Thibs je Jeff Van Gundy-jeva skola.emir18 je napisao/la:A zna se cija je to skola,sto Doc-a poduci nikad se ne zaboravlja.Titova-Juga je napisao/la:Zdravo "Mrežice", dozvolite da Vas upoznam sa Thibsovom odbranom

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Thibs je Jeff Van Gundy-jeva skola.emir18 je napisao/la:A zna se cija je to skola,sto Doc-a poduci nikad se ne zaboravlja.Titova-Juga je napisao/la:Zdravo "Mrežice", dozvolite da Vas upoznam sa Thibsovom odbranom
Sta ce ga Doc poduciti kad je ovaj bio trener,dok je Doc jos uvijek igrao...emir18 je napisao/la:A zna se cija je to skola,sto Doc-a poduci nikad se ne zaboravlja.Titova-Juga je napisao/la:Zdravo "Mrežice", dozvolite da Vas upoznam sa Thibsovom odbranom
emir18 je napisao/la:A zna se cija je to skola,sto Doc-a poduci nikad se ne zaboravlja.Titova-Juga je napisao/la:Zdravo "Mrežice", dozvolite da Vas upoznam sa Thibsovom odbranom
Mitar je napisao/la:Zakucavanje iz trokoraka
Mislim upravu je on, ali ovako govoriti o sebi. Sam sebe hvaliti.Nastavlja se serija burnih reakcija na odluku NBA lige da dodeli nagradu za defanzivca godine, centru Memfis Grizlisa, Marku Gasolu. Jedan od najnezadovoljnijih ovom odlukom je superstar Majami Hita, Lebron Džejms koji je po drugi put u svojoj korijeri završio kao drugi najbolji odbrambeni igrač lige.
"To je bezveze. Definitivno je bezveze završiti drugi u nečemu. Ko još želi biti drugi?",
pita se Lebron pred treći susret serije u Milvokiju. On je zabeležio ukupno 149 poena i primio 14 glasova za prvo mesto. Za razliku od njega, Gasol je zaradio čak 212 poena i ubedljivih 30 glasova za prvo mesto.
Najbolji igrač Majamija i čitave lige, tokom ove sezone beležio je prosečno rekorde karijre od ukupno 6,8 defanzivnih skokova, a uz to 1,7 ukradenu loptu te 1 blokadu po susretu. Ipak, njegov defanzivni doprinos ne može da se meri samo kroz statistiku s obzirom da je on jedan od retkih u ligi, koji može da na jednak način brani svih pet pozicija na terenu.
"Ja sam jedinstven defanzivac u ovoj ligi. Ja mogu da branim svih pet pozicija jednako kvalitetno i igrao sam najbolju defanzivnu sezonu u karijeri. Ne sećam se da je neki igrač branio pleja i centra jednako dobro kao ja. Nagrada je dodeljena i tu se više ništa ne može",
rekao je Džejms, nakon čega je odveo svoj tim do pobede na gostovanju kod Baksa i prednosti u seriji od 3-0.
Necemo sad o tome, to je neka druga mrznja (e ona je bolet, mrznja po rasi, nacinalnosti itd) koja nema veze sa ovim hejtanjem / mrznjom Lebrona. Ja mrzim uopsteno ovakve osobe, koje su pune usta samohvalenja. Djelim ljude na dobre i lose, on je meni losa osoba u nekim kategorijama koje su javnosti poznate. Sad kakav je on humanista ili otac to je drugo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Mržnja je bolest, i ona je dovela do mnogih stvari iz ne tako davne prošlosti ove naše napaćene zemlje
Nije mu to fino nimalo. Prije svega prema Gasolu nije fino te time pokazuje kakav je on. Mogli su Melo i Durant slicno pricati za MVP nagradu jer oni u sebi sigurno misle da su je zasluzili, ali ipak nisu iz postavanja prema njemu. Zato ce mi njih 2 biti uvijek draza od kraljice.Neutral je napisao/la:Ja sam u ovom slučaju za LeBron-a. Čovjek nije ništa slagao, rekao je istinu pa iako se čini da se hvali ipak to nije slučaj. Ko se ne bi borio za pravdu u ovom slučaju ? Zamislite da ste u njegovoj situaciji, da znate da se predominantni. Naravno da želite sve nagrade, titule, što više prstenova itd.
Ja ne mrzim i nikad nisam mrzio, jer nemam razloga za tim, a što se tiče LeBrona ja njega izuzetno poštujem i cijenim kao sportistu, a to ne mora da znači da ga volim ili da sam njegov fan, već jednostavno cijenim ono što on radi na parketu, isto to važi i za sve druge sportaše (kao i klubove) bez obzira na to kojem timu pripadaju, jer jedno je kad nisi nečiji fan, odnosno možeš nevoljeti nekoga, ali to ne znači da ga trebaš i mrzitiBIHfan je napisao/la:Necemo sad o tome, to je neka druga mrznja (e ona je bolet, mrznja po rasi, nacinalnosti itd) koja nema veze sa ovim hejtanjem / mrznjom Lebrona. Ja mrzim uopsteno ovakve osobe, koje su pune usta samohvalenja. Djelim ljude na dobre i lose, on je meni losa osoba u nekim kategorijama koje su javnosti poznate. Sad kakav je on humanista ili otac to je drugo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Mržnja je bolest, i ona je dovela do mnogih stvari iz ne tako davne prošlosti ove naše napaćene zemlje![]()
Zamisli sad da ja pocnem ovdje pisat kako imam 2 stana u Sarajevu, 2 u Mostaru, 3 vikendice u Tuzli, Hummera, Porchea, da sam doktor nauka i da radim u NASA-i. Svi bi rekli vidi ovog levata, to je isti slucaj sa Lebronom.
Nisam ja nijedno spomenuo da ga ne postujem kao sportistu, kao kosarkasa. Nisam umanjio njegovu dominaciju na parketu nikad, najbolji je i tacka, respekt. Ali njegovo ponasanje je u nivou tinejdzera, ko da se ne radi o osobi koji ulazi u 4 deceniju zivota, koja ima 2 djece (ispravite ako grijesim), porodican covjek. Znaci eto ne volim ga ( mrziti je gruba rijec) radi njegovog ponasanja i bahatosti. Thats it.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja ne mrzim i nikad nisam mrzio, jer nemam razloga za tim, a što se tiče LeBrona ja njega izuzetno poštujem i cijenim kao sportistu, a to ne mora da znači da ga volim ili da sam njegov fan, već jednostavno cijenim ono što on radi na parketu, isto to važi i za sve druge sportaše (kao i klubove) bez obzira na to kojem timu pripadaju, jer jedno je kad nisi nečiji fan, odnosno možeš nevoljeti nekoga, ali to ne znači da ga trebaš i mrzitiBIHfan je napisao/la:Necemo sad o tome, to je neka druga mrznja (e ona je bolet, mrznja po rasi, nacinalnosti itd) koja nema veze sa ovim hejtanjem / mrznjom Lebrona. Ja mrzim uopsteno ovakve osobe, koje su pune usta samohvalenja. Djelim ljude na dobre i lose, on je meni losa osoba u nekim kategorijama koje su javnosti poznate. Sad kakav je on humanista ili otac to je drugo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Mržnja je bolest, i ona je dovela do mnogih stvari iz ne tako davne prošlosti ove naše napaćene zemlje![]()
Zamisli sad da ja pocnem ovdje pisat kako imam 2 stana u Sarajevu, 2 u Mostaru, 3 vikendice u Tuzli, Hummera, Porchea, da sam doktor nauka i da radim u NASA-i. Svi bi rekli vidi ovog levata, to je isti slucaj sa Lebronom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.