Vidio si neku noc sta nam svar pocinise,Bundeska je danas beton,a Leverkusen igra prilicno lijepo,gledo sam ih par puta pa i protiv Bayerna gdje su izgubili samo 1-2. i da jedini su tim koji su njanjeli poraz Bayi ove sezone.Shanks je napisao/la:U Bundesligi.I njega biste vjerovatno tjerali nakon 3 mjeseca, k'o i Rodgersa.Henderson je napisao/la:U prvoj sezoni na klupi izborio LP.Shanks je napisao/la:Po čemu bi Sami Hyppia bio bolje riješenje ? Navedi mi jedan argument.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 27 apr 2013, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ovo si podcjenjivački napisao.U Bundesligi.
Hypia nas je zadužio u prošlosti a Brenda nas nikad i ničim nije zadužio.I njega biste vjerovatno tjerali nakon 3 mjeseca, k'o i Rodgersa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
prvi dio ti je nigdje veze kao da nisi pratio fubal zadnjih par godina. za drugi si dio apsolutno u pravu.Shanks je napisao/la:U Bundesligi.I njega biste vjerovatno tjerali nakon 3 mjeseca, k'o i Rodgersa.Henderson je napisao/la:U prvoj sezoni na klupi izborio LP.Shanks je napisao/la:Po čemu bi Sami Hyppia bio bolje riješenje ? Navedi mi jedan argument.
kaze rizo zaduzio nas sami... jest al vise je dalglish napravio za liverpool pa je imao manje podrske od rodgersa.
You are someone else I am still right here
Za Kinga i Hypiu je bitno da imaju moju podršku, ostale bi rastjerali sa teme. 

prije ce oni nas otjeratiHenderson je napisao/la:Za Kinga i Hypiu je bitno da imaju moju podršku, ostale bi rastjerali sa teme.

You are someone else I am still right here
Borićemo se do zadnjeg slova na tastaturi i zadnjeg posta.fera je napisao/la:prije ce oni nas otjeratiHenderson je napisao/la:Za Kinga i Hypiu je bitno da imaju moju podršku, ostale bi rastjerali sa teme.

do kraja sezone idemo aBd na preko 4000 postova 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- youngredcomps
- Kontakt:
pa dva najjaca tima na svijetu u ovom trenutku su iz bundeslige,zato ta bundesliga zasluzuje maximalno postovanje,a i Hypia jer je on na tabeli odmah iza ovog dvojca.Ne podcjenuj Hypiin rad.Ako iko zamjeni BR ja sam za HyipiuShanks je napisao/la:Henderson je napisao/la:U prvoj sezoni na klupi izborio LP.Shanks je napisao/la:Po čemu bi Sami Hyppia bio bolje riješenje ? Navedi mi jedan argument.
U Bundesligi.I njega biste vjerovatno tjerali nakon 3 mjeseca, k'o i Rodgersa.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
bitno je da si ti rekao da je bayern najjači, vjerovatno zato što je izbacio tvog Arsenala ..nedim1993 je napisao/la:bayern jest najjači dortumd nije.
nemojte sad pretjerivat
Dortmund će uzeti LŠ ove godine, i onda ću te pitati ko je najjači.
Obrati malo pažnju na njihovu igru,žrtvovanje i sve ostalo

Da ne bude da se priča o Bundes ligi na temi Liverpula,molio bih vas da počnete neku drugu temu.
Liverpool FC: Reina; Johnson, Carragher, Agger, Enrique; Gerrard, Lucas, Henderson; Downing, Sturridge, Coutinho - najvjerovatnije je da će ovih 11 igrača istrčati na teren
Ja te volim, volim Željo..
ako je sami trebao doci, to je trebao uraditi proslog ljeta, a ne sada, jos jedna promjena trenera ne bi nista dobro donijela. njemu svaka cast na uspjehu sa leverkusenom he will never walk alone
sretan rodjendan kellyu, samo da ga zaobidju povrede, nema boljeg nasljednika carre od njega
moj izbor za kapitena u narednih 2-3god
sretan rodjendan kellyu, samo da ga zaobidju povrede, nema boljeg nasljednika carre od njega
moj izbor za kapitena u narednih 2-3god
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Danas ako ne dobijemo Newcastle onda neka ne igraju ove ostale tekme. Sramota šta uradiše od sezone, svi zajedno. I igrači i trener i vlasnici.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Mnogi nisu uvidjeli da su najveći problem vlasnici koji nemaju pojma o fudbalu ,istina da su izdvojili neke novce za pojačanje ali se većina tih dobila prodajom tako da... vrhunac je bio kada sam neki dan pročitao da trebaju da se konsultuju sa stručnjacima iz Arsenala i Utd o načinu funkcionisanja kluba,ista je ovo bagra kao i prethodni kauboji samo malo bolje premazani i dok oni ne odu neću da se nerviram. 

Vama bi najbolje bilo da vas kupe kakvi Arapi,da vrate staru slavu,jer 20 i kusut godina bez titule u EPL za takav klub,nedostaje Pool u LP,a i zelio bi nekad u buducnosti vidjeti Real i Redse u finalu, jer to su 2 najveca Evropska kluba.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
bi bilo,al 90% scousera i navijaca Liverpoola to ne zeli,pa tako ni jaemir18 je napisao/la:Vama bi najbolje bilo da vas kupe kakvi Arapi,da vrate staru slavu,jer 20 i kusut godina bez titule u EPL za takav klub,nedostaje Pool u LP,a i zelio bi nekad u buducnosti vidjeti Real i Redse u finalu, jer to su 2 najveca Evropska kluba.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mnogi ovdje svršavaju kad se spomene da će za sledeću sezonu ameri izdvojiti 60,70,80 mil funti (npr) a kad se spomenu arapi neki se kao nađu uvrijeđeni ,pa kakva je to razlika između američkog i arapskog novca,zato ne prdite džaba ko god kaže da nebi volio da iza kluba stoje milijarderi laže ...rusi,arapi,kinezi,eskimi,marsovci nek ulažu u klub i dobri su a te dječije marifetluke ostavite za sebe.
Liverpool je u patu ni tamo ni vamo i jedino ga može izvući jaka finansijska injekcija,ipak klub nema toliko sposobne skaute da po malim cijenama i od anonimusa naprave odlične igrače.
Ta "prodaja" imena stadiona bi bilo možda najbolje rješenje u zadnje vrijeme i ako bi se dobilo barem 100 mil i te pare uložiti u pojačanja onda se može očekivati napredak.
Dok se budu dovodili polovnjaci kojima je plafon Wigan i Watford nema tu napretka,3 sezone se priča o nekom podmlađivanju i rekonstrukciji ekipe a ustvari se radi o klasičnom farbanju navijača ,to se može reći mnogo jednostavnije Liverpool je pao u prosjek i trebaće uložiti dosta novca da se prikluči vodećim ekipama.
Liverpool je u patu ni tamo ni vamo i jedino ga može izvući jaka finansijska injekcija,ipak klub nema toliko sposobne skaute da po malim cijenama i od anonimusa naprave odlične igrače.
Ta "prodaja" imena stadiona bi bilo možda najbolje rješenje u zadnje vrijeme i ako bi se dobilo barem 100 mil i te pare uložiti u pojačanja onda se može očekivati napredak.
Dok se budu dovodili polovnjaci kojima je plafon Wigan i Watford nema tu napretka,3 sezone se priča o nekom podmlađivanju i rekonstrukciji ekipe a ustvari se radi o klasičnom farbanju navijača ,to se može reći mnogo jednostavnije Liverpool je pao u prosjek i trebaće uložiti dosta novca da se prikluči vodećim ekipama.
ne smetaju meni arapi koliko bi mi smetala da dodje neki trener tipa Mancini pa da napravi rasulo.Ako ce vec da donesu kapital nek ga daju nekom tipa Mourinho,Klopp,Heycekns,Boas il sl.Zodiac je napisao/la:Mnogi ovdje svršavaju kad se spomene da će za sledeću sezonu ameri izdvojiti 60,70,80 mil funti (npr) a kad se spomenu arapi neki se kao nađu uvrijeđeni ,pa kakva je to razlika između američkog i arapskog novca,zato ne prdite džaba ko god kaže da nebi volio da iza kluba stoje milijarderi laže ...rusi,arapi,kinezi,eskimi,marsovci nek ulažu u klub i dobri su a te dječije marifetluke ostavite za sebe.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To ti uzimas za primjer City, pogledaj sta PSG radi 

Carroll opet strijalc danas