Mont0 je napisao/la:
A brato Juga, da ti vako kazem, kad si zadnji put vidio da se utakmica prekida zbog psovki navijaca? Dakle ovako, slijedeci put kad se nasim igracima psovalo, ako ne napuste teren trebamo im noge polomit? Jer pobogu, izlozeni su nacionalizmu? Isti ti kojima se psovalo se dice i pjevaju na sav glas da su to za sta ih se proziva pa se uvazeni gospodin sudija i delegat i ne pogledaju ocima. Ja ti kazem da je ovo vise od toga. Usli smo u neku pozitivnu serijicu rezultata i valja nas se sa svih strana. Jedite vnago klosari, necete ovaj put. Ne kazem da je urota aman nekih razmjera ali nisu cista posla.
A za ove sto ih je sad stid doci iza gola, ili sta vec, ova mala raja je smislila prigodan stihic, znaju ga mnogi.
Ma nije se prekinula zbog obične/i psovke/i već nacionalističkih uzvika u istoj, a razlika je ogromna!
Mene nimalo ne interesuje to što se isti diče da su ono što su im raja iza gola psovala, to nije i ne smije biti nikakvo opravdanje za takve uzvike sa Naše Tribine jer onda nismo ništa drugačiji od ostalih bez obzira radilo se o pojedincima ili većoj skupini navijača

Naša navijačka skupina nikada nije niti smije biti orijentisana ka tom pravcu bez obzira s kim igramo, trebamo da ostanemo SVOJI i da čuvamo svoj OBRAZ i ne kaljamo dres kluba koji volimo takvim povicima.
Serija bez poraza je odlična, mada sam ja ipak očekivao koju pobjedu više kući jer evo već smo dugo bez iste,
a Gošku se polako ali sigurno namještaju utakmice ne bi li zadržali prvoligaški status.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!