ipetm je napisao/la:terabajt je napisao/la:Ako nece da produzi ugovor nemoze ni da igra. Bolje nek igraju neki mladici koji ce nas nositi sljedece sezone nego on koji ode na kraju,a ne treba nam posto smo titulu pa hamn i osvojli. Bekricu hvala ti za sve i uvijek ces biti pravi manijak.
Ugovor mu nije ni ponuđen još. Biće ubrzo...
Stvarno lupaju raja svasta. Ugovor nece produziti sigurno zato sto je s Amarom skroz drugacije pricao kad je ostajo ovdje,ali zbog Zelje i navijaca nije htio da ispadne papak. Voli Zelju, necemo sad mjeriti koliko ali voli to je najvaznije igra srcem.
Amar je u pravu za Bekrica, Zebu i Besliju bio. Moze sutra uci u ligu prvaka i osvojiti je ali previse se inate sam sebi, ide protiv sebe skroz. Zna da nemamo igraca, zna da nam je igra katastrofa i opet sve to radi. Nekad mi nije jasan, ali sta cemo. Kako ono kazu dok je titula i pobjeda sve ce biti dobro, ali kad toga ne bude nece valjati. To mi se ne svida nikako.
Svraka ima ponudu nije nesto, Adilovic ima odlicnu ponudu nadat se da cemo uspijeti tusnut ga.
Sve u svemu nadat se da cemo praviti jacu ekipu za iducu sezonu i evropu a ovo sve rastjerati. Dosta je bilo nije Zeljo biro, primaju platu a niko ne igra. Nema smisla.
Ako neko zna od kad Cviko nije u klubu ???