Pa da, Barci je samo preostalo da se uzda u Bayernov loš dan u uzvratu.
http://****/fudbal/na-pomolu-ve ... -istragom/
Gotzeov transfer pod istragom, BvB-u prijeti vićemilionska kazna. Izgubiše ponaboljeg igrača pa će i kaznu morat platit.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
2010 polufinale Lige prvaka Barcelona -Inter---prolaz intera---osvajač Lige prvakadr.adnan je napisao/la:Kopajući malo po starim spisima u manastiru braće starih Franjevaca, slučajno se "pojavio" i ovaj podatak
1994/1995 - Borussia prvak Njemačke,
1995/1996 - Borussia prvak Nejmačke,
1996/1997 - Bayern prvak Njemačke, Borussia prvak Europe!
2010/2011 - Borussia prvak Njemačke,
2011/2012 - Borussia prvak Njemačke,
2012/2013 - Bayern prvak Njemačke... ??? NEW WORLD ORDER BEGINS
Historije se pišu, ponavljaju i prepravljaju... Ajmo i mi ove sezone jednu da napišemo![]()
![]()
ne. misljenja sam da goce ima potencijala da dostigne mesijev nivo! pred njim je dugi put sa bezbroj prepreka, a na njemu je hoce li ih savladati ili ce pasti kao sto su pdali mnogi prije njega. dakle, na njemu je da napravi pravi izbor, a to je ucinio.Monolog je napisao/la:Šta ti misliš o Goetzeu? Da je jedan od najboljih na svijetu i da će vremenom dostići Messijev nivo, zar ne?
prvo, vi morate shvatiti da goce nije dortmundov igrac. tacnije, nakon prve briljantne partije i nadimka ´njemacki mesi´, goce postaje igrac nekog od giganata i samo je pitanje ko ce biti najbrzi da ugrabi taj dijamant.Monolog je napisao/la:Eh, kako gubitak jednog takvog igrača može biti dobar po ekipu?
zasto sumnjati u dortmundove skaute koji se redovno dokazuju?!Monolog je napisao/la:Kako pronaći zamjenu?
e, ovaj dortmund koji se moze pohvaliti dvjema bl titulama, njemackim kupom i najvjerovatnije finalom lige prvaka nije poput nekadasnjeg dortmunda koji je bio u podredjenoj situaciji i kojem su igraci diktirali uslove.Monolog je napisao/la:Šta kada ta zamjena (ukoliko bude riječ o Iscu) također zatraži "normalnu" odštetnu klauzulu?
smatrali su ih njemackim arsenalom. dortmund sa finalom lp u dzepu ima pravo da diktira uslove, ili?Monolog je napisao/la:Smatraju ih njemačkim Arsenalom.
eeee, nemoj mijesati babe i zabe. vidi se da jos uvijek nisi shvatio njihov prepoznatljivi koncept koji njeguju i zato te ´brine´ dortmundova buducnost.Monolog je napisao/la:Da li je Barcelona napravila jači tim odmah nakon Figovog odlaska?
nisam involviran u vackeov pos´o tj. ne znam posjeduje li jedan gundo neku klauzulu koja mu omogucava da prijevremeno napusti klub.Monolog je napisao/la:Recimo Gundo da odluči otići u United i da se pozove na Goetzea?
nadam se da sam ti otvorio oci.Monolog je napisao/la:Ne znam, ja kako god da gledam na ovaj transfer, vidim dobitak za Bayern, a gubitak za Dortmund i kompletnu bundesku.
Romariooo je napisao/la:to sto bayern radi dortmundu ogromna je pogreska, jak dortumund je garancija jakog bayerna, da nije bilo jakog dortmunda ne bi bilo ovakvog mocnog bayerna, ako oslabite dortmund uspavat ce se i bayern brzo
Drug,ne treba ti to,bezveze kvaris odnose izmedju navijača ova dva kluba.autogol je napisao/la:Romariooo je napisao/la:to sto bayern radi dortmundu ogromna je pogreska, jak dortumund je garancija jakog bayerna, da nije bilo jakog dortmunda ne bi bilo ovakvog mocnog bayerna, ako oslabite dortmund uspavat ce se i bayern brzo![]()
![]()
![]()
koliko sam takvih sreo u proteklih nekoliko dana,sve su to ljudi koji su poceli pratit fudbal od kako je barcelona pocela gaziti sve redom,kompleksasi koji uvijek moraju navijati za najbolje,medjutim sta sad kad Barca vise nije tako mocna?Kako objasnit armiji djece,zena,seljaka i ostalih koji nemaju pojma o fudbalu da barcelona i messi nisu ono sto su bili,mislim lahko je njima to objasnit,ali oni to ne mogu shvatit
Ja sam u cijelom svom okruzenju poznavao samo 2 osobe koje su prije Ronaldinja navijale za Barselona,a danas???? Znam hiljade ljudi i barselona je tim koji ima najviše laznih navijaca,zato vas i ne volim,gotivio sam klub dok je igrao rivaldo i ekipa.
Vidis koliko ste vi nerealni i koliko nemate granica,ti pokreces pricu o tome sta mi dortmundu "radimo" da bi skrenuo paznju sa toga sta smo vama uradili (joj jesmo vas poderali)Ako si toliki poznavalac fudbala,trebao bi znati da su transferi sastavni dio ovog sporta,pa i oni izmedju najvecih rivala,pa cak i gradskih.Druga stvar,Dortmund sve i da se sutra ugasi,Bayern ce imati konkurenciju u nekom drugom (to bi trebao znati osim ako ne pratis fudbal unazad 2 godine),medjutim tebe boli sto mi nemamo konkurenciju u vama
![]()
Sad se ja kao navijac Bayerna trebam stidjet sto smo toliko jaki da jedemo sve pred sobom? Pa otkud se toliko nakoti navijaca barselone,kad su se stidjeli sve ove godine![]()
![]()
Zaboravio se na Manchuamel10071988 je napisao/la:
2010 polufinale Lige prvaka Barcelona -Inter---prolaz intera---osvajač Lige prvaka
2011 polufinale Lige prvaka Barcelona - Real M--prolaz Barcelone--osvajač Lige prvaka
2012 polufinale Lige prvaka Barcelona - Čelzi--prolaz Čelzija-osvajač Lige prvaka
2013 polufinale Lige prvaka Barcelona- BAYERN--you know what i mean
amerosm je napisao/la:![]()
KHR bi da preprodaje Rolexsove satove koje je na poklon dobio u Kataru, bez da ih prijavi Njemackoj carini. Iako je isti platio kaznu i prihod os satova dati u dobrotvorne svrhe, ovo je smijesno ovih dana kada je Bayern u pitanju.
proFCB je napisao/la:Ja mislim da ni jedan igrac nece biti prodat ovo ljeto. Jer Pep dolazi u ekipu u kojoj se najprije treba nametnuti i kojem se igraci trebaju nametnuti, mozda ce njemu Robben biti itekako potreban, a recimo jedan Kroos nece.
A to ne moze ovako znati dok ne prodje odredjeni vremenski period...
A sta mislite da li bi sada Ribery mogao zaigrati u sredini (pozicija 10), a da Götze predje lijevo, Robben ili Müller desno, iza njih Javi i Schweini...
Sjetite se da je to pozicija gdje je Gal gurao Ribery-a a ovaj nije zelio da igra
Kaze predstavnik Spanske lige u kojoj igra 20 jednakih klubovaRomariooo je napisao/la:to sto bayern radi dortmundu ogromna je pogreska, jak dortumund je garancija jakog bayerna, da nije bilo jakog dortmunda ne bi bilo ovakvog mocnog bayerna, ako oslabite dortmund uspavat ce se i bayern brzo
Romariooo je napisao/la:al sad kad vidim kako su opet poceli nesto na silu krkanski otimati igrace od glavnog konkurenta,tu vec pocinje manjak simpatije, a bas su lijepo radili i sad ga zasrase sa krkanlukom, to ne voli romariooo,
Joj sto ne mogu ovakve likove...Boze,,Romariooo je napisao/la:to sto bayern radi dortmundu ogromna je pogreska, jak dortumund je garancija jakog bayerna, da nije bilo jakog dortmunda ne bi bilo ovakvog mocnog bayerna, ako oslabite dortmund uspavat ce se i bayern brzo
Romariooo je napisao/la:katalonski sport pise da humels na ljeto dolazi kod nas, cifra 30 miliona, papreno, al brat bratu i vrijedi
ukoliko je informacija tacna zaista, mislim da dortmund nece moci zadrzati sjajnog stopera
Trebas li ti ovdje nekome da drzis moralne pridike i price o otimacini?Romariooo je napisao/la:nema se tu borusia sta postavljati,danas sve to od igraca zavisi uglavnom, ako igrac zeli otici,uglanom i ode u klub koji ga trazi, naravno ako je odsteta imalo realna,tako ako humels zeli u barcu,i ako barca njega zeli toliko da bi platila 30 miliona, klopp bi ga naravno pustio jer nije lud da prkosi i tako drzi u timu nezadovoljnog igraca
sve je to dakle do igraca uglavnom,igraci su ti koji mogu ucjenjivati i njihove odluke uglavnom su odlucujuce, iako su klubovi njihovi vlasnici, opet u ovakvim slucajevima volja igraca pobjedjuje. klub moze igracu povisiti placu i nesto mu obecati da ga zadrzi, ali ako igrac pocne moliti da ga puste, gotovo je to vec
e sad, dotmund jest dobar i sve to, al ljudi, barca je barca,ne zelim potcjenjivati dortmund, veliki je to klub, ali priznajte i sami da niko na svijetu pa ni humels ne bi ladno odbio odbio ovakvu barcu, razmislio bi sigurno, a sta bi bila konacna odluka, ko ce znati
Prosle godine je bio Bayern, danas su kobasicari.Romariooo je napisao/la:zadnji susret ova dva protivnika obiljezilo je demoliranje bayern u prvih pola sata kad su kobasicari popili 4 komada, sto je jedna od najvecih poderochina u modernoj istoriji lige prvaka