FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 25 apr 2013, 13:41

Prate oni odavno Hummelsa, Silvu, Kompanya, Aggera, Vertonghena, Neymara, Marquinhosa i ostale.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 apr 2013, 15:19

Josep Maria Bartomeu (potpredsjednik Barce): "Dovest ćemo četiri ili pet pojačanja tokom ljeta, moramo uzdrmati momčad. Također ćemo promovisati neke igrače iz B momčadi."
Visca el Barça ! Mes que un club !

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 apr 2013, 15:37

Vec se mjesecima zna da ce doci barem 3 pojacanja na ljeto.
Uz sve to Deulofeu ce vjerovatno biti prekomandovan u prvi tim.
Tito ostaje trener .. vidjecemo.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 apr 2013, 15:48

DesimaL je napisao/la:
Josep Maria Bartomeu (potpredsjednik Barce): "Dovest ćemo četiri ili pet pojačanja tokom ljeta, moramo uzdrmati momčad. Također ćemo promovisati neke igrače iz B momčadi."
ja sto sam cito u spanskim medijima njegove izjave ,ne spominje uopste broj igraca koji ce se dovest nego samo da ce biti izmjena u ekipi

to su neke bombe nasih domacih portala :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 apr 2013, 16:23

I primjetim,poslije svakog poraza ili lose igre,uvijek se izjavljuje nesto tipa "Pogledat cemo gdje smo grijesili i ispraviti greske u sljedecoj utakmici."Pa yebote,svaku utakmicu iste greske se prave i oni opet isto.Pa naucite nesto yebem vas :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 apr 2013, 16:41

Na greškama se uči, al' ne na svojim - već na tuđim. :mrgreen:
Tako reče Jura Blaze. :mrgreen:

Biće Barcelona i naredne godine minimalno u polufinalu LP-a nebitno ko bude kormilario njihovim brodom. Previše je tu kvalitetnih igrača da bi njihova zvijezda tek tako prestala sijati. 8-) No, sigurno da je potrebno nekoliko pojačanja, čisto da se razbije letargija, da pojedinci vide kako nisu nezamjenjivi, a da pojedinci budu više fokusirani na zeleni teren, a ne na bračni krevet. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 apr 2013, 19:25

jel bayern jos uvijek tu negdje :mrgreen:
a jesu otpuhali barcu jarane...barca nije pobjedzena,barca je zgazena...barcina igra ista kao i ona u milanu,samo sto je sad umjesto milana bila njemacka masinerija... 8-)
kako stvari stoje bice njemacko finale,spanski klubovi su sahranjeni..ima milion razloga za poraz,moze se do sutra nabrajati,bezvoljnost,nezainteresovanost, itd..ali stoji da je to uglavnom radim fenomenalne partije bayerna...ljudima treba skinit kapu kako su barcu dobili sa njenim najjacim oruzjem...sa napadom ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 apr 2013, 19:53

Kolekcija

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 apr 2013, 20:32

slika

finalna verzija dresa za sljedecu sezonu :)

MES QUE UN CLUB !!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 apr 2013, 21:05

Pre, pre, pre, predobar. Samo sto bi reklama trebala biti zuta ;)

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 apr 2013, 21:11

barca_87 je napisao/la:slika

finalna verzija dresa za sljedecu sezonu :)
preyebeni dresovi :o
ova zuta kragna drama nekako izgleda (barem meni) :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 25 apr 2013, 21:14

Jebbacki dresovi,kako ce samo dobro stajati Suarezu,jos mu naci brnjicu kakvu modernu,pa da uparimo.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 apr 2013, 00:37

jocker92 je napisao/la:Jebbacki dresovi,kako ce samo dobro stajati Suarezu,jos mu naci brnjicu kakvu modernu,pa da uparimo.
Barcelona će dovesti Suareza isto kao Aggera prošlog ljeta. :mrgreen:
Neymar's father and agent has confirmed that Neymar will head to Europe in the summer and could be set to join Barcelona for around £50m in the summer. The player has been linked with Europe's biggest clubs but a move to Barcelona is looking more likely.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 26 apr 2013, 07:20

Super dres.Taman onaj Barcin stil,a nesto sto prije nije bilo.
I ne kontam,kakvih 50 mil. funti za Neymara?Halo,ba...
Keep walking.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 apr 2013, 13:16

Kao prvo dres je odlican, najbolji u zadnjih bog te pit'o koliko godina.

Drugo, danas je zakazana press konferencija za novinare ( od strane Tita ) u 15:30.
Vjerovatno ce pricati o planovima za sljedecu sezonu i o svom produzenju ugovora na jos bar 1 godinu.
A treneri koji se spominju kao njegova moguca zamjena ( jos uvijek nije 100% siguran da li ce nastaviti sa trenerskim poslom zbog mogucnosti povratka bolesti ) su niko drugi do Manuel Pellegrini i Marcelo Bielsa. ;)
Ipak mislim da ce Tito odraditi jos bar jednu sezonu ..

Barcelona zeli dovesi Thiaga Silvu na ljeto i vec su stupili u kontakt. 8-)

Nakon demoliranja od Bayerna uprava moze izvuci dosta pouka i dodatno ojacati tim.
Samo se nadam da ce biti pametni.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 26 apr 2013, 13:22

to da ce dovesti T. Silvu je skoro pa nemoguce, prvi problem plata, a drugi odsteta
isto tako PSG ima jedan ozbiljan projekat, nece tek tako pustati najbolje igrace
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 apr 2013, 13:30

Njegov san je Barcelona a sad su ga i kontaktirali.
Plata se moze nadoknaditi prodajom igraca na posudbama ( Krkic, Afellay, Dos Santos, Fontas ).
Necu reci prodajom Ville, Alexisa, Valdesa i jos nekih.

Kad ce ako nece sad.
Nije ni on vise toliko mlad, najbolje godine su pred njim.

Vrlo moguce da i Ibrahimovic napusti PSG kao i Ancelloti koji ce vjerovatno u Real.
Sve je moguce ..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 apr 2013, 14:44

Jedno je san, drugo je realnost. Sigurno će Barcelona dati 50 miliona za njega plus plata. Čovjek je također i često povrijeđen, no hajde lijepo je maštati.

Čitao sam da se Puyol vraća za 5 dana, da li to znači da ipak neće igrati protiv Bayerna ?

Malo sam gledao transfere Barce. Kakvih je bilo tu sve flopova ali 14 miliona za Albu je pun pogodak.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 apr 2013, 15:32

sto se tice odbrane ,ja mislim da su favoriti strucnog staba ingo martinez i hummels ,od njih dvojice ce se probat dovest neko
sto se tice hummelsa dal ce ga dortmund pustit,jer poslije odlaska gotzea i lewe (najvjerovatnije) nece sebi dopustiti gubitak jos jednog vaznog igraca

moje su zelje kompany ,luiz i silva ,al svu trojicu ce bit pretesko dovest
luiza nece pustit mourinho :D ,kompany kapiten citija ,pitanje dal hoce da ide i silva preskup ce bit a i gdje ce ga psg pustit poslije samo jedne godine jer velike su sanse da izgube ibru jer nece ibra da truli u francuskoj ligi ,gdje ce i silvu pustit.

MES QUE UN CLUB !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 apr 2013, 17:23

tito danas izjavio da zeli nastaviti itd, mada vidjecemo sta ce biti, moj favorit je doktor pellegrini, to bi bilo lijepo vidjeti, nadam se da ce tito ipak na kraju prepustiti mjesto pelegriniju

prva opcija za stopera je silva, i moja, a vidim i klub radi na tome, kakav ljudi humels, nije on silvi do koljena, jest mladji al nikad nece biti mocan ko silva. eh sad, koliko je tesko dovesti silvu vidjet cemo, u nedavnom intervju pricao je da navija oduvijek za barcu i da bi jako volio doci, htio je to i proslog ljeta medjutim leonardo je bio brzi i kaze da zbog obecanja njemu koje nije mogao pogaziti, da je zbog toga otisao u PSG, a sad moguce nakon sto je pomogao parizu da osvoji titulu, da ga oni i puste sad ako igrac insistira, i to je moguce, ako bude dolazio bice to vjerovatno za nekih tridesetak miliona, dobra stvar je da pariz trazi nova pojacanja, mozda u tom transferu da im damo song, alexisa,vilju,valdeza, ko zna
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.