ma hajd nek pasu...sta janjad znajuVolimRadnicki je napisao/la:Fakat.staragarda je napisao/la:tek sad skonta..oplakah![]()
![]()
....jel ovo fakat pasu il je fotoshop
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ma hajd nek pasu...sta janjad znajuVolimRadnicki je napisao/la:Fakat.staragarda je napisao/la:tek sad skonta..oplakah![]()
![]()
![]()
usli na sjever i preskocili ograduProbisvjet je napisao/la:Da mi je samo znati jesu li usli na sporedni ulaz ili na sluzbeni?
Ma kakav fotosop. Oprave hajvani. Dotjerao mesar i nije znao gdje da budu do 1.maja i dogovorio se sa Secerom da ovdje budu u pricuvi, ali da ih ne vodi na pomocni da ne bi jeli umjetnu vutra.staragarda je napisao/la:tek sad skonta..oplakahVolimRadnicki je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Prilikom registracije domene smo izvršili uplatu te poslali skenirani zahtjev što je za početak bilo dovoljno. Onda se desi bizarna situacija da nam deaktiviraju domenu bez ikakve najave zbog originalnog zahtjeva koji smo trebali dostaviti lično ili putem pošte. Zahtjev im je dostavljen, reaktivirana je domena, ali sada (već skoro 14 dana)nešto na relaciji spajanja domene i servera stvara problem.badblueboylivno je napisao/la:Čudi me da još niste pokrenuli službenu stranicu kluba, a i to da se nikako ne diže onaj sajt crveno-crni.ba.TzBulevar87 je napisao/la:Ja sam ti samo kopirao šta piše na Fb stranici FK Sloboda Tuzlaharry_90 je napisao/la:I ja ne vjerujem da je danas,neki dan pisalo u ponedjeljak da ce zasjedat komisiji povodom dogadjanja u Mostaru,a ne u cetvrtak..
. Stvarno ozbiljnost na nivou, prvo objave da je registrovano za nas 0-3 pa onda opet ova greška
. U čemu je fazon ako prvi objave neku vijest a to nije provjerena i konačna informacija? Stvarno ne kontam dotičnog, da ne imenujem sad..
" onclick="window.open(this.href);return false;Gorki je napisao/la:@VolimRadnicki ;
može link stranice odakle si skino sliku ?
montaza dobio ja potvrdu od novinara tog.VolimRadnicki je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Gorki je napisao/la:@VolimRadnicki ;
može link stranice odakle si skino sliku ?
Ajde druže moj nađi gdje se ja to smijem?harry_90 je napisao/la:Vidi se da je montaza,a ovaj iz Lukavca odmah potrcao da objavi i da se smije
ahmad_tz je napisao/la:dobro je pa su ovi hrvati glasali da se ponovi, ne bi me cudilo da glasaju da se registruje 3:0 za branitelj
ma photoshop vidi se a moze se i provjeriti odmahstaragarda je napisao/la:tek sad skonta..oplakahVolimRadnicki je napisao/la:![]()
![]()
![]()
pa sta i da jesu .. covjece ne mozes se poterecavati ovcama ,nisi valjda majke ti isao da ih prebrojisSaltCityAttack je napisao/la:ma photoshop vidi se a moze se i provjeriti odmahstaragarda je napisao/la:tek sad skonta..oplakahVolimRadnicki je napisao/la:![]()
![]()
![]()
eke pa i ima i pehar za ovu smijuriju od ligeTzBulevar87 je napisao/la:
Kakav je on gospodin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.