FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
evo izgleda i ovo gotovo oko Rodea samo se čeka hoće li ovog ljeta doći ili će ostati do kraja uguvora sljedeće godine
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 72947.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 72947.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
alaj imamo ovdje strucnjaka **** su znanje u juppu i gvardioli u tandemu da su
grijeh je veliki da ne budu nam u struci pa i na klupi Bayern ne donosi neku odluku preko noci njihovi su potezi kao u sahu dovoljno je da su Gvardiolu oko 2 god cini mi se pratili i sve to i taj potez ima svrhu i Martineza ste ovdje vecina pljuvali ovo ono sada ga svi kuju u nebesa, Jupp prosle godine 3 druga mjesta NIJE VAM BIO TRENER ZA VELIKE DOMETE sada Gigant ne treba da ide, ja mislim da treba da ide i otici ce sa stilom 3 titule ako Bog da uzima, a da je ostao ne bi to bilo to sljedece sezone vjerujte. A Gvardioli ce to biti veliki motiv da nastavi sa par novih igraca i osvjezenja u ekipi, nece on puno kvariti i mjenjati sadasnji Bayern unjeti ce malo smeka novog malo zacina i to je to nikakve ti tika take nema smijesno o tome pricati.Sto se tice uzvrata ovaj sastav je smijesan ponudjeni da Can igra tako veliku tekmu pa ne igraju protiv nekog nizeligasa do je Barca i da pobjedis 8-0 treba opet zapeti po meni Lahm i Martinez ili Svajni ce odmarati a Rafinja i Gustavo igraju, sada da li ce Belgijanac stati umjesto Dantea hmmm al uglavnom u terenu ce biti i igraca koji su u opasnosti kao sto su bili na terenu i prvi mec.

- gerdmuller
- Kontakt:
Anele,Dortmund je najbolja nogometna prica zadnjih godina i godina i uzitak ih je gledati.Jednostavno im se divim u gotovo svemu ali naravno prema njima ne osjecam apsolutno nista.Bayern uber alles 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ma naravno da je Guardiola postavio neke svoje zahtjeve i uvjete. To je sasvim normalno. Očito je da je Gotze bio u najužim planovima Bayerna i Guardiole. Po svemu sudeći, Guardiolina želja koja se savršeno uklapa u profil Bayerna sa njemačkim igračima odnosno reprezentativcima.Bilall je napisao/la:Eh o ovoj temi se moze nesto reci.Stefan Effenberg je napisao/la: I jos jednom, ja u ovom trenutku ne bih kupio niti Gotzea niti Lewandowskog da sam Bayern. Ima masa odlicnih igraca u Europi i tamo smo trebali kupiti igraca a ne iz najveceg konkurenta. Ja to ne bih uradio nikako u ovom trenutku a niti u slijedecih 5 godina jer ona prica o zabrinutosti Hoenesa o dominaciji pada u vodu i ne ide mu na cast.
Ja vjerujem i siguran sam da je i Guardiola pri potpisu ugovora sa Bayernom regulisao transfer politiku za svoj mandat. Bayern je dovoljno snazan ali bojim se da Guardiola apriori zeli da uspostavi Bayern sa nesto drugacijim stilom igre gdje ce mu biti potreban i nesto drugaciji igracki kadar od trenutnog, pa je zbog toga Gotze bio na njegovoj listi zelja. U ovom slucaju, upravi Bayerna ne ostaje nista drugo nego da udovolji zahtjevima Guardiole i ponudi Gotzeu suradnju, a njegova je stvar da li ce prihvatiti ili ce pak ostati vijeran svom klubu i navijacima.
Gotze je sjajan igrac, i talenat koji mnogo obecava, i svako bi ga pozelio imati u svom klubu, ali nisam ni ja za slabljenje konkurenta koji je tek u razvitku.
Mene pogotovo ne raduje to sto sam siguran da ce iz Bayerna naredne sezone otici i neki igraci koji su mnogo doprinijeli da Bayern bude to sto danas jeste, nogometna velesila, ili cak moguce da nas napuste neki igraci kojima se ovaj klub danas ponosi kao produktom vlastite skole nogometa.
Kako je sve Guardiola zamislio, ostaje da se vidi, ali je sigurno da ne mozes akumulirati niti u jednu ekipu veliki broj odlicnih igraca, a da svi budu zadovoljni.
Juppu cestitke kako je to sve ove godine ukomponovao da niko se niko nije cak ni javno oglasio da ce napustiti Bayern jer je nezadovoljan statusom.
Po meni, Gotze ide na polušpicu, ako ćemo igrati 4-2-3-1. Ako ne, onda bi čak Kroos ostao u postavi pa bi igrali sa Gotzeom kao lažnom devetkom a desno Muller ili Robben. Jedino sad ova priča o Lewi nudi opciju da nas Gomez napusti što mnogi ne bi prihvatili jer vide u Gomezu vrh igrača. Istina, Gomez jest vrh igrač ali u 16-cu a to je filozofija koja ne odgovara Guardioli po svemu sudeći i na temelju viđenog u Barceloni.
E sad, niti ja to ne bih učinio u ovom trenutku, dakle oslabiti najvećeg konkurenta, možda kasnije za nekih 5 godina kad bi se Gotze stvarno zasitio Dortmunda. Isto vrijedi i za Lewu.
Da, očito je da će netko otići jer ipak nema mjesta za sve. Mislim, bar ne vjerujem da će se mnogi zadovoljiti klupom. Iako, to treba naglasiti, koliko se ja sjećam Guardiola je dosta rotirao momčad i svi su dobili priliku kroz sezonu no problem bi nastao kad bi došle na red velike utakmice gdje bi netko od Riberya, Robbena, Mullera, Kroosa, Gotzea, Šaćirija, Manđukića, Gomeza/Lewe morao završiti na klupi a to se neće svidjeti mnogima.
Netko mora otići, ali ne vjerujem u ovo što si napisao da će otići netko ko je Bayernovo dijete. Znači, po meni, najveći kandidat za odlazak je Robben zbog igre koja se ne sviđa Pepu.
Opet, kako prodati Robbena koji je odigrao ovakvu utakmicu protiv Barcelone?
Dosta zeznuta situacija. Mislim da Šaćiri ostaje zbog svojeg stila igre, to je sigurno. Ja bih zadržao Manđukića svakako koji je pokazao da se može nositi sa mnogim stoperima i nudi jednu drugu opciju u napadu. Zadržao bih Pizzara koji bi rješavao male utakmice, bez uvrede za takve klubove.
Što je sa napadačem? Ako je Bayern zagrizao za Lewu da li to znači da ipak ne odustajemo od formacije sa napadačem? Teško je zamisliti da dadnemo za igrača koji je u zadnjoj godini ugovora 25+ milijuna i da nam onda sjedi na klupi.
Puno pitanja, malo odgovora trenutno. Iako, dosta toga se pojavljuje u medijima tako da bi i naredni tjedni mogli biti burni ali u ovom slučaju što se tiče odlazaka.
Samo se nadam da Gustavo neće otići jer je momak klasa od igrača.
Ahhh da, hmmm.... Sve češće se spominje taj novi stoper. Nije mi jasno zašto bi dovodili novog stopera. Ajde, da ode Buyten dolazi nam ionako Kirchoff. Ali onda ostaju Boateng i Badstuber. Što s njima?
Po meni, Boateng se vraća u top formu i meni osobno će utakmica protiv Barcelone pokazati konačnu ocjenu da li se radi o kvalitetnom stoperu ili samo o nekom prosječnom igraču. Ne trebam napominjati da je Boateng prvu utakmicu odigrao profesorski. Zadnje vrijeme igra odlično.
I da, KommanDante je...... nedostaje mi riječi kojima bih opisao njegovu partiju odnosno partije.
Da, Jupp je stvarno ovu polusezonu rotirao kako i mora. Ma, Jupp me impresionirao. No, napisat ću već post o Don Juppu nekom drugom prilikom.
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Dovođenje Lewatowskog bi bilo toliko presseravanje ...
Imas WC sidraša na klupi i Mandzukica u prvoj, za svaki slucaj i najsmirenijeg igraca jedan na jedan ikad, Claudija Pizzara, ti dovodis R.L.-a zbog cega ? Koja korist od njega nek mi neko napise ?
Jel to ne dajemo dovoljno golova ?
Moje misljenje je da je Schweinie puno bitniji za igru Bayerna od Lahma, on nam je kicma ekipe, sve preko njega ide, ali kada bi ga odmorili bilo bi opasno, sjetimo se kakvu su partiju pruzili tandem GUSTAVO- MARTINEZ.
Kad bi igrao bila bi velika sansa da dobije zuti, najvise je klizeci startova imao na terenu. Iako je Phillip Kapiten, Njega je na neki nacin opet lakse zamijeniti.
Sad bi nam Kroos lego ko 1 na 10,.. ali neka se sanira povreda , nek se nametne Guardioli zdrav, da ga ne mrcvarimo rovita na Wembleyu.
Bayern je uradio svoj posao na A.A. i ova pobjeda ce uci u historiju, kada generacije budu spominjale Velikog Xavia, Iniestu i naravno Messija u najboljim godinama, kraj njihove dominacije i potpuno unistenje na terenu je djelo Juppove masinerije.
Mnogi su se povlacili, prepustali sredinu i udarali iz kontri ili cak pokusavali presingom izgurati Barcu kao Bayern (na kraju nestane snage i prime nekoliko komada) i pobjedjivali Barcu ali NIKO je nije ovako razbio u svim segmentima igre. Kapa dole Milanu ali ono je ipak bio dupli bunker i panicarili ste sa Loptom, predstava se ne moze porediti sa ovom 23/4.
Anton je upravu bio. Ako smo se nekad trebali sastati sa njima to je sad.Ko njih prodje osvaja. Sa pobjedom Zutalja poremecen je svjetski klupski poredak, svi su tome svjedocili i sada shvataju da je fudbal vise od Messia i Ronalda. To je Sport Njemackog Mentaliteta i rada.
Neki na BVB forumu spominju kao jedini se mi mozemo nositi sa Bayernom. Citam jos i shvatam da svi dijele to misljenje. Formacija u zadnja dva Der Classica je bila sramotna za BVB napadacki fudbal. Zasluzeno izgubili obadvije sa tim da je Weidenfeller bio igrac utakmice 3X .
Borussije se ne bojati zbog proslih sezona, imamo duplo vise WC igraca i boljeg Trenera (IN JUPP WE TRUST) koji ce to finale rijesiti i uspostaviti NOVI SVJETSKI FUDBALSKI POREDAK

Imas WC sidraša na klupi i Mandzukica u prvoj, za svaki slucaj i najsmirenijeg igraca jedan na jedan ikad, Claudija Pizzara, ti dovodis R.L.-a zbog cega ? Koja korist od njega nek mi neko napise ?
Jel to ne dajemo dovoljno golova ?
Moje misljenje je da je Schweinie puno bitniji za igru Bayerna od Lahma, on nam je kicma ekipe, sve preko njega ide, ali kada bi ga odmorili bilo bi opasno, sjetimo se kakvu su partiju pruzili tandem GUSTAVO- MARTINEZ.
Kad bi igrao bila bi velika sansa da dobije zuti, najvise je klizeci startova imao na terenu. Iako je Phillip Kapiten, Njega je na neki nacin opet lakse zamijeniti.
Sad bi nam Kroos lego ko 1 na 10,.. ali neka se sanira povreda , nek se nametne Guardioli zdrav, da ga ne mrcvarimo rovita na Wembleyu.
Bayern je uradio svoj posao na A.A. i ova pobjeda ce uci u historiju, kada generacije budu spominjale Velikog Xavia, Iniestu i naravno Messija u najboljim godinama, kraj njihove dominacije i potpuno unistenje na terenu je djelo Juppove masinerije.
Mnogi su se povlacili, prepustali sredinu i udarali iz kontri ili cak pokusavali presingom izgurati Barcu kao Bayern (na kraju nestane snage i prime nekoliko komada) i pobjedjivali Barcu ali NIKO je nije ovako razbio u svim segmentima igre. Kapa dole Milanu ali ono je ipak bio dupli bunker i panicarili ste sa Loptom, predstava se ne moze porediti sa ovom 23/4.
Anton je upravu bio. Ako smo se nekad trebali sastati sa njima to je sad.Ko njih prodje osvaja. Sa pobjedom Zutalja poremecen je svjetski klupski poredak, svi su tome svjedocili i sada shvataju da je fudbal vise od Messia i Ronalda. To je Sport Njemackog Mentaliteta i rada.
Neki na BVB forumu spominju kao jedini se mi mozemo nositi sa Bayernom. Citam jos i shvatam da svi dijele to misljenje. Formacija u zadnja dva Der Classica je bila sramotna za BVB napadacki fudbal. Zasluzeno izgubili obadvije sa tim da je Weidenfeller bio igrac utakmice 3X .
Borussije se ne bojati zbog proslih sezona, imamo duplo vise WC igraca i boljeg Trenera (IN JUPP WE TRUST) koji ce to finale rijesiti i uspostaviti NOVI SVJETSKI FUDBALSKI POREDAK
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
-MANDZUKIC-
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
To je to majstore! Ukratko i jasno. Mislim da smo ovim postom konačno završili tu priču!GAL je napisao/la:a dobro ja sam ubjednje da je kod nas bavaraca svih do jednog BAYERN prvi i posljednji ,to je ono primarno,a sekundarno to BL ,pisanje podrsek BVB itd...to je svacija stvar.Vazno je da smo mi svi jedinstveni po jednome pitanju a to je bayern nas klub za koji srcem i dusom navijamo i radujemo se kao mala djeca svakome uspjehu ,i da smo na ovom portalu ovoj temi djelili sva ona razocarenja i pehove zajedno.Mi smo FC BAYERN.

- gerdmuller
- Kontakt:
Sebastian Rode novi igrac Bayerna.Jedino pitanje je hoce li doci na ljeto za 9 milja ili iduce ljeto besplatno,nadam se ovome drugom,a Kroos produzuje ugovor do 2018.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ako osvojimo Lp ovo new world football order
,ali zaista ,bice zaista dosadno ako ne budemo imali dostojnog protivnka bit ce dosadno kada bez problema mognes izbaciti ekipu tipa barce ili reala ,bojim se da ne postanemo ono sto je barca bila cak mozda i gore ,barca jeste vedrila i oblacila ali brate ovo sto mi radimo je ubjediljivije ovakva dominatnost na svim mogucim frontovima e to mogu al bas oni najvecia to je FK bayern ,hocu da gledam jaku barcu ,real ,man utd ,chelsea ,milan hocu da mogu ikako da pariraju bayernu hocu onakve tekme kao prosle sezone protiv reala na bernabeu da grmi i sjeva sa svih strana i sa jedne i dr.strane ,necu da gledam apsolutnu dominaciju jer ce brzo postati dosadano .
PS:
jedno simpaticno pitanje Nego momci ovako za raju da pitam sta ,vi milite o famoznoj t.zavere,vidite evropu u belaj na sve strane sto se tice finacija svi frontalni kokuzi ,a svabija i merkel plivaju u repu ,pa da nije nagodbu dala ona sulc merkel ,e ovako mi ce mo vama dati povoljne kredite i jos neke dr.stvari a da njemci dominiraju u fudbalu 
jer nisu dugo aaaaaaa
.zivili

PS:

jer nisu dugo aaaaaaa

bice dovoljno da odu picaro, timoscuk i gomez + sto bismo malog dzana mogli baciti na posudbu.Stefan Effenberg je napisao/la:Netko mora otići
dakle, 3 ili 4 igraca raus, dvojica novih in i mirna bosna.

misljenja sam da lovina koji primaju pica, gomo (pogotovo gomo) i timo moze poklopiti plate koje ce primati levat i gocinjo.
nego, ako im maknemo dvojicu ponajboljih, je li red da im pustimo u finalu?

ono, sa ovakvom ekipom bayo ce svakako uzeti najmanje 2 finala.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- brzitesanj
- Kontakt:
Ovo što se Lewandovskog tiče ja mislim dsa od njegovog prelaska u Bayern nema ništa, smatram da je on već obećan Fergusonu. Mislim da je ovo oko nejgovog dolaska u Bayern mediska patka. 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Ako sad uđemo u finale (nadam se da smo to već obezbijedili), šta mislite da li će nam to pomoći što smo već 2 finala u 3 godine izgubili i što smo 2 titule BL i kup izgubili od BvB (predpostavljam da će i oni proć Real)?
Mene je baš strah tog osjećaja da izgubimo opet, ne znam kako bi to stvarno podnio. Hajd što smo izgubili Bundesligu 2 sezone zaredom, stim mogu zivit, **** bundesligu...osvojili smo je previše puta.
Mene je baš strah tog osjećaja da izgubimo opet, ne znam kako bi to stvarno podnio. Hajd što smo izgubili Bundesligu 2 sezone zaredom, stim mogu zivit, **** bundesligu...osvojili smo je previše puta.

Bademluk je napisao/la:Ako sad uđemo u finale (nadam se da smo to već obezbijedili), šta mislite da li će nam to pomoći što smo već 2 finala u 3 godine izgubili i što smo 2 titule BL i kup izgubili od BvB (predpostavljam da će i oni proć Real)?
Sta da ti kazem uhh,onako iskreno ja ne bi mogao podnijeti trece izgubljeno finale u zadnje 4 godine,fudbal bi prestao postojati i pravda i sudbina sve izgubio bi vjeru da ima pravde na ovom usranome svijetu previse smo razocarenja dozivjeli u proslosti ,i ako ima Boga a smatram da ima i ako ima pravde ovaj klempo mora u minhen stici kako ne znam ,(autobusom ,avionom,helikopterom

Nekako mislim da smo ovo godine yebali i sreći mater, i kad nas zakinu za penal mi damo 2-3 komada za svaki slučaj, odigrali smo i protiv BvB predobre 3 utakmice i bez problema smo ih nadigrali, jednostavno igramo ubjedljivo najjači fudbal na svijetu. Al je mene previše strah još jednog razočarenja, nema šanse da to podnesem. Al ne vidim zašto ne bi dobili ovo sad. 

- anelbavarac
- Kontakt:
Mariano golom protiv Barce postao najbolji strijelac Baye u LP
Prestigao je nasu legendu Elbera koji je u periodu od 1997-2003 dao 22 gola za Bayern u LP.
Cestitke za Gomonju

Prestigao je nasu legendu Elbera koji je u periodu od 1997-2003 dao 22 gola za Bayern u LP.
Cestitke za Gomonju

- BayernMunchen31
- Kontakt:
@Gal i @Bademluk Ne brinite se nista prijatelji ovo je nasa godina, vraca nam se sve.
Chelsea je prosle godine pronosola sreca do titule, nas ove kvalitet i dobra igra.
Kada osvojimo necemo biti sampioni, biti cemo Vladari jer nismo samo pobijedili najbolje, mi smo ponizili najbolje.
BVB-u petarda u finalu ne gine i Bavarski pobjednicki mentalitet ce se izdici iznad svega
Chelsea je prosle godine pronosola sreca do titule, nas ove kvalitet i dobra igra.
Kada osvojimo necemo biti sampioni, biti cemo Vladari jer nismo samo pobijedili najbolje, mi smo ponizili najbolje.
BVB-u petarda u finalu ne gine i Bavarski pobjednicki mentalitet ce se izdici iznad svega
FIFA XI 2013
- NEUER -
-MANDZUKIC-
- NEUER -
-MANDZUKIC-
BayernMunchen31 je napisao/la:@Gal i @Bademluk Ne brinite se nista prijatelji ovo je nasa godina, vraca nam se sve.
sto se tice igre tu se nimalo ne sikiram ali nedaj Boye kakvih cudnih stvari e to je to.
-
- Kontakt:
Bavarci moji čemu strah??? Ne basuzirajte i ne privlačite nam nesreću kakvo gubljenje trećeg finala, ljudi kako smo dominantno i sa stilom uzeli prvi trofej ove sezone tako ćemo i preostala dva VJERUJTE MI I ZAPAMTITE OVE MOJE RIJEČI
Studgart nece proci ispod 3 komada u Berlinu, u LP uzvrat ce biti laksi vise nego sto mislite uzimamo ih tamo minimalno remi, a finale ljudi ko god da dodje bit ce zgazen najmanje 2 razlike ljudi ovo je Bayern sila nebeska jednostavno ljudi su odlucili da sve zgaze ispred sebe iz inata gladni ljudi. Dortmund jest nas mučio 2 sezone al ljudi ovaj Bayern nije taj Bayern ovo je sada KLASA, SILA NEBESKA I NEK NAM DODJU BUDITE SIGURNI DA CE BITI ZGAZENI KAO I OSTALI DO FINALA
Bavarci uživajte u ovim trenutcima dugo smo čekali i čekali i sada smo dočekali nema više pehova nesreče da na izmakne ispred nosa ne i NE idemo do kraja, i ubjedjen sam da nas niko ne moze sprijeciti u tome, ja sam rekao kad su grupe izvucene svojoj raji da Bayern ide do kraja i da uzima glat LP i vidjet cete da ce biti tako

Jupp će nakon ove sezone predati tri pehara u ruke Guardioli.Njegov zadatak će biti da ih sačuva u narednoj sezoni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
nego momci mene nesto brine citam navodno je juBe poslao ponudu za robena niakako ne bih volio da do toga dodje .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.