FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 apr 2013, 03:48

Fidel je napisao/la:Halo ba, vi kad budete otisli i na jedno *****no gostovanje javite se.....samo palamudite ovde... Ja OVO JA ONO
HALOOOOO JESTE VEI NORMALNI VISE ?!?!?!
FUUUUJ!!!!
Baš sam sad pisao o tome na temi PLBiH.

Ukratko: Nećeš ti određivat' bilo kome kad će se javit za riječ. I broj odlaska za gostovanje nije mjera za bilo šta.

Fidel
Kontakt:

Post Postao/la Fidel » 25 apr 2013, 03:51

:mrgreen: :mrgreen: Ja cu reci..ako ti nestoo nije jasno imas pp
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 25 apr 2013, 04:21

Fidel je napisao/la:Halo ba, vi kad budete otisli i na jedno *****no gostovanje javite se.....samo palamudite ovde... Ja OVO JA ONO
FUUUUJ!!!!

smiri se momcino ja zivim u njemacku studiram bukvalno radim ko crnac nemam vrijeme za bitke i tako to samo sam htio da znam sta se to dogodilo a nisam ja neki za bitke onako sam fin miran momak ne volim probleme ali ako mi neko prijeti polomit cu mu nos na sandzacki nacin nece nikad opet ustat nego ako su htjeli da se tucu sa lesinarima onda makar da budu spremni i pobjedit bitku to je donji vakuf tu se razbija sramota je to da se tu izgubi

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 25 apr 2013, 05:50

Svraka 8-) aka Papetov joker.
shandrlike-tandrlike

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 25 apr 2013, 06:04

KOLASINAC je napisao/la:
FUUUUJ!!!!

smiri se momcino ja zivim u njemacku studiram bukvalno radim ko crnac nemam vrijeme za bitke i tako to samo sam htio da znam sta se to dogodilo a nisam ja neki za bitke onako sam fin miran momak ne volim probleme ali ako mi neko prijeti polomit cu mu nos na sandzacki nacin nece nikad opet ustat nego ako su htjeli da se tucu sa lesinarima onda makar da budu spremni i pobjedit bitku to je donji vakuf tu se razbija sramota je to da se tu izgubi
Boli te **** sta se desilo!
Ti si na temi FK Zeljeznicar i sve sto se moglo desiti jeste pobjeda od 3:1 na strani. Za ostalo niti si bitan ti da znas, niti ces saznati pravu istinu niti je forum mijesto za takvo nesto.

Jucer je odigrano kolo u kojem je Zeljo odnio sva tri boda. Kraj price.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 25 apr 2013, 08:59

Prema informacijama iz bolnice, ljekari su ocijenili da nije bilo potrebe da A. R. (1988) bude operisan, a njegovo stanje jutros je nešto bolje nego jučer kada je dovezen u bolnicu i zasad mu je zdravstveno stanje stabilno. On je u tuči zadobio povrede glave, a ima još nekoliko lomova na tijelu i smješten je na Klinici za neurohirurgijuneurokirurgiju.
Evo sa klixa, izgleda da ce sve bit uredu! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 25 apr 2013, 11:27

Evo Gerhard Patrik Nyema objavio DOVIDJENA MELBURN i slike spakovanih kofera , Adilovic komentarisao : CEKAM TE

Znali ko sta , da li se Nyema vraca???
Ma vi stvarno niste normalni !!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 apr 2013, 11:32

Mnogo bi brate napadate Adilovića i Svraku, po meni, naša dva najbolja igrača. Znamo da smo dali 37 golova u prvenstvu, a od toga ovaj dvojac 18, haman pola. Golovi se pikaju i zbog golova se igra ova igra.

Zanemarujemo činjenicu da su nas kroz cijelo prvenstvo pratili pehovi, a još više medijska hajka na našu igru, štele, kupovinu, prodaju, povrede......

Zanemarujemo činjenicu da su nam u ovoj sezoni dodjelili, čak 10 crvenih kartona. Zanemarujemo činjenicu, da ni jednu utakmicu nismo odigrali u najjačem sastavu. Sve to zanemarujete, i nasjedate na priču da je Željo malo boljih od ovih loših.

Bilo koji klub, sa ovoliko "problema", bi već bio drugoligaš, kao što je Gradina to sada. Upravo zbog toga je Željo veliki, veći puno, nego što mnogi misle...

ŽELJO JE INSTITUCIJA i svako ima pravo da pokuša biti bolji od te Institucije. Služe se svim i svačim i na tome im ne zamjeram. Ionako se svi bore da najboljeg i najvećeg skinu sa trona, a već sam napomenuo da u tim nakanam ne prezaju ni od čega. Sretno Šampioni!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

pinki
Kontakt:

Re:

Post Postao/la pinki » 25 apr 2013, 11:33

PlaviSaJUGA je napisao/la:Evo Gerhard Patrik Nyema objavio DOVIDJENA MELBURN i slike spakovanih kofera , Adilovic komentarisao : CEKAM TE

Uuuuuuu kad bi on došao za evrope....

DzoleZeljo
Kontakt:

Re:

Post Postao/la DzoleZeljo » 25 apr 2013, 11:34

PlaviSaJUGA je napisao/la:Evo Gerhard Patrik Nyema objavio DOVIDJENA MELBURN i slike spakovanih kofera , Adilovic komentarisao : CEKAM TE

Kada je odlazio rekao je da bi se mogao vratiti. Sta da ti kazem? Ako covjek ima priliku da zaradi vise, neka sebi nade angazman, a kod mene ce uvijek imati veliki respekt. Kako kod, bio bi nam veliko pojacanje.. ;)

EDIT: Dajte ljudi, fino je cojek rekao da se ne pise ovdje o neredima. Ima pp, pa navalite. Dabe cete ban dobiti. Jbg, kod nas ce uvijek biti ovih generala poslije svih bitaka, koji ce iznositi svoja cijenjena videnja, kako se trebalo, i sto se nije ovako uradilo! ;)

samir_tm87
Kontakt:

Re:

Post Postao/la samir_tm87 » 25 apr 2013, 11:35

de mi link jeboga ubi se trazeci ne mogu da nadjem :D

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 apr 2013, 11:38

samir_tm87 je napisao/la:

ja mu na profilu jedino vidim da je startovao natasu bekvalac :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 25 apr 2013, 11:39

joj kako bi to bilo dobro u p.m.
Amare hvala ti...

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 25 apr 2013, 11:41

fedeltafrotta je napisao/la:

ja mu na profilu jedino vidim da je startovao natasu bekvalac :lol:
https://www.facebook.com/patrick.gerhardt.98?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
adilovic parla engleski strasno
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 25 apr 2013, 11:48

Najjaci su ovi FB inspektori :D Adil i Nyema zajedno obisle sve kafane u Sa vjerovatno ga ceka da nastave. E jeste ludi Ha ha ha

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 apr 2013, 11:51

Uh patrik dobra kola voza nema sanse da ih kod nas moze kupiti i priustiti :lol: . Mozda dodje kao pojacanje samo za eropu na par mjeseci hahahahah jel to moguce ikako.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 25 apr 2013, 11:51

gdje ce vamo iz one ljepote...nema teorije
Amare hvala ti...

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 25 apr 2013, 12:13

Edvin_manijak je napisao/la:Kupujem ovaj šal. Dobro plaćam...

slika

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 25 apr 2013, 12:20

Sezona u Australiji je zavrsena i momak odlazi na odmor.
Dolazi u Sarajevo na odmor jer koliko sam upucen djevojka mu je iz Sarajeva.

Ne treba odmah poceti pisati kako bi nam dobro dosao kako bi ovo i ono.

Pogledajte mu slike na fb-u pa nije lud doci u ovo sivilo kod nas.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 apr 2013, 14:03

Željo TV – 50. emisija
ŽELJO POKAZAO ZAŠTO DOMINIRA BH. FUDBALOM

[youtube][/youtube]
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 41 gost.