FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dobar ovaj igrac Zvijezde,brazilac Adam fin vezni igrac godilo bi nam kad bi dosao 

Daj ba uozbilji se molim te. Kakav crni Adam ne mogu opucati na gol. Cuj Adamarelinho je napisao/la:Dobar ovaj igrac Zvijezde,brazilac Adam fin vezni igrac godilo bi nam kad bi dosao

Momak je za svoju poziciju fino odigrao.Oxidenks je napisao/la:Daj ba uozbilji se molim te. Kakav crni Adam ne mogu opucati na gol. Cuj Adamarelinho je napisao/la:Dobar ovaj igrac Zvijezde,brazilac Adam fin vezni igrac godilo bi nam kad bi dosao![]()
Gledo sam ga 2-3 puta, izgubljen slucaj. Ordagic i Savic su za njega Bekric i Svrakaarelinho je napisao/la:Dobar ovaj igrac Zvijezde,brazilac Adam fin vezni igrac godilo bi nam kad bi dosao

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Samo mi nije jasno kako ce igrac jedne Zvijezde koja ispada iz lige dobro doci ekipi koja je prva na tabeli. Ne baljezgajte gluposti. Adamarelinho je napisao/la:Momak je za svoju poziciju fino odigrao.Oxidenks je napisao/la:Daj ba uozbilji se molim te. Kakav crni Adam ne mogu opucati na gol. Cuj Adamarelinho je napisao/la:Dobar ovaj igrac Zvijezde,brazilac Adam fin vezni igrac godilo bi nam kad bi dosao![]()

- zeljo4life
- Kontakt:
Onaj mali hajvan iz Rudara,lijevi bek mescini,davids samo bez cvika
Ne daj boze pa se Kvesi ovo oduzi,mogao bi nam biti od pomoci...grize frajer ko mahnit na svakoj tekmi...

Amare hvala ti...
Ti jos gori od ovog gorezeljo4life je napisao/la:Onaj mali hajvan iz Rudara,lijevi bek mescini,davids samo bez cvikaNe daj boze pa se Kvesi ovo oduzi,mogao bi nam biti od pomoci...grize frajer ko mahnit na svakoj tekmi...

- zeljo4life
- Kontakt:
Haj dobro...nego ti meni objasni kakve veze ima sto je covjek spomenuo igraca iz zvijezde ili ja iz rudara? Sta ne mogu nam pomoci ekipi? Ti neki pravi fudbalski ekspert,pricamo jarane o pojedincima iz tih ekipa...ja eto mi cemo dovesti nekog mozda iz zvezde ili hajduka? Spusti se malo na zemlju,i uprati malo igrace...prije je Zeljo dovodio najvise igraca iz nakih selendri a bili su zvjerke...Oxidenks je napisao/la:Ti jos gori od ovog gorezeljo4life je napisao/la:Onaj mali hajvan iz Rudara,lijevi bek mescini,davids samo bez cvikaNe daj boze pa se Kvesi ovo oduzi,mogao bi nam biti od pomoci...grize frajer ko mahnit na svakoj tekmi...
![]()
Amare hvala ti...
nealeksandar_veliki je napisao/la:Da li ko prenosi tekmu večeras?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Provaljujes se opasno.zeljo4life je napisao/la:Haj dobro...nego ti meni objasni kakve veze ima sto je covjek spomenuo igraca iz zvijezde ili ja iz rudara? Sta ne mogu nam pomoci ekipi? Ti neki pravi fudbalski ekspert,pricamo jarane o pojedincima iz tih ekipa...ja eto mi cemo dovesti nekog mozda iz zvezde ili hajduka? Spusti se malo na zemlju,i uprati malo igrace...prije je Zeljo dovodio najvise igraca iz nakih selendri a bili su zvjerke...Oxidenks je napisao/la:Ti jos gori od ovog gorezeljo4life je napisao/la:Onaj mali hajvan iz Rudara,lijevi bek mescini,davids samo bez cvikaNe daj boze pa se Kvesi ovo oduzi,mogao bi nam biti od pomoci...grize frajer ko mahnit na svakoj tekmi...
![]()

- DzoleZeljo
- Kontakt:
kada ce se znati koji su timovi dobili ili obnovili licencu? Hvala

Pošto se ne vidi čitava slika:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8163_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Numaa, dana/u 27 apr 2013, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Pohvale za majice, fakat dobro izgledaju.
Samo Kvesa i Zola nemogu nikako zajebano da izgledaju ko Amar, jednostavno su previse fini momci.
Samo Kvesa i Zola nemogu nikako zajebano da izgledaju ko Amar, jednostavno su previse fini momci.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- zeljo4life
- Kontakt:
Ti jos gori od ovog gore
[/quote]
Haj dobro...nego ti meni objasni kakve veze ima sto je covjek spomenuo igraca iz zvijezde ili ja iz rudara? Sta ne mogu nam pomoci ekipi? Ti neki pravi fudbalski ekspert,pricamo jarane o pojedincima iz tih ekipa...ja eto mi cemo dovesti nekog mozda iz zvezde ili hajduka? Spusti se malo na zemlju,i uprati malo igrace...prije je Zeljo dovodio najvise igraca iz nakih selendri a bili su zvjerke...[/quote]
Provaljujes se opasno.
[/quote]
Ma i to sto kazes...samo kad se sjetim Savica,nista nam nije valjo...Ja i Bekrica isto...karna,i jos mnogo njih,a da ne pricam prije rata onih **** od igraca,Nikica,Paprice...i oni su dosli kao velika pojacanja iz velikih klubova...focanskih...al necu vise da se provaljujem.Mozda onog Rukavinu iz Partizana da dovedemo? Sta je to za nas...

Haj dobro...nego ti meni objasni kakve veze ima sto je covjek spomenuo igraca iz zvijezde ili ja iz rudara? Sta ne mogu nam pomoci ekipi? Ti neki pravi fudbalski ekspert,pricamo jarane o pojedincima iz tih ekipa...ja eto mi cemo dovesti nekog mozda iz zvezde ili hajduka? Spusti se malo na zemlju,i uprati malo igrace...prije je Zeljo dovodio najvise igraca iz nakih selendri a bili su zvjerke...[/quote]
Provaljujes se opasno.

Ma i to sto kazes...samo kad se sjetim Savica,nista nam nije valjo...Ja i Bekrica isto...karna,i jos mnogo njih,a da ne pricam prije rata onih **** od igraca,Nikica,Paprice...i oni su dosli kao velika pojacanja iz velikih klubova...focanskih...al necu vise da se provaljujem.Mozda onog Rukavinu iz Partizana da dovedemo? Sta je to za nas...
Amare hvala ti...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Dila Gori izgubila kod kuće od Dinamo Tbilisija 0:1, primili gol u '87. Križaj Gruziju.
levski vodi protiv sfoije, ludogorets mora pobjeditiDukeOfWellington je napisao/la:Dila Gori izgubila kod kuće od Dinamo Tbilisija 0:1, primili gol u '87. Križaj Gruziju.
FKŽ !
Haj dobro...nego ti meni objasni kakve veze ima sto je covjek spomenuo igraca iz zvijezde ili ja iz rudara? Sta ne mogu nam pomoci ekipi? Ti neki pravi fudbalski ekspert,pricamo jarane o pojedincima iz tih ekipa...ja eto mi cemo dovesti nekog mozda iz zvezde ili hajduka? Spusti se malo na zemlju,i uprati malo igrace...prije je Zeljo dovodio najvise igraca iz nakih selendri a bili su zvjerke...[/quote]zeljo4life je napisao/la:Ti jos gori od ovog gore![]()
Provaljujes se opasno.

Ma i to sto kazes...samo kad se sjetim Savica,nista nam nije valjo...Ja i Bekrica isto...karna,i jos mnogo njih,a da ne pricam prije rata onih **** od igraca,Nikica,Paprice...i oni su dosli kao velika pojacanja iz velikih klubova...focanskih...al necu vise da se provaljujem.Mozda onog Rukavinu iz Partizana da dovedemo? Sta je to za nas...[/quote]
Mogu i ja tebi nabrajati Adis Obad najbolji strijelac lige i Veleza, Feda Dudic najbolji strijelac Travnika nisu dali zajedno tri gola. I mogu ti jos nabrajati pola sata igrace, ali necu jer se ne razumijes uopce. Ufati se ti Edvarda

- zeljo4life
- Kontakt:
Ok oksi,posto vidim da se ti razumijes,koga bi ti volio vidjeti u Zelji? Samo nemoj ko papagaj,ono sto je Sef reko " nikoga iz nase lige".haj da cujem tvoj ukus...
Amare hvala ti...
Cimerot iz Leotara po meni strasan igrac, napisem li da ga Amar hoce dovesti sutra ce ga Gracic nazvati i ponuditi ugovorzeljo4life je napisao/la:Ok oksi,posto vidim da se ti razumijes,koga bi ti volio vidjeti u Zelji? Samo nemoj ko papagaj,ono sto je Sef reko " nikoga iz nase lige".haj da cujem tvoj ukus...

Bit je po Amaru da gleda poziciju na kojoj mu treba igrac nazalost po ovog Cimerota tu smo vec dobro popunjeni.
Iskreno po meni smo dobili jednog igraca od koga se malo ko nadao Eldar me bas iznenadio nekako mi je izgledalo kada je on zaigrao da je i ekipa prigrala a dugo je Amar trazio ekipu i mjenjao...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- zeljo4life
- Kontakt:
Pa prema nekim ovdje mi ne mozemo dovoditi igrace iz tog i takvih klubova,posto je leotar deveti ili koji vec,a mi prvi...to nam je ispod casti...pile87 je napisao/la:Cimerot iz Leotara po meni strasan igrac, napisem li da ga Amar hoce dovesti sutra ce ga Gracic nazvati i ponuditi ugovorzeljo4life je napisao/la:Ok oksi,posto vidim da se ti razumijes,koga bi ti volio vidjeti u Zelji? Samo nemoj ko papagaj,ono sto je Sef reko " nikoga iz nase lige".haj da cujem tvoj ukus...
Amare hvala ti...
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Lokomotifa i 26 gostiju.