La Juve su Wilfried Bony.
Nepunih 25 godina, 36 golova u holandskoj ligi ove sezone, treba više holandskih napadača dovoditi, ne razočaraju nikada.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pa ne gledam ja to tako, ali eto.adointer je napisao/la:jbte u Italiji sad Juve postao jaci od Barce jer su izgubili manje protiv Bayerna
Inviato dal mio GT-I9100 con Tapatalk 2
Mi smo loši, vi ste svjetska velesila... ma nema vas nigdje drugadointer je napisao/la:jbga tom logikom je Malaga sila od ekipe jer ju je Borussia ofsajdom samo izbacila a Reala nakantase,,pa Juventus je bio najgora ekipa cetvrtfinala jbte,pa ni gola nisu zabili i jos obje izgubisesve zajedno,sabrano,oduzeto,pomnozeno izmnozeno,najgora ekipa od 8 su bili,,al niko to ne govori,naprotiv,kazu da su bolji od Barce jer su manje golova primili hehe
A sa njima nadajmo se i Verati !Andrej je napisao/la:Zuti je vrh![]()
![]()
Raiola:"Ako Carlo Ancelotti napusti PSG, napustic ce ga i Ibrahimovic."
A sve je izglednije da Carlo ide u Real M.
ne kazem ja da smo mi dobri,ne mora znacit da ako je neko los,drugi mora da bude dobar,,mogu oni biti oba losa,,ili los i losiji,,ili los i katastrofa(ove godine mi),,samo kazem,citajuci medije,kao da Juventus nije ispao bez ispaljenog metka,,a kada neko ispadne bez ispaljenog metka,meni je los,,:-? naprotiv,Juve je dobar jer nije primio puno golovaTheGreatest10 je napisao/la:Mi smo loši, vi ste svjetska velesila... ma nema vas nigdje drugadointer je napisao/la:jbga tom logikom je Malaga sila od ekipe jer ju je Borussia ofsajdom samo izbacila a Reala nakantase,,pa Juventus je bio najgora ekipa cetvrtfinala jbte,pa ni gola nisu zabili i jos obje izgubisesve zajedno,sabrano,oduzeto,pomnozeno izmnozeno,najgora ekipa od 8 su bili,,al niko to ne govori,naprotiv,kazu da su bolji od Barce jer su manje golova primili hehe
Koliko gluposti u jednom postuadointer je napisao/la:jbga tom logikom je Malaga sila od ekipe jer ju je Borussia ofsajdom samo izbacila a Reala nakantase,,pa Juventus je bio najgora ekipa cetvrtfinala jbte,pa ni gola nisu zabili i jos obje izgubisesve zajedno,sabrano,oduzeto,pomnozeno izmnozeno,najgora ekipa od 8 su bili,,al niko to ne govori,naprotiv,kazu da su bolji od Barce jer su manje golova primili hehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.