Neka hvala.123456 je napisao/la:Al mu prezime govori vise od 1000 rijeciCartman je napisao/la:Zasto pricate o rezervi Hajduka sa drzaljanstvom Belgije? A samo ime mu govori koliko ima veze sa BiH. Sven...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ima i Hrvatsko drzavljanstvo.Mozda ga i Stimac pozoveCartman je napisao/la:Zasto pricate o rezervi Hajduka sa drzaljanstvom Belgije? A samo ime mu govori koliko ima veze sa BiH. Sven...

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
sta ima ljudi kako ste sjedim napolje u cist vazduh uzivam momacki jedem kolac i pijem kahvu uskoro slijedi utakmica braca turaka fenerbahce benfica a u nedelju ocekujem lomljenje kicme igraca hamburga od strane rusilca tako da sam raspolozen za ovu heftu cosam ko frajer
Majstore-10 ili kolasinac , pa ti si meni king jarane... Ajd navrati malo na bundesliga podforum pa nam pricaj sha i ma u gelsenkirchenu
Sead seo rušilac kolašinac inace hobi mu je fudbal i hrana. 

- Rockefeller
- Kontakt:
Vjerovatno ima Sušića još po Zavidovićima.123456 je napisao/la:Al mu prezime govori vise od 1000 rijeciCartman je napisao/la:Zasto pricate o rezervi Hajduka sa drzaljanstvom Belgije? A samo ime mu govori koliko ima veze sa BiH. Sven...

samo da se obrati paznja na razvoj ,daleko je od reprezentacije,tino sven susic pise sluzebeno na hajduk.hr,kad se moglo pisati o dinamovom pomocnom osoblju moze i o rezervi hajdukaCartman je napisao/la:Zasto pricate o rezervi Hajduka sa drzaljanstvom Belgije? A samo ime mu govori koliko ima veze sa BiH. Sven...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i hvatanje veprova golim rukamavlada87 je napisao/la:Sead seo rušilac kolašinac inace hobi mu je fudbal i hrana.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ispravka:
Sead seo rusilac kolasinac zerstörer kolazinak majstor10 lovac destroyer glavonja Kolasinac inace momak koji voli da jede i pije.
Sead seo rusilac kolasinac zerstörer kolazinak majstor10 lovac destroyer glavonja Kolasinac inace momak koji voli da jede i pije.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Rockefeller
- Kontakt:
Ja sam dodao boldovano.AjsKjub je napisao/la:Ispravka:
Sead seo rusilac kolasinac zerstörer kolazinak majstor10 lovac destroyer glavonja Kolasinac inace momak legenda koji voli da jede, pije i voli suĐuku.

momak je legenda inace momci imao sam solidan dan pojeo bruku zivu bureka uz kiselog mlijeka nakon sto sam otkazao od posla ko fol sam bio bolestan i povracam a ja spavam kao faca jednostavno na nivou a bgm ste sve spomenuli a niste boks to je seov najomiljeni hobi posle fudbala i hrana

seo i 'brat' (kako ga seo zove) draxler
zna li iko ko je ova momcina

seo i 'brat' (kako ga seo zove) draxler
zna li iko ko je ova momcina
Evo Vrancic ulazi u Bundesligu, mozemo li ignorisat igraca iz tako jake lige? Relativno je standardan ove sezone, vjerovatno ce bit i sljedece. Nije nesto pokazao protiv Meksika i Irske, ali mozda bi valjao za klupe.
I Bicakcic je tamo naravno, on bi bio odlicno pojacanje ako sredimo pasos.
ako mu je ovo danas standard, onda nije za repke po mom misljenju. jer nije mi bas djelovao sigurno, jest da je isprobavao neke pasove prema naprijed ali vecina bez uspjeha, odnosno bili su neprecizni a i imao je dvije-tri greske kad se kretalo prema naprijed, sto je najgore sto se moze desiti, kad svi krenu prema naprijed a igrac ti izgubi tako lako loptu. naravno slobodni je bio perfektan, ali to netreba da bude kriterijum. isto tako moram priznati da ga nisam gledao inace ove sezone, ako je u ostalim utakmicama bio sigurniji(pogotovo od kad je standardan) onda naravno ima svoje mjesto u repki.
bicakcic mi se svidio, nije imao previse posla, ali sve sto je trebalo, uradio je dobro.
inace se nadam da ce kolasinac i bicakcic rijesit tu papirologiju sto prije. jer odbrambena linija kolasinac, bicakcic, spahic i mujdza uljeva, barem meni, dosta povjerenja sa zamjenama zukanovic i pandza.
bicakcic mi se svidio, nije imao previse posla, ali sve sto je trebalo, uradio je dobro.
inace se nadam da ce kolasinac i bicakcic rijesit tu papirologiju sto prije. jer odbrambena linija kolasinac, bicakcic, spahic i mujdza uljeva, barem meni, dosta povjerenja sa zamjenama zukanovic i pandza.
Pa bio je,pa su Papetu yebavali od-do ,a i Vrancicu za nekvalitet.Cartman je napisao/la:Evo Vrancic ulazi u Bundesligu, mozemo li ignorisat igraca iz tako jake lige? Relativno je standardan ove sezone, vjerovatno ce bit i sljedece. Nije nesto pokazao protiv Meksika i Irske, ali mozda bi valjao za klupe.
Nije ni mogao pokazati puno sa minutazom protiv Meksika i Irske, ali se ipak naslo strucnjaka da mu ospore kvalitet.
Niti jedan igrac iz lige 5 se ne smije zapostavljati, kako Vrancic ,tako ni Enis Nadarevic.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pa dobro, kad sam rekao "nije nesto pokazao", bio sam blag, jer imao je par kriminalnih pasova. Izgubio loptu vrlo lako nekoliko puta i bio je onaj cudni incident kada je glavom udario loptu i onda pao na ledja.emir79 je napisao/la:Pa bio je,pa su Papetu yebavali od-do ,a i Vrancicu za nekvalitet.Cartman je napisao/la:Evo Vrancic ulazi u Bundesligu, mozemo li ignorisat igraca iz tako jake lige? Relativno je standardan ove sezone, vjerovatno ce bit i sljedece. Nije nesto pokazao protiv Meksika i Irske, ali mozda bi valjao za klupe.
Nije ni mogao pokazati puno sa minutazom protiv Meksika i Irske, ali se ipak naslo strucnjaka da mu ospore kvalitet.
Niti jedan igrac iz lige 5 se ne smije zapostavljati, kako Vrancic ,tako ni Enis Nadarevic.

Ali i ja mislim da zasluzuje poziv ako bude relativno standardan, cisto radi lige i iskustva. Isto vazi i za Nadarevica, on je i veci potencijal.
EDIT: Evo te situacije:
[youtube][/youtube]
Pa dobro, mozda je lopta bila poteskaCartman je napisao/la: Pa dobro, kad sam rekao "nije nesto pokazao", bio sam blag, jer imao je par kriminalnih pasova. Izgubio loptu vrlo lako nekoliko puta i bio je onaj cudni incident kada je glavom udario loptu i onda pao na ledja.![]()
Ali i ja mislim da zasluzuje poziv ako bude relativno standardan, cisto radi lige i iskustva. Isto vazi i za Nadarevica, on je i veci potencijal.
EDIT: Evo te situacije:
[youtube][/youtube]

Ovoga se nebi nikad sjetio

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Vrančić postigao sjajan gol iz slobodnog udarca. Ulazi u Bu-Li i definitivno da se ne njega može ozbiljno računati u reprezentaciji, ako ništa da uđe s klupe kada zagusti ili da zauzme mjesto ukoliko dođe do neočekivanih povreda ili suspenzija. Bičakčić isto tako, on je budućnost našeg fudbala.
Iako, znam da svi većinom priželjkuju samo jedno ime. Sead Kolašinac.
Btw, Šta je s Anelom Hadžićem iz Rieda? I on se do nedavno pominjao, ne trebam pominjati kako bi nam dobro došao. On je također izrazio želju da igra za BiH. Eh sad, ne znam je li zapelo kod dokumenata, ili je pak nešto drugo u pitanju...
Iako, znam da svi većinom priželjkuju samo jedno ime. Sead Kolašinac.
Btw, Šta je s Anelom Hadžićem iz Rieda? I on se do nedavno pominjao, ne trebam pominjati kako bi nam dobro došao. On je također izrazio želju da igra za BiH. Eh sad, ne znam je li zapelo kod dokumenata, ili je pak nešto drugo u pitanju...
hadzic je sredio sve, jos prije grcke, samo jos nije dobio poziv selektora
On je dobio nase drzavljanstvo par dana prije Grcke,ali nije jos dobio nase sportsko drzavljanstvo.Kada dobije sportsko tek onda ce moci igrati za nasdino-92 je napisao/la:hadzic je sredio sve, jos prije grcke, samo jos nije dobio poziv selektora
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: HariTz, NerminFatic i 40 gostiju.