FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ALBOX
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ALBOX » 25 apr 2013, 09:00

fukaratz je napisao/la:pa dobro Gracanlije su bile ogorcene zbog toga sto su ljudi nazivani seljacima i ciganima sto ja odma osudjujem i to je najvise izazvalo revolt kod njih, al Lukavcani izuzev caspera, zooma i jos nekoliko ozbiljnijih likova ubise pricom o velicini kluba koji je uadnjih 13 godina proveo u drugoj i trecoj ligi! sto je previse previse je. usput da napisem da preko 90% raje u Tuzli ne smatra ni Lukavac ni Gracanicu selima naprotiv to su prave male carsije odnosno gradici ugodni za zivot! lijep pozdrav
Bas tako prijatelju kada god je neko nazivao seljacima
nas ioz Gracanice neko je se javio i to repliciro samo tim nekakvim ljudima
koji navodno predstavljaju slobodu a da znate opet da je Gracanica uvijek bila
uz Slobodu i da nikada se nije radovala neuspjehu Slobode ali ovi lukavcani sto rade ovo je smor zesci
a s druge strane i vi ste mislili jednostavno pregaziti ligu pa i pred sami dolazak u Gracanicu
predvidanja su bila stila 3, 4 :0 za Slobodu .
Puno srece u nastavku i vidimo se na Tusnju protiv Radnickog

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 apr 2013, 09:24

ma ovdje su bila samo dva lika iz Gracanice koji su se pravili pametni ili je to bio jedan te isti lik sa dva nika ko ce ti ga znat..ostlai manje vise korektni..pa iz Lukava ovdje evo ima ih 2-3 ..ostali ljudi manj vise na svojoj temi ponekad i svrate, ali ova dvojica trojica nepopustaju :)...sjena im je glavni ahahaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 apr 2013, 10:04

staragarda je napisao/la:
moSabodaSlo je napisao/la:Zobilaze ultrasi kanton cijeli,da ne pricam za Tuzlu,al polako doce sve na svoje...Sutra akobogda tri boda za zelenim stolom to je najvaznije!i dajte molim vas smanjite tenzije,ja ne mogu da vjerujem da se spustate na taj nivo i svadjate se sa lukavcanima pustite ih nek guraju i cao,od mene imaju postovanje za ovo sto rade,samo da malo manje misle o Slobodi!
nije istina...momci su samo nasli NOVI najkraci put za bijeljinu :D ..e pa necemo tako,rodzaci :lol: :lol:

Idu preko srbije do Bijeljine :lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 apr 2013, 12:16

Off topic :

Kako sam saznao navodno ce igraci OKK Sloboda igrati naredne sezone ligu 12,klub iz Kaknja ne moze izdrzati finansijski ligu 12,tako da ce pozivnicu za nastup u ligi 12 dobiti OKK Sloboda ?!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 apr 2013, 12:56

harry_90 je napisao/la:Off topic :

Kako sam saznao navodno ce igraci OKK Sloboda igrati naredne sezone ligu 12,klub iz Kaknja ne moze izdrzati finansijski ligu 12,tako da ce pozivnicu za nastup u ligi 12 dobiti OKK Sloboda ?!
kakva komedija od kluba...i lige naravno :lol: :lol: ..cuj,pozivnicu...hahahaha....sta uradise g.o.v.n.a.r.i od onakvog giganta....ovaj abortus od kluba me ne zanima kao i vecinu Fukara..nek za matere svoje igraju....jazavci krenuli sa pricom KOSARKA SE VRACA U GRAD SOLI...pa onda neke fore sa tom NASOM DJECOM :lol: :lol: ..pa kad su vidjeli da je vrag odnio salu i da se nece tek tako prosetat ligom daj instant pojacanja....pa im onda ove sarajlije objasnile u 4 utakmice finala kako stoje stvari....i sad,slag na tortu...POZIVNICA :lol: :lol: ..jjjjuuupppii :lol: :lol:..ubijte se i.d.i.o.t.i :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 apr 2013, 14:57

ALBOX je napisao/la:Bas tako prijatelju kada god je neko nazivao seljacima
uz Slobodu i da nikada se nije radovala neuspjehu Slobode ali ovi lukavcani sto rade ovo je smor zesci
a s druge strane i vi ste mislili jednostavno pregaziti ligu pa i pred sami dolazak u Gracanicu
Protiv Spartaka iz Trnave, bivši Intertoto kup

slika

:)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 25 apr 2013, 15:06

Coraco je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:Bas tako prijatelju kada god je neko nazivao seljacima
Protiv Spartaka iz Trnave, bivši Intertoto kup

slika

:)
Jeste u Ugljeviku je utakmica igrana. Ovo je bila dobra ekipa iz Gračanice, Dejo bubnjar i ostali, da ne nabrajam sad.. a ne kao ovi neki što se javljaju da su dolazili na utakmice Slobode (fan82) a Tušnja vidili nisu očima, kaljaju obraz ovim momcima koji su dolazili.. šteta što ih nema više na utakmicama SLobode, veliki RESPECT za njih :)
075

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 apr 2013, 15:08

Ima li kakvih informacija sa danasnje sjednice u vezi meca u Mostaru ? Kako gledam ponovit ce se . :roll:

Samir Ćupina, koji je bio delegat na tom susretu, nije smio dozvoliti da utakmica ikako počne, s obzirom da su istu osiguravali tek dva policajca te pet-šest redara. Pravila jasno kažu da mora biti prisutno barem 15 policajaca. Na brifingu uoči utakmice sam upravo postavio pitanje o sigurnosti ove utakmice, a oni su nam garantovali bezbjednost.

Međutim, Crveno-crni su na kraju spašavali živu glavu.

- Na utakmici je bilo prisutno oko 10-ak naših navijača, koji su došli bez ikakvih obilježja. No, na poluvremenu se pojavila grupa od 50-ak nepoznatih lica koji su nas napali kamenicama. U tom hausu fizički je napadnut i Ervin Sivac, koji je dijelio pravdu- dodaje za kraj u razgovoru za Sportin.ba Mirsad Tinjić.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 apr 2013, 15:11

harry_90 je napisao/la:Ima li kakvih informacija sa danasnje sjednice u vezi meca u Mostaru ? Kako gledam ponovit ce se . :roll:
Ja mislim da to nisu iste sjednice, ova danas je bila sjednica Komiteta za bezbjednost a ovi što odlučuju za Branitelj-Sloboda su Takmičarska komisija. Opet možda griješim, nisam siguran.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 25 apr 2013, 15:13

Coraco je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ima li kakvih informacija sa danasnje sjednice u vezi meca u Mostaru ? Kako gledam ponovit ce se . :roll:
Ja mislim da to nisu iste sjednice, ova danas je bila sjednica Komiteta za bezbjednost a ovi što odlučuju za Branitelj-Sloboda su Takmičarska komisija. Opet možda griješim, nisam siguran.
"Velike su šanse da rezultat bude registrovan u korist Slobode 0:3, međutim zvanična odluka i eventualna potvrda će biti donešena na novoj sjednici Komisije za takmičenje Fudbalskog saveza FBiH koja je zakazana za četvrtak 25. aprila u 14 sati", rekao je Tinjić.
075

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 25 apr 2013, 15:31

Tinja lupa lončiće i miješa komisije.

O ishodu (0:3 ili ponavljanje) odlučuje Takmičarska koja nije danas zasjedala. Zasjedala je Komisija za sigurnost koja propisuje minimalne uslove i koordinira taj dio vezan za sigurnost takmičenja. O eventualnim kaznama će pak odlučiti Disciplinska komisija koja se sastaje periodično i rješava predmete u kumulaciji.
tuzlanska Sloboda

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 apr 2013, 15:33

I ja ne vjerujem da je danas,neki dan pisalo u ponedjeljak da ce zasjedat komisiji povodom dogadjanja u Mostaru,a ne u cetvrtak ;) ..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 apr 2013, 17:02

slika

Novi Grafit ! Sloboda do Groba
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 apr 2013, 17:06

Svaka čast na grafitu,treba ovoga što više u čaršiji.
Pobjeda je bolja od orgazma!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 apr 2013, 17:10

Cestitke na trudu al iskreno nije to to...
Ovaj pokusaj momka sa kapuljacom vise lici na neku nenu u samiji, i ovo od bubnja mi vise lici na tepsiju...
Ljiljan, slova meni se iskreno ne svidja.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 apr 2013, 17:17

klasik je napisao/la:Cestitke na trudu al iskreno nije to to...
Ovaj pokusaj momka sa kapuljacom vise lici na neku nenu u samiji, i ovo od bubnja mi vise lici na tepsiju...
Ljiljan, slova meni se iskreno ne svidja.
Bitno je da se radi, a to sto se nekima ne svidja necu da ulazim u to. Svako ko misli da napravi bolje neka se potrudi i uradi.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 25 apr 2013, 17:32

harry_90 je napisao/la:I ja ne vjerujem da je danas,neki dan pisalo u ponedjeljak da ce zasjedat komisiji povodom dogadjanja u Mostaru,a ne u cetvrtak ;) ..
Ja sam ti samo kopirao šta piše na Fb stranici FK Sloboda Tuzla ;). Stvarno ozbiljnost na nivou, prvo objave da je registrovano za nas 0-3 pa onda opet ova greška :oops: . U čemu je fazon ako prvi objave neku vijest a to nije provjerena i konačna informacija? Stvarno ne kontam dotičnog, da ne imenujem sad..
075

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 apr 2013, 17:37

Takmičarska komisija ni danas nije registrovala prekinutu utakmicu 22. kola Prve lige F BiH između Branitelja i Slobode. Odluka je prolongirana za ponedjeljak, jer je rezultat pri glasanju bio 2:2.

Naime, bošnjački članovi komisije glasali su za registraciju utakmice 0:3 u korist Slobode, dok su hrvatski članovi insistirali na ponavljaju utakmice.

Prvenstvo je u samoj završnici, a postavlja se pitanje hoće li biti regularno...

:lol: :lol: svako za svoga,nista novo..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 apr 2013, 17:38

Cuj 2-2 :lol: ma izgleda ce ostat nerijeseno do kraja :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 apr 2013, 17:40

rekol ja vama da ovo nece na dobro i da ce ponovo pokusat da nas zavale...samo ovog puta ne popustati pa ko im j.e.b.e. mater vise...i njima i komisijama
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.