Prije par godina dok smo imali drugi tim takmicili se u grupi jug.gradacac10 je napisao/la:Da li Bosn Visoko igra 1.Federalnu Ligu Sjever ili Jug?
Kakanj je igrao sjever, a skroz su blizu, zanima me koju oni igraju posto nisu nikad?
Očito da malo kasniš sa informacijama .....samo_lijevo je napisao/la:godišta 1998. Bosna-Prevent - Celik Zenica 16:12(8:6)
godišta 1996. Bosna-Prevent - Celik Zenica 26:20(16:13)
Zao mi je Bosne V.ali uprava ih je dovela do ovog,nesposobni i POSTENIM radom...Pozitivno je da ima sad nekoliko zanimljivih mladih igraca koji su odlicni napadaci a uz dobrog trenera koji ce ih nauciti i odbranu igrati bi mogla Bosna u skorije vrijeme ponovo biti u vrhu ali ponavljam UPRAVU RASTJERATI....sretnogradacac10 je napisao/la:Sta ce sad bit sa Bosne, hocel doc do potpunog kolapsa il ce se vracat? Ne znam ko bi od ovih iz juga imo ambicije da ide u PL, mozda Borac iz Travnika jedino poznato ime, mozda Zeljeznicar, kolko vidim tabelu svi su debelo ispod Vogosce, ako ostanete s ovom ekipom, trebali bi se vratit, AKO..
Godinama se ne radi kako treba.Ovo je vec 3 ili 4 sezona kako se bori do zadnjeg kola za opstanak i nije se nista naucilo iz toga.Uz to valja prebroditi tolike odlaske igraca,pa samo u Qataru imamo komplet ekipu.Uprave nije bilo do unazad 8 mjeseci.Prosle godine je jedan covjek vodio cio klub,dok su sada dosle neki novi.Naravno zna se da u nasoj mahali vladaju porodice na glasu,ali kada nije bilo tako?balkanac198 je napisao/la:Zao mi je Bosne V.ali uprava ih je dovela do ovog,nesposobni i POSTENIM radom...Pozitivno je da ima sad nekoliko zanimljivih mladih igraca koji su odlicni napadaci a uz dobrog trenera koji ce ih nauciti i odbranu igrati bi mogla Bosna u skorije vrijeme ponovo biti u vrhu ali ponavljam UPRAVU RASTJERATI....sretnogradacac10 je napisao/la:Sta ce sad bit sa Bosne, hocel doc do potpunog kolapsa il ce se vracat? Ne znam ko bi od ovih iz juga imo ambicije da ide u PL, mozda Borac iz Travnika jedino poznato ime, mozda Zeljeznicar, kolko vidim tabelu svi su debelo ispod Vogosce, ako ostanete s ovom ekipom, trebali bi se vratit, AKO..
gledao sam danas na tv Visoko jedan dio utakmice i nisam vidio pretjerano grubu igru domaćina..., ali sam vidio čist pogodak da poništiše Huremu , pa je ovaj od bijesa nabio sebi dres na glavuBosna-Prevent je bila u konstantnom vodstvu, u prvom poluvremenu najviše sa četiri gola razlike (12:8).
U drugi dio se ulazi još odlučnije i prednost polako raste, a gosti su potpuno izgubljeni, tako da je sredinom drugog poluvremena plus osam za Bosnu (31:23).
Održavala se ta razlika sve do samog finiša, ali ubjedljivije nije moglo i to najviše zahvaljujući sudijskom paru Begić-Knezović.
Oni su tokom cijele utakmice sudili vrlo perfidno protiv Bosne, vjerovatno pokušavajući pomoći Leotaru da pobjedom izbjegne ispadanje. Takvu lakrdiju dugo nismo vidjeli u KSC“Mladost“, gdje je Bosna pokradena kao da se igralo u Trebinju, a i tamo bi bilo previše, ovo što su suci napravili.
Bosna je tako sačuvala obraz, iz lige je ispao i Leotar i to sasvim zasluženo nakon onoga što su prikazali večeras.
visoko.co.ba
salihaga je napisao/la:PRIJATELJI ME NAGOVORISE ME DA IDEMO NA UTAKMICU RK BOSNA RK LEOTAR KAZU BICE DOBAR RUKOMET. SVEGA JE BILO OSIM RUKOMETA. SVI DOMAĆI IGRACI OD PRVOG ZVIZDUKA KRENULI SU SA GRUBOSTIMA. SUCI U PRVIH 5 MINUTA SU SE U CUDU NASLI VJEROVATNO ZBOG PREKRŠAJA DOMAĆIH IGRACA. NADZORNIK JE DVA PUTA POZIVAO SUCE, STA SU PRICALI NE ZNAM I TADA SU SUCI POCELI SUDITI KAKO TREBA. ZBOG OVIH POZIVA NADZORNIK JE NA SEBE NAVUKAO BIJES PUBLIKE KOJA GA JE PROZIVALA CIJELU UTAKMICU. BEZ OBZIRA NA BROJNA ISKLJUCENJA DOMAĆA EKIPA JE I DALJE IGRALA NA GRANICI GRUBOSTI. NA POLUVREMENU POLICIJA JE ISPRAZNILA GALERIJU IZNAD GOLA. NEGDJE U DRUGOM POLUVREMENU NADZORNIK JE UDALJIO SLUZBENOG SPIKERA ZASTO NE ZNAM. PA JE JOS VISE NAVUKAO BIJES PUBLIKE NA SEBE. PRVI PUT U SVOM ZIVOTU SAM VIDIO I CUO DA STARO I MLADO PSUJE. BUKVALNO SVI U DVORANI PSUJU NE POSTEDJUJU NIKOGA . VRIJEDJAJU SUCE I NADZORNIKA SVE IM REDOM PSUJU. MEDJUTIM IZDRZALI SU I PRIVELI UTAKMICU KRAJU. CESTITAM LJUDIMA OD SRCA KADA SU IMALI ONOLIKO HRABROSTI DA POSTENO SUDE.
TOLIKO PRIMITIVIZMA I NEKULTURE NEĆETE NIGDJE SRESTI . ATMOSFERA U DVORANI SE MOZE DEFINISATI SAMO JEDNOM RIJEČJU DIVLJASTVO. ZALOSNO.....
Ma ja bolan,pa covjek ti fino napisao.adn_sah je napisao/la:salihaga je napisao/la:PRIJATELJI ME NAGOVORISE ME DA IDEMO NA UTAKMICU RK BOSNA RK LEOTAR KAZU BICE DOBAR RUKOMET. SVEGA JE BILO OSIM RUKOMETA. SVI DOMAĆI IGRACI OD PRVOG ZVIZDUKA KRENULI SU SA GRUBOSTIMA. SUCI U PRVIH 5 MINUTA SU SE U CUDU NASLI VJEROVATNO ZBOG PREKRŠAJA DOMAĆIH IGRACA. NADZORNIK JE DVA PUTA POZIVAO SUCE, STA SU PRICALI NE ZNAM I TADA SU SUCI POCELI SUDITI KAKO TREBA. ZBOG OVIH POZIVA NADZORNIK JE NA SEBE NAVUKAO BIJES PUBLIKE KOJA GA JE PROZIVALA CIJELU UTAKMICU. BEZ OBZIRA NA BROJNA ISKLJUCENJA DOMAĆA EKIPA JE I DALJE IGRALA NA GRANICI GRUBOSTI. NA POLUVREMENU POLICIJA JE ISPRAZNILA GALERIJU IZNAD GOLA. NEGDJE U DRUGOM POLUVREMENU NADZORNIK JE UDALJIO SLUZBENOG SPIKERA ZASTO NE ZNAM. PA JE JOS VISE NAVUKAO BIJES PUBLIKE NA SEBE. PRVI PUT U SVOM ZIVOTU SAM VIDIO I CUO DA STARO I MLADO PSUJE. BUKVALNO SVI U DVORANI PSUJU NE POSTEDJUJU NIKOGA . VRIJEDJAJU SUCE I NADZORNIKA SVE IM REDOM PSUJU. MEDJUTIM IZDRZALI SU I PRIVELI UTAKMICU KRAJU. CESTITAM LJUDIMA OD SRCA KADA SU IMALI ONOLIKO HRABROSTI DA POSTENO SUDE.
TOLIKO PRIMITIVIZMA I NEKULTURE NEĆETE NIGDJE SRESTI . ATMOSFERA U DVORANI SE MOZE DEFINISATI SAMO JEDNOM RIJEČJU DIVLJASTVO. ZALOSNO.....
Znaci ipak je posteno sudjenje bilo??
STA SU PRICALI NE ZNAM I TADA SU SUCI POCELI SUDITI KAKO TREBA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.