RK Bosna Visoko

samo_lijevo
Kontakt:

Re: RK Bosna Visoko

Post Postao/la samo_lijevo » 28 mar 2013, 20:28

Na sta smo spali. :cry: :cry: :cry:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 28 mar 2013, 21:47

Da li Bosn Visoko igra 1.Federalnu Ligu Sjever ili Jug?
Kakanj je igrao sjever, a skroz su blizu, zanima me koju oni igraju posto nisu nikad?

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 mar 2013, 12:03

gradacac10 je napisao/la:Da li Bosn Visoko igra 1.Federalnu Ligu Sjever ili Jug?
Kakanj je igrao sjever, a skroz su blizu, zanima me koju oni igraju posto nisu nikad?
Prije par godina dok smo imali drugi tim takmicili se u grupi jug.

konjuh
Kontakt:

Post Postao/la konjuh » 29 mar 2013, 16:58

Ma bolje u jugu, sjever je prejak
Teže se ulazi

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 29 mar 2013, 17:42

Gdje god da odu, ja mislim da ce odma uc.. Jedino ako i Zrinjski sa njima u jug ode, e onda bi bilo svasta..

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 30 mar 2013, 16:27

Smjenjen Edhem Sirco a ekipu veceras vodi Mirza Handzic.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 apr 2013, 12:03

godišta 2000. - Krivaja - Bosna-Prevent 22:17(11:9)
godišta 1998. - Krivaja - Bosna-Prevent 21:13 (11:4)
godišta 1996. - Krivaja - Bosna-Prevent 28:25(13:10)

Nije taj poraz toliko bolan, s obzirom da je Bosna u Visokom Krivaju savladala sa 12 golova razlike, tako da imaju bolji međusobni skor i u borbi za prvo mjesto će odlučivati meč protiv Maglaja u Visokom. Bolji od ostalih u redovima Bosne-Prevent su bili golman Pekić, pivot Begić, te lijevi vanjski Lončar koji je postigao deset golova.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 apr 2013, 11:36

Bosna-Prevent - Gradačac 33:29 (13:15)

BOSNA-PREVENT: Žiga (2 odbrane), Sirćo (10 odbrana, 2 sedmerca), Skopljak 10, Omanović, Vranac, Hurem 7(1), Geko 1, Bećar 8(6), Ahić, Balta, Burić, Mimić 6, Čabaravdić 1, Imamagić, Lončar, Begić. Trener: Mirza Handžić

GRADAČAC: Mutapčić (12 odbrana, 1 sedmerac), Šečić (2 odbrane), D.Doborac 16(7), Hečimović, Ilić 3, Hrnjić, Šarenac, Duraković, Bistrić, Kadić, Isić 1, Šijaković 5(2), A.Doborac 1, Sarajlić 1, Zrnić 2. Trener: Mehmed Doborac.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 apr 2013, 10:37

godišta 1998. Bosna-Prevent - Celik Zenica 16:12(8:6)
godišta 1996. Bosna-Prevent - Celik Zenica 26:20(16:13)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 20 apr 2013, 22:35

:cry:

TeamHandBall
Kontakt:

Post Postao/la TeamHandBall » 20 apr 2013, 22:51

samo_lijevo je napisao/la:godišta 1998. Bosna-Prevent - Celik Zenica 16:12(8:6)
godišta 1996. Bosna-Prevent - Celik Zenica 26:20(16:13)
Očito da malo kasniš sa informacijama .....
Neslavan kraj visočkih rukometaša
Čelik pobjedio Bosnu-Prevent, koja je tako ispala iz Premijer lige!
Rukometaši Bosne-Prevent su doživjeli poraz u okviru pretposljednjeg kola Premijer lige od Čelika u Zenici sa 37:35 i tako su definitivno ispali iz društva premijerligaša. Na poluvremenu je Čelik imao vodstvo od 20:16, u drugom dijelu je Bosna uspjela preokrenuti rezultat i povesti sa dva gola razlike, ali je u finišu uslijedio neshvatljivi pad i utakmica je izgubljena. Teško je u ovom trenutku reći bilo šta, a da ne bude „vruće glave“, međutim, sigurno je da ćemo u narednim danima još puno pisati o ovome što sada možemo...
Preneseno sa Visoko.co.ba :cry: :cry:

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 20 apr 2013, 23:58

Sta ce sad bit sa Bosne, hocel doc do potpunog kolapsa il ce se vracat? Ne znam ko bi od ovih iz juga imo ambicije da ide u PL, mozda Borac iz Travnika jedino poznato ime, mozda Zeljeznicar, kolko vidim tabelu svi su debelo ispod Vogosce, ako ostanete s ovom ekipom, trebali bi se vratit, AKO..

balkanac198

Post Postao/la balkanac198 » 21 apr 2013, 10:31

gradacac10 je napisao/la:Sta ce sad bit sa Bosne, hocel doc do potpunog kolapsa il ce se vracat? Ne znam ko bi od ovih iz juga imo ambicije da ide u PL, mozda Borac iz Travnika jedino poznato ime, mozda Zeljeznicar, kolko vidim tabelu svi su debelo ispod Vogosce, ako ostanete s ovom ekipom, trebali bi se vratit, AKO..
Zao mi je Bosne V.ali uprava ih je dovela do ovog,nesposobni i POSTENIM radom...Pozitivno je da ima sad nekoliko zanimljivih mladih igraca koji su odlicni napadaci a uz dobrog trenera koji ce ih nauciti i odbranu igrati bi mogla Bosna u skorije vrijeme ponovo biti u vrhu ali ponavljam UPRAVU RASTJERATI....sretno :D

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 21 apr 2013, 19:44

balkanac198 je napisao/la:
gradacac10 je napisao/la:Sta ce sad bit sa Bosne, hocel doc do potpunog kolapsa il ce se vracat? Ne znam ko bi od ovih iz juga imo ambicije da ide u PL, mozda Borac iz Travnika jedino poznato ime, mozda Zeljeznicar, kolko vidim tabelu svi su debelo ispod Vogosce, ako ostanete s ovom ekipom, trebali bi se vratit, AKO..
Zao mi je Bosne V.ali uprava ih je dovela do ovog,nesposobni i POSTENIM radom...Pozitivno je da ima sad nekoliko zanimljivih mladih igraca koji su odlicni napadaci a uz dobrog trenera koji ce ih nauciti i odbranu igrati bi mogla Bosna u skorije vrijeme ponovo biti u vrhu ali ponavljam UPRAVU RASTJERATI....sretno :D
Godinama se ne radi kako treba.Ovo je vec 3 ili 4 sezona kako se bori do zadnjeg kola za opstanak i nije se nista naucilo iz toga.Uz to valja prebroditi tolike odlaske igraca,pa samo u Qataru imamo komplet ekipu.Uprave nije bilo do unazad 8 mjeseci.Prosle godine je jedan covjek vodio cio klub,dok su sada dosle neki novi.Naravno zna se da u nasoj mahali vladaju porodice na glasu,ali kada nije bilo tako?
Ja licno ne vjerujem da ce ova ekipa ostati na okupu.Moje je misljenje da ce sada barem dvojica preci u Vogoscu kod Dzanga,a mozda i Z.A nekoga povede u Celik,a i ovi sto ce sada na fax mogli bi u Bosnu S.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 24 apr 2013, 23:29

Dodje meni poletarac i napise da sudije sviraju za Bosnu kada ih se ruzno pogleda Konjicanin.I tako Leotar uh pardon sudijski par Begic-Knezovic izgubise 38:31,ali ipak nedovoljno za bolji medjusobni skor,i vjerovatno opstanak u ligi.Koliko vise nisu znali kako ce nastimati Leotaru da ne izgubi 13 razlike pa su ispraznili hodnik iza gola,cak su spikera istjerali sa terena,sta ces covjek im smetao.
Ali valjda se vratimo nekada u ligu pa sve fino naplatimo.
Eto uzivajte iducu(iduce) godine bez seljaka iz Visokog.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 25 apr 2013, 00:58

samo lijevo ma pusti njih, eto vas nama sljedece godine opet, sretno u prvoj ligi pa se vidimo za 2 sezone nadam se

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 25 apr 2013, 22:04

PRIJATELJI ME NAGOVORISE ME DA IDEMO NA UTAKMICU RK BOSNA RK LEOTAR KAZU BICE DOBAR RUKOMET. SVEGA JE BILO OSIM RUKOMETA. SVI DOMAĆI IGRACI OD PRVOG ZVIZDUKA KRENULI SU SA GRUBOSTIMA. SUCI U PRVIH 5 MINUTA SU SE U CUDU NASLI VJEROVATNO ZBOG PREKRŠAJA DOMAĆIH IGRACA. NADZORNIK JE DVA PUTA POZIVAO SUCE, STA SU PRICALI NE ZNAM I TADA SU SUCI POCELI SUDITI KAKO TREBA. ZBOG OVIH POZIVA NADZORNIK JE NA SEBE NAVUKAO BIJES PUBLIKE KOJA GA JE PROZIVALA CIJELU UTAKMICU. BEZ OBZIRA NA BROJNA ISKLJUCENJA DOMAĆA EKIPA JE I DALJE IGRALA NA GRANICI GRUBOSTI. NA POLUVREMENU POLICIJA JE ISPRAZNILA GALERIJU IZNAD GOLA. NEGDJE U DRUGOM POLUVREMENU NADZORNIK JE UDALJIO SLUZBENOG SPIKERA ZASTO NE ZNAM. PA JE JOS VISE NAVUKAO BIJES PUBLIKE NA SEBE. PRVI PUT U SVOM ZIVOTU SAM VIDIO I CUO DA STARO I MLADO PSUJE. BUKVALNO SVI U DVORANI PSUJU NE POSTEDJUJU NIKOGA . VRIJEDJAJU SUCE I NADZORNIKA SVE IM REDOM PSUJU. MEDJUTIM IZDRZALI SU I PRIVELI UTAKMICU KRAJU. CESTITAM LJUDIMA OD SRCA KADA SU IMALI ONOLIKO HRABROSTI DA POSTENO SUDE.
TOLIKO PRIMITIVIZMA I NEKULTURE NEĆETE NIGDJE SRESTI . ATMOSFERA U DVORANI SE MOZE DEFINISATI SAMO JEDNOM RIJEČJU DIVLJASTVO. ZALOSNO.....

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 25 apr 2013, 22:35

Bosna-Prevent je bila u konstantnom vodstvu, u prvom poluvremenu najviše sa četiri gola razlike (12:8).

U drugi dio se ulazi još odlučnije i prednost polako raste, a gosti su potpuno izgubljeni, tako da je sredinom drugog poluvremena plus osam za Bosnu (31:23).

Održavala se ta razlika sve do samog finiša, ali ubjedljivije nije moglo i to najviše zahvaljujući sudijskom paru Begić-Knezović.

Oni su tokom cijele utakmice sudili vrlo perfidno protiv Bosne, vjerovatno pokušavajući pomoći Leotaru da pobjedom izbjegne ispadanje. Takvu lakrdiju dugo nismo vidjeli u KSC“Mladost“, gdje je Bosna pokradena kao da se igralo u Trebinju, a i tamo bi bilo previše, ovo što su suci napravili.

Bosna je tako sačuvala obraz, iz lige je ispao i Leotar i to sasvim zasluženo nakon onoga što su prikazali večeras.
visoko.co.ba
gledao sam danas na tv Visoko jedan dio utakmice i nisam vidio pretjerano grubu igru domaćina..., ali sam vidio čist pogodak da poništiše Huremu , pa je ovaj od bijesa nabio sebi dres na glavu :mrgreen: , šteta velika što jedna sredina kao Visoko koja ima na desetine dobrih igrača po drugim klubovima i državama da ispadne iz PL. , ali mislim da će se Bosna ekspresno vratiti i ako odu Vranac i Skopljak u neki premijerligaški klub... , Hurem , Bećar , Geko i ostala djeca to sigurno mogu ...

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 26 apr 2013, 00:27

salihaga je napisao/la:PRIJATELJI ME NAGOVORISE ME DA IDEMO NA UTAKMICU RK BOSNA RK LEOTAR KAZU BICE DOBAR RUKOMET. SVEGA JE BILO OSIM RUKOMETA. SVI DOMAĆI IGRACI OD PRVOG ZVIZDUKA KRENULI SU SA GRUBOSTIMA. SUCI U PRVIH 5 MINUTA SU SE U CUDU NASLI VJEROVATNO ZBOG PREKRŠAJA DOMAĆIH IGRACA. NADZORNIK JE DVA PUTA POZIVAO SUCE, STA SU PRICALI NE ZNAM I TADA SU SUCI POCELI SUDITI KAKO TREBA. ZBOG OVIH POZIVA NADZORNIK JE NA SEBE NAVUKAO BIJES PUBLIKE KOJA GA JE PROZIVALA CIJELU UTAKMICU. BEZ OBZIRA NA BROJNA ISKLJUCENJA DOMAĆA EKIPA JE I DALJE IGRALA NA GRANICI GRUBOSTI. NA POLUVREMENU POLICIJA JE ISPRAZNILA GALERIJU IZNAD GOLA. NEGDJE U DRUGOM POLUVREMENU NADZORNIK JE UDALJIO SLUZBENOG SPIKERA ZASTO NE ZNAM. PA JE JOS VISE NAVUKAO BIJES PUBLIKE NA SEBE. PRVI PUT U SVOM ZIVOTU SAM VIDIO I CUO DA STARO I MLADO PSUJE. BUKVALNO SVI U DVORANI PSUJU NE POSTEDJUJU NIKOGA . VRIJEDJAJU SUCE I NADZORNIKA SVE IM REDOM PSUJU. MEDJUTIM IZDRZALI SU I PRIVELI UTAKMICU KRAJU. CESTITAM LJUDIMA OD SRCA KADA SU IMALI ONOLIKO HRABROSTI DA POSTENO SUDE.
TOLIKO PRIMITIVIZMA I NEKULTURE NEĆETE NIGDJE SRESTI . ATMOSFERA U DVORANI SE MOZE DEFINISATI SAMO JEDNOM RIJEČJU DIVLJASTVO. ZALOSNO.....

Znaci ipak je posteno sudjenje bilo??

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 apr 2013, 11:24

adn_sah je napisao/la:
salihaga je napisao/la:PRIJATELJI ME NAGOVORISE ME DA IDEMO NA UTAKMICU RK BOSNA RK LEOTAR KAZU BICE DOBAR RUKOMET. SVEGA JE BILO OSIM RUKOMETA. SVI DOMAĆI IGRACI OD PRVOG ZVIZDUKA KRENULI SU SA GRUBOSTIMA. SUCI U PRVIH 5 MINUTA SU SE U CUDU NASLI VJEROVATNO ZBOG PREKRŠAJA DOMAĆIH IGRACA. NADZORNIK JE DVA PUTA POZIVAO SUCE, STA SU PRICALI NE ZNAM I TADA SU SUCI POCELI SUDITI KAKO TREBA. ZBOG OVIH POZIVA NADZORNIK JE NA SEBE NAVUKAO BIJES PUBLIKE KOJA GA JE PROZIVALA CIJELU UTAKMICU. BEZ OBZIRA NA BROJNA ISKLJUCENJA DOMAĆA EKIPA JE I DALJE IGRALA NA GRANICI GRUBOSTI. NA POLUVREMENU POLICIJA JE ISPRAZNILA GALERIJU IZNAD GOLA. NEGDJE U DRUGOM POLUVREMENU NADZORNIK JE UDALJIO SLUZBENOG SPIKERA ZASTO NE ZNAM. PA JE JOS VISE NAVUKAO BIJES PUBLIKE NA SEBE. PRVI PUT U SVOM ZIVOTU SAM VIDIO I CUO DA STARO I MLADO PSUJE. BUKVALNO SVI U DVORANI PSUJU NE POSTEDJUJU NIKOGA . VRIJEDJAJU SUCE I NADZORNIKA SVE IM REDOM PSUJU. MEDJUTIM IZDRZALI SU I PRIVELI UTAKMICU KRAJU. CESTITAM LJUDIMA OD SRCA KADA SU IMALI ONOLIKO HRABROSTI DA POSTENO SUDE.

Znaci ipak je posteno sudjenje bilo??
Ma ja bolan,pa covjek ti fino napisao.
STA SU PRICALI NE ZNAM I TADA SU SUCI POCELI SUDITI KAKO TREBA.
:lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.