramo sa dr.timom protiv ekipe koja se bori za kvalifikacije za LP ,a domuz sa drugim timom na jadvite jade uz pomoc sudija pobjedi ,dakle u slucaju finala ako bude odlucivala klupa ,a nikad ne reci nikad tu smo u ogromnoj prednopsti
- roy_makaay
- Kontakt:
Ja da sam na Juppovom mjestu ja bih na Nou Campu pustio Gustava s lanca
,jest da i njemu prijeti suspenzija al' manja je šteta nego da Martinez propusti finale,a Gustavo je baš skovan za ovakvih utakmica najbolji primjer je prošlogodišnje polufinale u Madridu.Gustavo je propustio i finale dahoam i nekako mi je žao i pomisliti da propusti i ovogodišnje al' on je takav tip, koji se u potpunosti podređuje klubu.

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- schweinsteiger
- Kontakt:
I ja sam isto vidio na njihovoj facebook stranici.Je l' mi mozes objasnit' u 2-3 recenice zasto,citao sam po komentarima,ali prevod na google translate je skroz konfuzangerdmuller je napisao/la:Sudkurve Munchen-Geboren 1972 gestorben 27.04. 2013

#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.