I Celticse...Neutral je napisao/la:Lakersi su uz Buckse i najgore ekipa u PO-u.
+1Neutral je napisao/la:Sezona obilježena povredama, ne sjećam se kada je NBA PO ovako bored bio
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I Celticse...Neutral je napisao/la:Lakersi su uz Buckse i najgore ekipa u PO-u.
+1Neutral je napisao/la:Sezona obilježena povredama, ne sjećam se kada je NBA PO ovako bored bio
Tko ih gura, cime konkretno?Greivis je napisao/la:I eto, koja je na kraju bila svrha ugurati Lakerse u playoff? Spursi se doslovno poigravaju sa njima. Pa Utah bi sigurno bolji otpor pruzila. Definitivno najslabija ekipa ove godine u doigravanju su Lakersi.
Rio izgleda bio upravu za Celticse. Valjda ce bar izbjeci metlu pred svojim navijacima.
Dallas bi izbacio SpurseGreivis je napisao/la:Utah bi sigurno bolji otpor pruzila.
Slažem se sa tobom !Donnie Darko je napisao/la:Zanimljivo kako su dva ubjedljivo najlosija igraca u skupini smjesteni na centar. Los plejsing
Mogao bi se i Bynum stavit.asunsao je napisao/la:Uz njih jos ne treba zaboraviti Grangera, Nasha, Stoudemirea... jos ima igraca koji na prvi pogled i nisu toliko znacajni a cesto donesu prevagu kao sto su Sullinger, Williams...itd.
Tako jeŠB_Fidelis je napisao/la:
Tko ih gura, cime konkretno?
Da nisu trebali mozda reci 'dobro, u redu, imamo novog trenera, imamo stalne ozljede s igracima, nismo uigrani, ne igramo obranu nikako, tko ga j.ebe necemo se ni boriti do kraja sezone?' Pa bi im Bryant svima vrat zavrnuo.
Odigrali su s vecim zarom, zalaganjem i zeljom poslije all stara i primarno nevjerovatnom snagom volje jednog od najkompetetivnijih igraca na svijetu izborili na terenu taj play off. Morali su. Zasto? Zato sto su Lakersi i to im je duznost i zato sto se mora dati svim igracima do znanja da moras biti svjestan da kad nosis taj dres da se nonsalancija nece tolerirati, pa sve da je apsolutno izgubljena situacija. To je ono sto je potrebno da dokazes mozes li ili ne mozes, zasluzujes li biti tu ili ne.
To sto su na kraju ostali i bez najboljeg igraca i brojnih drugih (kako u play offu, tako i tijekom cijele regularne sezone) te naisli na protivnika koji je osakacenim Lakersima (a i puno boljim momcadima) pretezak match up, to ne mijenja cinjenicu da su svojim igrama i zalaganjem taj play off zasluzili makar, a to tko bi kao bolji otpor pruzio, to je smijesno, ta Utah je imala sansu na terenu ostvariti svoje mjesto u play offu, nije uspjela, end of story.
sumnjamNeutral je napisao/la:Lakersi su uz Buckse i najgore ekipa u PO-u. Pustite vi historiju sada, ljudi nemaju nikakvu igru a uz to im je povrijeđen najbolji igrač. Šta su očekivali prsten ?![]()
Warriorsi su mogli daleko, ali povrijedi se jedan Lee i ove pobijede su uzaludne kada ne mogu do prstena.
Rekoh, Spursi jedino mogu na 4 utakmice pobijediti Heat-a, ostali ne.
Sezona obilježena povredama, ne sjećam se kada je NBA PO ovako bored bio
samo se nemoj usutiti kad mi prodjemo u drugu rundulumani je napisao/la:Postao/la lumani dana 19 apr 2013, 05:18
Heat - Bucks 4-1
Knicks - Celtics 4:1
Indiana - Atlanta 4:3
Nets - Bulls 4-3 ili 3-4
Thunder - Rockets 4-1
Spurs - Lakers 4-1
Nuggets - Warriors 2-4
Clippers - Grizzlies 4-2
Finale od prosle godine se ponavlja ,konacan rez glasi 4-2 Miami Wade mvp.
samo da se zna,ko rece da GSW imaju sansu
Ispada Denver burazeruJHam je napisao/la: samo se nemoj usutiti kad mi prodjemo u drugu rundu![]()
VIdjet cemo, sretno. Ja sam rek'o ko god uspije Denver dobiti u Denveru (jer je to ove sezone bila nemoguca misija) da ce uzet seriju protiv njih, GSW je to uradila proslu tekmu, i ostajem pri tom.JHam je napisao/la:Ja jos uvijek mislim da mi prolazimo, a ukoliko bi doslo do promjene trenera(koji je samo za regularnu sezonu dobar izgleda i ne zna dvije izmjene dobre napraviti..) i par igraca koji ne zasluzuju da nose dres i izrazili su zelju par puta da napuste ekipu(iako se zna desiti jednom u 15-20 utakmica da odigraju ko ludi pa onda neko kaze "vidis da je dobar") onda bi i nebi bilo toliko zao da ispadnemo, al opet kazem da prolazimo ovo
Gledao sam, evidentno da ti nisi ili si samo cekao da izvuces par dvojbenih situacija, smijesan argument (a hvala bogu nacitao sam ih se s tvoje strane u zadnje vrijeme) s obzirom da mogu navesti duplo vise utakmica gdje su Lakersi osteceni tijekom sezone ili gdje su i konkurenti pogurnuti, namjerno ili nenamjerno.alemsa je napisao/la: Tako je
Ocigledno nisi gledo tekme protiv GSW a ni Rocketsa (ostale ne treba ni spominjati).....
Nisko burazeruŠB_Fidelis je napisao/la: Gledao sam, evidentno da ti nisi ili si samo cekao da izvuces par dvojbenih situacija, smijesan argument (a hvala bogu nacitao sam ih se s tvoje strane u zadnje vrijeme) s obzirom da mogu navesti duplo vise utakmica gdje su Lakersi osteceni tijekom sezone ili gdje su i konkurenti pogurnuti, namjerno ili nenamjerno.
Druga stvar sto ti u svom kompleksu visis iskljucivo na temi Lakersa ili svaki propust na korist istih smatras namjerom, mimo kompletne ostale lige gdje faktor dvojbe ne postoji.
To dovoljno govori u tvom slucaju, odnosno da si Amerikanac ''slucaj'' bi ti bio 75 dolara u prosjeku po posjeti/tretmanu.
Toliko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.