[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ma proteze se ta prica vec godinamaOzren je napisao/la:Chelsea FC pokrenuo tuzbu protiv Juventusa zbog Adriana Mutua!
Juve potpisao igraca koji je imao ugovor sa Chelsejem , a kojeg je londosnki klub prethodno suspendovao zbog pozitivnog testa na narkotike!
aBdramiral je napisao/la:Eto Lule. ha...![]()
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Andrej je napisao/la:Na danasnji dan![]()
[youtube][/youtube]
Ova je najlepša vest koju sam čuo u skorije vreme, radi se o verovatno najtalentovanijem U19 igraču na čizmi. Momak imda bolju sezonu od našeg Bokajea tamo u Sasuolu a od istog je mlađi godinu i po dana. Bravo Marota legendo, bravo!EnzoFerrari je napisao/la:p.s. Izgleda da smo zavrsili posao oko talentaovanog Berardia, ostace jos jednu sezonu u Sassoulu, znaci gledamo ga u Serie A.
Valjda je bilo na Sky-u, mada sam cuo od drugih na juventuz.com.Al nista cudno jer odavno ovaj momak je "nas", davno smo vec poceli pregovore a i sa Sassuolom imamo dobre odnose.Jos plus cemo ga zajedno sa Boakyeom ostavit da igra u Serie A, tako da i Sassoulo ce dobro proci i to mi sve nekako ima smisla, uvjeren sam da je posao zavrsen kako se i govori.Pogba je napisao/la:Sissoko, gdje si pročitao to za Berardia, Curva Nord?, nigdje nisam ništa našao.
Odavno se priča, definitivno jedan od najvećih talijanskih talenata, a uz Boakyea je i jedini kojeg bih odmah ubacio u prvi tim, a vrijeme je da se napad podmladi.
Stop Luliću, ni pod razno, još jedan mediokritet nam ne treba.
Izgleda da smo poslali 18M za Nania, to samo može Marotta, 7M plafon za igrača koji je propao k'o žeton je max.
L'Avvocato je napisao/la:Samo da i Berardi ne zavrsi kao Verratti.
Nego, citam danas kako Conte na treninzima uigrava 4-3-3 za Torino. Eksperimentise se uveliko.
Trenutno korisnika/ca: JuventinoVero i 0 gostiju.