AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Denno
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Denno » 21 apr 2013, 19:17

10DelPiero je napisao/la:
Zeman je napisao/la:
Italia je napisao/la:dabogda ispali u 4. ligu zbog ovog remija, fuj
'ta bilo lutko, igrala kladionicu a?

ja više volim da je ovako završilo nego da smo preokrenuli... i sam sam posumnjao da je riječ o namještaljci iz 2 u 1, ali srećom nije :mrgreen:
Ma jasta je u evropu preko kupa a u ligi zaradit za pojacanja :mrgreen:
Sta je pisac htio reci?
embrace the chaos

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 21 apr 2013, 22:57

najsmješnije je što ni roma, ni lazio ne žele igrati EL iduće godine a moraju ako osvoje kup :mrgreen: da nije toga, u prvenstvu bi sve izgubili do kraja!
NAPRIJED NARODE!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 apr 2013, 23:05

Zeman je napisao/la:najsmješnije je što ni roma, ni lazio ne žele igrati EL iduće godine a moraju ako osvoje kup :mrgreen: da nije toga, u prvenstvu bi sve izgubili do kraja!
ma ja mislim da roma ako konta zadržati dobre igrace da mora evropu igrati sljedece sezone, a mensecini da od naredne sezone prvak EL ide u ligu prvaka pa et dodatni motiv
nema potpisa

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 21 apr 2013, 23:52

Denno je napisao/la: Sta je pisac htio reci?
Ma nista ba zezancija.

I ja mislim da je tako, LP za osvajaca, a rekao sam jos na pocetku sezone da bih volio vidjeti Romu ili Fiorentinu u LP ili barem EL i taj dalji razvoj ekipe. Da li ce se raditi ozbiljnije ili se vratit starim navikama.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 22 apr 2013, 09:34

Jbg kad smo losi,sta cemo u lp a Pescaru ne mozemo dobiti...
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 apr 2013, 01:41

Pjanic se na ovoj stranici vec vise puta prodao a lik i dalje igra u Romi i igrace i iduce sezone,Danielle ne vjerujem al on hoce 100%
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 apr 2013, 07:29

marquinhos, lamela i pjanic ce produziti ugovore u narednim mjesecima tako da nema smisla prodavati ih. doduse, u slucaju neke ekstra dobre ponude od 30+ miliona € onda sto da ne - pjanica najprije od ove trojice jer ne vidim nikakav napredak u njegovoj igri od kako je dosao u klub (dobar jeste ali ocekivao sam vise), a roma mu je svakako samo odskocna daska za vece klubove tako da nema smisla bazirati igru na takvom igracu. sto se tice ostatka vjerujem da ce ponovo doci do nekih promjena jer dosta je tu igraca koji realno ne zasluzuju da nose dres rome tipa piris, balzaretti, marquinho, skoro pa cijeli vezni red, vjerovatno osvaldo, a ko zna mozda i steka prodaju pa bace udicu nekom novom golmanu itd. dodo, lopez i romagnoli bi trebali biti poslani na posudbe u seriu b ili u u neke slabije prvoligase, a poseban razgovor bi obavio sa de rossijem jer ovaj brak izmedju njega i rome je vec odavno trebao biti predmet terapije. god damn it, nedostaje mi ta igracina :( naravno, tu je i pitanje trenera koje treba rjesiti ali to nije tema danasnje emisije . . .

http://bleacherreport.com/articles/1586 ... d-cup-2014" onclick="window.open(this.href);return false;

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 23 apr 2013, 09:48

Znaci Mazzari u Romu, 3-5-2?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 apr 2013, 19:55

mazzarri, pioli, blanc . . . bice tu jos imena do kraja sezone. za neka od njih stvarno ne mogu naci smisao ali s obzirom da roma, logika i smisao ne idu u istu recenicu ovdje prestaje moje komentarisanje na temu novog trenera sve do zvanicne objave.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 apr 2013, 08:08

[youtube][/youtube]
23. 11. 2010. na olimpicu je pao mocni bayern.
doduse, oba tima su bila u nekim kombinovanim sastavima (bayern bez robbena, roma sa grecom) ali to definitivno ne umanjuje veliku pobjedu. stvarali smo prilike, bili smo bolji, superiorni, dominantni ali falila je ta zavrsnica, dok je bayern preko gomeza nekako utrpao dva gola sto je i bio rezultat prvog poluvremena, dakle 0:2. nakon par ranierijevih rokada u formaciji (prelaz sa 4-3-1-2 na 4-3-3), uvodjenja tottija u igru i jos jaci presing uspjeli smo sasvim zasluzeno preokrenuti na 3:2, sto ostaje jedna od posljednjih velikih pobjeda te generacije igraca . . . i nije to bilo nikakvo iznenadjenje, sci-fi ili vijest koja je odjeknula evropom, ne. sasvim je realno bilo da roma uzme bayerna na olimpicu. tada. te 2010. godine.
nepune 3 godine poslije, roma sa nekim sarenim sastavom pokusava izboriti evropsku ligu dok remizira sa najgorom ekipom lige kod kuce, a uigrani bayern u 1/2 lige prvaka na proste faktore rastavlja i preuzima epitet najjace ekipe svijeta od ekipe koja je to do jucer bila. sta nam se desilo?
eto, sjetio sam se toga sinoc dok sam gledao tekmu i razmisljao o smjerovima u kojima sa obje ekipe otisle nakon te novembarske noci.

p.s. mazzarrijev agent je vidjen u trigoriji jucer u popodnevnim satima. trenutno je favorit za to trenersko mjesto ali jos uvijek nije nista zvanicno jer postoje sanse da produzi ugovor sa napolijem. dakle, ko ponudi vise dobija mazzarija.

mazzarri . . . ne mourinho, walter mazzarri.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 26 apr 2013, 12:23

Just wishes : Stekelenburg,Torosidis,Ogbonna,Marcos,Caseres,De Rossi,Nainggolan,Ericksen,Douglas Costa,Lamela,Destro....
embrace the chaos

Brajkula
Kontakt:

Post Postao/la Brajkula » 26 apr 2013, 13:56

Navodno želite Jovetića, ponuda je Osvaldo+Bertolaći.
Sa druge strane ljubičasti bi novac, cena je 30 miliona i radije bi ga prodali preko grane nekome.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 apr 2013, 15:30

misljenja sam da, bez obzira na joveticev kvalitet koji je svakako neupitan, su nam ipak potrebnija pojacanja u odbrani, te bi eventualno bacanje 30 miliona (ili osvalda) na ofanzivnog igraca bio veliki udar na nas skromni budzet sto bi dovelo do toga da nam 'pojacanja' na gore pomenutim pozicijama opet budu u vidu nekih anonimusa. da se razumijemo: sta god jovetic, destro, lamela i totti uradili u napadu nasa je to odbrana spremna usrat'.
dakle, prije svega bi trebali dovesti ljevog beka jer uci u narednu sezonu sa balzarettijem kome forma opada iz dana u dan, marqunihom koji uopste nije lijevi bek i dodom koji ima i previse povreda za mladog igraca je kranje neozbiljno. takodje, stoper ce biti jako bitna karika za ispunjavanje ciljeva naredne sezone jer 18godisnji marcos nam je trenutno najbolji stoper kojeg imamo, castan je nelos ali mislim da bi bio puno bolji kada bi imao jacu konkurenciju od burdissa koga bi cak i vratio u argentinu za koji milion/dva - svaka cast nico ali tvoje vrijeme je proslo. nakon sto rjese te dvije pozicije onda neka se okrenu napadu, prodaji osvalda i dovodjenju nekog napadaca ali pojacanja u odbrani su prioritet i to ne samo ove sezone nego vec zadnjih nekoliko . . .

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 apr 2013, 17:51

tri igraca koja nikako ne bi smjela biti u rosteru za narednu sezonu pored legendi perote i tadeija su balzareti, burdiso i osvaldo

prvi nema šanse da ikad povrati formu, drugi da je pameti ni ovu sezonu ne bi igrao, a treci je jednostavno mrcina koja je svoje odsvirala, a sigurno ima neki budala koji bi dali neke pare za njega
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 apr 2013, 18:03

balzarettija bi ostavio kao rezervu tom nekom novom lijevom beku prvotimcu, a doda (dodoa ili kako vec) bi poslao na posubdu pa ako bude nesto od njega bude. burdisso moze ostati ali SAMO kao 4. opcija na stoperu, u suprotnom bi ga se rado rjesio. osvaldo definitivno odlazi ali trebamo to pametno odraditi jer siguran sam da se moze izvuci nekih 15ak miliona za njega s obzirom na solidnu statistiku u posljednje dvije sezone, a dalo bi ga se i ubaciti u neki transfer (kao sto je glasina oko jovetica). ne znam, nakon dvije godine neuspjesnog gradjenja nove rome red bi bio da se ''ubode'' sa transferima.
pjanic, destro, marcos i lamela (eventualno castan i torosidis) su odlicna pojacanja ali ostatak dovedenih igraca je uzasan.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 apr 2013, 14:29

kacite linkova ko boga vas molim

ja ne kontam ovaj sopkast kod sebe, nekad mi ide super, a nekad se napuni do kraja al usporeno nekako video ide, isto neki slowmoušn, pravo bezveze gledati :evil: protiv torina extra islo, a proslo kolo protiv peskare usporeno i morao gledati preko onih linkova gdje stalno moraš ukidati reklame :evil:

pjanic na klupi :roll: , destra nema ni tu :roll: , markinjosa nema :roll: , balzareti i burdiso u prvoj postavi :roll: :twisted: , idiot kosati opet igra

sekunde nisam optimista
nema potpisa

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 28 apr 2013, 14:31

ROMA (4-3-3): Lobont; Torosidis, Burdisso, Castan, Balzaretti; Bradley, De Rossi, Florenzi; Lamela, Osvaldo,Totti

bas me zanima sta ce s ovim izbacivanjem pjanica iz prvih 11 dobiti
edit: opet osvaldo, fkt si moron aurelio
Unica grande amore

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 apr 2013, 14:37

pomalo ba s tim hejtom, svi imaju blaze povrede i zato nisu u prvih 11 :D

vidim da je macka na golu, lobont ce da bude igrac utakmice 8-)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 apr 2013, 14:44

al gledja ti ovo, recimo onaj romagnjoli kad je girao protiv genove je bio super i od tada prilike nije dobio, a ovaj burdiso opet igra iako je za svaki drugi gol il direktno il indirektno kriv. ajd da je ovo super bitna utakmica il da je u gostima, a kad je vec ovakva situacija pusti djete da igra hajvanu jedan
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 apr 2013, 14:50

slazem se, i ja sam misljenja da je romagnoli > burdisso ALI hijerarhija je takva da je mali tek 4. stoper i igrace samo u slucaju da su dva stopera out (kao sto je bio slucaj protiv genoe). mislim, jedno su nase zelje a drugo treninzi, iskustvo, dosadasnje provedeno vrijeme u klubu i kredit kojima su pojedicni zaduzili klub i slicno . . . jbg.

http://88.80.11.29/62599/watch-as-roma-vs-siena" onclick="window.open(this.href);return false;
boljeg linka nemam, ako neko ima neka se smiluje :D

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.