NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

SheldonCooper
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la SheldonCooper » 24 apr 2013, 03:32

Izjednačenje protiv Panthersa ali su i Islandersi izjednačili i ušli u OT a Jetsi su smanjili na 3:4 protiv Capitalsa.
Za sad samo 1:1 ali nevjerovatno kako pak neće u gol, koji vražiji šut je odbranio Markstrom
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 apr 2013, 03:41

SheldonCooper je napisao/la:Izjednačenje protiv Panthersa ali su i Islandersi izjednačili i ušli u OT a Jetsi su smanjili na 3:4 protiv Capitalsa.
Za sad samo 1:1 ali nevjerovatno kako pak neće u gol, koji vražiji šut je odbranio Markstrom
Islandersi izgubili na penale, Jetsi izgubili regularno, a mi gubimo nakon PP gola. Profućkat' vaku šansu, to ne može svako...

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 24 apr 2013, 03:45

Nevjerovatno da protiv najgore ekipe lige u jednoj od najvažnijih utakmica sezone, utakmici koja se igra samo pred golom Panthersa, Rangersi gube :roll: Omjer šuteva na gol se kreće oko +20 u korist NYR :roll:

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 apr 2013, 03:58

Imamo PP, izvodimo Hanka i naravno primamo gol. Baš smo super iskoristili ponuđeno, svaka čast!

EDIT: Na kraju 3:2, šansa i za izjednačenje, ali kasno...

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 24 apr 2013, 04:11

Velika prilika je propuštena od strane Rangersa, totalna dominacija i opet poraz :twisted: Slijede još dvije utakmice do kraja sezone (Hurricanes i Deviles) koje moraju dobit da bi bili sigurni u PO, ukoliko se koji rezultat poklopi, možda uspiju ugrabiti 7 mjesto mislim da je 6 nedostižno.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 24 apr 2013, 13:27

bezpotreban poraz u minnesoti sinoc za kingse. al' nema vremena da se misli mnogo o tome, nocas vec igraju u detroitu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 apr 2013, 04:03

Detroit pokazuje Kingsima da ce oni u plyoff uci vise nego bolji nego sto njihova pozicija pokazuje..za nas je ovo lose skroz ne znam sta da kazem :).. jeste da smo ih dobili 4 utkamice ove godine , ali ne volim ih vidjeti tako rano
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 apr 2013, 09:28

nocas smo osvojili president trofej :)...nakon pobjede nad Edmontonom 4-1..eh sad dvije utakmice odmaranje igraca i spremno docekati playoff.

ja sta je jednu Crawford odbranio ono je odbrana sezone ocami :)...jest skino i to jos uhvato pack covjek..ako ko naleti gdje neka postavi...to ovo nas drug navijac Bostonovih ekipa uvjek naleti pa postavi i vjerujem da ce naci :)..nevjerovatno koji refleks je ondje imao :shock:

EDIT:

Evo nasao sam ja vec je neko ovo postavio ahahahaha

[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 25 apr 2013, 12:24

potpuno zasluzena pobjeda detroita protiv kingsa sinoc. sreca pa su i sharksi izgubili svoj mec, sad je pobjeda protiv sharksa u subotu imperativ za kingse!

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 26 apr 2013, 03:03

Senatorsi vode kao i Jetsi dok Rangersi gube 3:2 i to nakon vostva od 2:0 :roll: Puno bolja igra Rangersa ali se ponavlja prošla utakmica sa Panthersima, dominacija na ledu i šanse za Rangerse dok protivnici zabijaju golove :roll:
Počeo je treći period

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 26 apr 2013, 03:39

Captain Cally donosi Rangersima PO u produžetku, prije toga je Richards izjednačio :) zaslužena pobjeda nema šta, sada treba vidjet ostale rezultate i rasplet: 7 ili 8 mjesto za Rangerse

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 apr 2013, 12:26

Tuuka izdominirao sinoć i sa shutoutom donio vrlo bitnu pobjedu nad Boltsima u borbi za titulu u diviziji i to 2 mjesto na Istoku :D
Paille i Seidenberg su zabili i to je bilo dovoljno, uz Tuukinu dominaciju na golu, za pobjedu, sad slijedi gostovanje Capsima koji su sigurni na 3 mjestu i ta zaostala tekma sa Sensima u nedjelju, tako da je potrebna jedna pobjeda za to 2 mjesto, a Habsi gostuju svojim rivalima iz Toronta ;)

Sva mjesta za PO na Istoku su rezervisana i jedino je još taj konačni poredak nepoznat, odnosno parovi, a neko iz tria Islesi, Rangersi i Sensi bi mogao biti naš protivnik u PO, lično bi volio Islese naravno :mrgreen:

Na Zapadu je još u tijeku borba između Wingsa, Jacketsa i Wilda, gdje će jedan od njih otpasti, a Minny ima igrati 2 tekme dok ostali po 1, Wingsi gostuju u Dallasu, Wild dočekuje Oilerse i gostuje u Denveru, dok Jacketsi dočekuju Predse ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 apr 2013, 22:01

Callahan i Stepan objašnjavaju neke stvari 8-)

Kakva kontrola pucka Ryana, kakav majstor, strašno :o

Ako ovo dobijemo u regularu, treba nam jedan poraz Senatorsa u regularu i šesti smo.

EDIT: Na kraju 4:0, drugi shutout Hanka ove sezone. Ovom pobjedom smo osigurali 7. mjesto, a rekoh ranije, treba nam jedan poraz u regularu Sensa od dvije pa da budemo 6. Imamo 22 ROW, a oni 20. Ako dobiju obje ili jednu uz poraz nakon ET ili SO onda će nas bodovno preskočit'. U tom slučaju se nadam da će Habsi biti drugi, a to se može riješiti još večeras, ako oni uzmu Leafse u Torontu sa ROW-om, a Bruinsi izgube u regularu u Washingtonu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 apr 2013, 00:05

DukeOfWellington je napisao/la:U tom slučaju se nadam da će Habsi biti drugi, a to se može riješiti još večeras, ako oni uzmu Leafse u Torontu sa ROW-om, a Bruinsi izgube u regularu u Washingtonu.
Imamo mi igrati sutra sa Sensima ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 apr 2013, 00:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:U tom slučaju se nadam da će Habsi biti drugi, a to se može riješiti još večeras, ako oni uzmu Leafse u Torontu sa ROW-om, a Bruinsi izgube u regularu u Washingtonu.
Ako bude ovaj scenario onda igrate za kikiriki, jer dva boda i dvije pobjede zaostatka u ROW-u se ne mogu nadoknaditi u jednoj utakmici ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 apr 2013, 00:23

DukeOfWellington je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ako bude ovaj scenario onda igrate za kikiriki, jer dva boda i dvije pobjede zaostatka u ROW-u se ne mogu nadoknaditi u jednoj utakmici ;)
Mislim da Capsi odmaraju glavne igrače večeras, jer nemogu ni gore ni dole, a Leafsi su itekako nezgodan protivnik za Habse i njihov veliki rival, tako da će prije oni kiksati ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 apr 2013, 11:29

Sinoc bod protiv Capsa, iako smo nakon 2/3 imali dva gola prednosti, na kraju smo to prokockali i u OT poraz, ali sa danasnjom pobjedom uzimamo diviziju i 2 mjesto i dobijamo Islese u PO, a trenutno je jedini siguran par u PO na Istoku Caps vs Rangers (na odusevljenje svih fanova Rangersa :mrgreen: ), dok ce ostali biti poznati poslije nase danasnje tekme, a evo kako bi to moglo izgledati, ovisno o nasem rezultatu:
If Boston wins in regulation:

Series 'A' - #1 Pittsburgh vs. #8 Ottawa

Series 'B' - #2 Boston vs. #7 NY Islanders

Series 'C' - #3 Washington vs. #6 NY Rangers

Series 'D' - #4 Montreal vs. #5 Toronto

If Boston wins in overtime or shootout:

Series 'A' - #1 Pittsburgh vs. #8 NY Islanders

Series 'B' - #2 Boston vs. #7 Ottawa

Series 'D' - #4 Montreal vs. #5 Toronto

If Ottawa wins in any fashion:

Series 'A' - #1 Pittsburgh vs. #8 NY Islanders

Series 'B' - #2 Montreal vs. #7 Ottawa

Series 'D' - #4 Boston vs. #5 Toronto
Na Zapadu, su svi parovi poznati, tako da Hawksi idu na komsije iz Minneapolisa, Ducksi sa Wingsima, Nucksi protiv Sharksa i @Stevini Kingsi protiv Bluzera kao poslastica prvog kruga 8-)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 28 apr 2013, 13:57

pocinje odbrana titule ;)
slika

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 apr 2013, 14:11

Ja bih rađe Habse, ali nisu ni Capsi loši, bolje nego Pensi ili Bruinsi, barem za početak.

Blues - Kings, to će biti meč za istinske ljubitelje hokeja.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 apr 2013, 14:29

DukeOfWellington je napisao/la:Ja bih rađe Habse, ali nisu ni Capsi loši, bolje nego Pensi ili Bruinsi, barem za početak.

Blues - Kings, to će biti meč za istinske ljubitelje hokeja.
Ne znam, trenutno mi Capsi izgledaju puno opasnije od mojih Bruinsa, ulaze u PO u boljoj formi sa Oviem koji se napokon probudio i napadackim stilom hokeja za koji je Oates najzasluzniji ;)

A od Pensa su svakako bolji izbor :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.