golman milana :ugeek:gojzerica je napisao/la:Abbiati
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Totalno nejasno sta ce on u timu kola, al hajdgojzerica je napisao/la:Abbiati

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- EnzoFerrari
- Kontakt:
http://www.calciomercato.com/altre-noti ... ali-783793" onclick="window.open(this.href);return false;
CLASSIFICA VIRTUALE (Squadra - Punti virtuali - Punti reali - Saldo):
Juventus 78 77 (-1)
Napoli 59 66 (+7)
Fiorentina 58 58 (0)
Roma 56 52 (-4)
Inter 54 53 (-1)
Milan 48 59 (+11)
Catania 47 48 (+1)
Udinese 45 51 (+6)
Lazio 44 51 (+7)
Parma 42 39 (-3)
Torino 41 36 (-5)
Bologna 41 39 (-2)
Cagliari 41 42 (+1)
Atalanta 39 38 (-1)
Sampdoria 33 38 (+5)
Siena 32 30 (-2)
Chievo 30 39 (+9)
Palermo 31 29 (-2)
Genoa 30 29 (-1)
Pescara 25 22 (-3).
CLASSIFICA VIRTUALE (Squadra - Punti virtuali - Punti reali - Saldo):
Juventus 78 77 (-1)
Napoli 59 66 (+7)
Fiorentina 58 58 (0)
Roma 56 52 (-4)
Inter 54 53 (-1)
Milan 48 59 (+11)
Catania 47 48 (+1)
Udinese 45 51 (+6)
Lazio 44 51 (+7)
Parma 42 39 (-3)
Torino 41 36 (-5)
Bologna 41 39 (-2)
Cagliari 41 42 (+1)
Atalanta 39 38 (-1)
Sampdoria 33 38 (+5)
Siena 32 30 (-2)
Chievo 30 39 (+9)
Palermo 31 29 (-2)
Genoa 30 29 (-1)
Pescara 25 22 (-3).
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- IlPrincipe
- Kontakt:
El Shaarawy spašava život Lichsteinera ...

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ko se jos boji plavuša a pogotovo plavušanaIlPrincipe je napisao/la:El Shaarawy spašava život Lichsteinera ...![]()

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Filip Jankovic u Parmi
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:

--------------------------------Khalid Al-Shoaibi zeli da kupi vecinski paket akcija od Lotita,sto bi znacilo da bi Lazio dobio novog vlasnika,coveka koji je spreman da ulozi velike pare u klub. Inace ovaj covek je zavoleo Lazio jos sa 10 godina,iz vremena Chinaglie!
Kinezi su odlučni u nameri da organizuju finalni meč Italijanskog kupa između Lazia i rome u Pekingu ! Za sada je samo ideja ali sigurno je da će se u narednih par dana sve znati. Čak se priča da se neće puštati karte u slobodnu prodaju,već da će moći da gledaju meč samo navijači koji imaju godišnju preplatu. U narednih par dana ćemo znati sve.
Lotito je odredio cenu za Hernanesa. Ko želi da se dokopa ovog igrača moraće da izdvoji 30 miliona evra !

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- L'Avvocato
- Kontakt:
Hernanes ce biti pun pogodak za bilo koji klub. U najboljim je godinama i igra fantasticno.
Nije mi jasno za ovo finale kupa. Kako misle samo pretplatnici
Nije mi jasno za ovo finale kupa. Kako misle samo pretplatnici

★★★
i šta kazes nece prodatianton 1983 je napisao/la:Pa recimo ima iako se to neće dogoditi. Već dvije sezone BvB prodaje "pola kepie", a u pravilu su to uvijek jedan do dva igrača i uvijek dovede više nego dobru zamjenu, s tim da sada raspolažu sa više para nego prije i uzmu dva naslova prvaka, te su sada dogurali do 1/2 finala.htcxone je napisao/la:Pa kakve veze ima to kad ce BVB rasprodati pola ekipe![]()
jedno je kad ti neš prodaš pa kupiš novo, a drugo je kad se raspadneš kao Inter i Milan, pa padneš par stepenica. nemoj mi samo sada kako se Milan oporavlja, jer to svi znamo. Problem je u tome što je Milan BIO U VRHU EUROPSKOG NOGOMETA; a da bi tam opet došao, trebat će im ko zna koliko godina...
Kao što rekoh, BvB proda za 30, kupi za 30 istog ili boljeg, nema štete![]()
Pa dis ba stavio Juve u koš sa BvB-om.htcxone je napisao/la:kad šeik istrese lovu dzaba ljubav i zelja da ostane neko... ofer para i noga haverunisu oni institucija kao juve da zadrzi sve igracce na karju sezone
sto neko nije kupio vidala (medju 3 najbolja vezna igraca) ili jednog od stopera?pa nisu mogli ni licht-a kupiti
Što nisi Juve stavio u koš sa Bayernom....A opet Juve nije u 1/2 finalu!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
A za to vreme osvojili 2x vise trofeja od Rome, koja je imala samo 1 kapitena. 

-
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:A za to vreme osvojili 2x vise trofeja od Rome, koja je imala samo 1 kapitena.

ne budi tako okrutan

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- L'Avvocato
- Kontakt:
da Nesta nije napustio Lazio, on bi u Laziju bio ono što je Totti u Romi
"Mogao sam da idem u bilo koju ekipu, ponude su uvijek stizale, ali ja nisam želio da napustim moj Lazio iz više razloga: bilo mi je odlično u klubu, bio sam kapiten ekipe, zarađivao sam dobro i igrao sam u mom gradu i u klubu za koji sam od malena navijao. To je za mene bio fudbal, Lazio je za mene bio fudbal. Mnoge ekipe su slale ponude ali sve sam odbijao, a onda je došao zadnji dan prelaznog roka, posljednji trening, a u Formellu je bio sin predsednika, Massimo Cragnotti koji je svakog od nas zvao na privatan razgovor jer su morali da nas prodaju. Pozvao me je i rekao da moram napustiti Lazio, da su primorani da me prodaju jer su klubu očajnički trebale pare. Ništa nisam mogao da uradim, odmah su me prodali, a ja nisam imao vremena ni da pokupim svoje stvari jer sam odmah morao u avion za Milano. Kada sam stigao na San Siro, igrala se prijateljska utakmica, a ja sam bio skroz zbunjen, ništa mi nije bilo jasno. U jednom trenutku sam se okrenuo i vidio Crespa sa kojim sam koji sat ranije trenirao u Formellu i pitao sam ga: "Šta ti tražiš ovdje"? On me je gledao i odgovorio: "Prodali su me u Inter." Bio sam šokiran, ništa nisam znao i jedino što sam ga pitao je da li je iko ostao u Laziju? Crespo se samo kiselo nasmijao."
Alessandro Nesta

"Mogao sam da idem u bilo koju ekipu, ponude su uvijek stizale, ali ja nisam želio da napustim moj Lazio iz više razloga: bilo mi je odlično u klubu, bio sam kapiten ekipe, zarađivao sam dobro i igrao sam u mom gradu i u klubu za koji sam od malena navijao. To je za mene bio fudbal, Lazio je za mene bio fudbal. Mnoge ekipe su slale ponude ali sve sam odbijao, a onda je došao zadnji dan prelaznog roka, posljednji trening, a u Formellu je bio sin predsednika, Massimo Cragnotti koji je svakog od nas zvao na privatan razgovor jer su morali da nas prodaju. Pozvao me je i rekao da moram napustiti Lazio, da su primorani da me prodaju jer su klubu očajnički trebale pare. Ništa nisam mogao da uradim, odmah su me prodali, a ja nisam imao vremena ni da pokupim svoje stvari jer sam odmah morao u avion za Milano. Kada sam stigao na San Siro, igrala se prijateljska utakmica, a ja sam bio skroz zbunjen, ništa mi nije bilo jasno. U jednom trenutku sam se okrenuo i vidio Crespa sa kojim sam koji sat ranije trenirao u Formellu i pitao sam ga: "Šta ti tražiš ovdje"? On me je gledao i odgovorio: "Prodali su me u Inter." Bio sam šokiran, ništa nisam znao i jedino što sam ga pitao je da li je iko ostao u Laziju? Crespo se samo kiselo nasmijao."
Alessandro Nesta
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Zarada novca u odnosu na konacni plasman u Seriji A:

Pored ovoga, 3 ekipe koje se plasiraju u LP-a inkasiraju po 30 miliona eura kombinovano od Uefe i Lege Calcio, dok one ekipe koje zavrse u Ligi Evrope dobiju samo po 6 miliona eura.
Za plasman u finale kupa se ne dobije skoro nista, ali za osvajanje se dobije nekih 1,5 do 2 miliona eura i to prvenstveno zbog ucesca u superkupu.

Pored ovoga, 3 ekipe koje se plasiraju u LP-a inkasiraju po 30 miliona eura kombinovano od Uefe i Lege Calcio, dok one ekipe koje zavrse u Ligi Evrope dobiju samo po 6 miliona eura.
Za plasman u finale kupa se ne dobije skoro nista, ali za osvajanje se dobije nekih 1,5 do 2 miliona eura i to prvenstveno zbog ucesca u superkupu.
★★★
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, baš jutros čitam Gazzettu i zaboravi ovo okačiti

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- korisnikforuma
- Kontakt:
Dobro je da je razlika između 10. i 11. mjesta 2,5 mil eura. Sada bi trebali nestati oni dogovoreni remiji u zadnjih 5 kolaL'Avvocato je napisao/la:Zarada novca u odnosu na konacni plasman u Seriji A:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.