Zvjezdan Misimović

Cartman
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Cartman » 22 nov 2009, 00:40

sholle je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Niko me ziv ne moze ubjedit da je moguce da neko ne moze odigrat ni minutu u srijedu navecer, a da je u subotu taj isti covjek 100% spreman. Ovdje je Ciro nesto zayebo. Znam da cu ja uvjek bit na strani Misketa pa taman da se sa Dzekom posvadja, a vjerujem da to vazi i za vecinu navijaca. Opet je Misimovic pokazao koliki je covjek kad nije javno htio rec sta je bilo. Ali ovdje definitivno nesto ne stima.
drug noj ja vjerujem jer moze se desiti da si sjeban s nogom i da te bol prestane za 2-3 dana. ali aferim, svi mislite da su teorije urote ili svadje i li nesta treca. Bavio sam se košarkom i dešavalo se meni da mi koljeno natekene i boli prejako da nemogu na noge satti i nakon dva tri dana prodje. ali ocito za one koji se bave sportom mogu razumjeti da se to stvrano moze desiti. Garat je misketu bilo drago gledati mec sa tribina, covjeku kojem moramo biti zahvalni zbog cega smo mi i dosli do baraza i naravno džeko. ali neka sad treba misketa objesiti sto jeigrao danas. nek mi neko obajsni kako to se moze desiti nekom lampradu rooney ili messiju ali misketu ne. Svaka cast svima koji pljujete po covjeku bez razloga! Samo cu reci fuj !
Ko pljuje po Misketu? Pljujem po Ciri jer sam 100% siguran da su se posvadjali. Ali Misimovic umjesto da iznese prljavi ves javno, ima dovoljno respekta prema suigracima da to ne radi. E sad ako Ciro dobije otkaz, moglo bi se svasta saznat. A za taj bol sto ti pricas, imaju injekcije. Isto tako Wolfsburg ima vrl vaznu utakmicu u Ligi prvaka ove sedmice, tako da Miske nije bio hiljadu posto spreman, ne bi Veh nista rizikovao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 22 nov 2009, 01:38

Ma raja prestanite srati po Misimovicu.Pa nije on rekao necu igrati nego je fino doktor Ciri rekao da nije spreman i da ce mu duze trebati da se oporavi.Vjerovatno su Njemacki doctori bili puno spretniji pa odmah to zalijecili..
Stvarno ste licemjerni.Pa covjek vam do sad nije nijednom dao povoda da pomislite nesto tako glupo..
Ovdje me Ciro jos vise razocarao.To je nevjerovatno koja je on lija.Cuj kaze doctor mi je rekao da Misimovic nece biti spreman,a poslije govori ako bude Miske igrao da to znaci da je Misimovic lagao.Ko ovdje koga pravi budalom.Sutra ce vec izjaviti da je Misimovic kriv za poraz,a da je on jedna naivna stara budala koja je njemu povjerovala.I et ti Ciro u ocima naseg naroda jedna dobricina,ciju dobrotu drugi iskoristavaju :shock:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 nov 2009, 01:39

Pa kome vi vjerujete više?' nekakvim polupismenim novinarima sa kantonalne televizije ili našem najboljem igracu Misimoviću?? preispitajte se malo.
Misketu ne trebaju pare jer je osigurao egzistenciju u Njemackoj,porodican je covjek,skroman lik,oženjen njemicom...i ne znam koji qurac covjek ikako dolazi da ima posla sa ovom bandom u BiH (NS,poltroni,estradne zvijezde,šaban-navijaci,treneri-diletanti,treninzi u hodnicima hotela ili u parku ispred hotela Ilidže,seljakanje reprezentacije i njihovih treninga od Grbavice,preko Koševa,pa do Hrasnice,prijateljske negdje na jugu francuske sa nekakvim Omanom ili sa Rijekom,svako živ je vukao za dres te igrace i tražio autograme,svaki papak hoce da se slika sa Džekom ili Misketom,igraci su bili IZLOŽENI od strane selektora i NS svom tom ološu pred ovako važan mec,karantina ni na mapi jer mi smo glupi bosanci a ne slovenci,mi hocemo cirkus,tu je Gljiva,tu je Braco iz Vrbanjuše koji uveseljava publiu svojim doskocicama i anegdotama,u neka doba zapjeva i Hanka,svi tapšu igrace ko da su sa njima u školu išli...majku li vam seljacku :evil: :twisted: :twisted: Miske je navikao na profesionalni svijet njemackog fudbala GDJE TOGA NEMA!!!....to je taj opšti cirkus o kojem Miske prica...i na to sve Miske opet dođu da igra za našu selekciju i bude uvijek najbolji igrac--niti traži pare,niti traži slavu,pustio je da navijaci,javnost i mediji drkaju na Dzeku ili Vedu jer mu to tako i odgovara,on svoje pokaže na terenu.
Svakom onom novinaru (ovim bjednicima iz hayata i onom kolaru sa kantonalne) se poserem u usta kad god uzmu Misketa u usta...gnjide ljudske,prodali ste se Ušanovicu i Colakovicu za besplatne avionske karte do Talina ili Lisabona...što se mene tice,prodajte i mater rođenu,velicajte Ćiru ye.bo li vas on u šupak ali Misketa ne uzimajte u usta :twisted: :twisted: :twisted:
Zadnja izmjena: drop, dana/u 22 nov 2009, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 22 nov 2009, 01:41

tobe jarabi sta sve pisete o covjeku pa kako vas nije sramota

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 22 nov 2009, 02:09

I Miske ovdje pogriješio, ovakvim postupkom navukao je gnjev navijača na sebe. Trebao je transparentno se oglasiti sta je i kako je bilo, **** ga Ćiro. Pa čovječe ako on prestane igrati rad njega, pa onda nam je ovaj Ćiro "bosanac" donio vise loseg nego dobrog.

I jos nesto jedva sam čekao da se završre ove kvalifikacije, da ne slusam Ćirine gluposti, bljuvotine, psovke i sl. Da je Ćiro maknuo guzicom 10% mi bi prosli Portugal. Da je Slišković bio mislim da bi se vise potrudio od Ćire. Ne mogu nikako da "isperem" ovaj gorak ukus ovog poraza, jer jednostavno svi znamo da se moglo proci i moralo je..Imali smo igrače za SP, a oni bez Ronalda sve nam se poklopilo al...
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 22 nov 2009, 02:19

EnZo_85 je napisao/la:I Miske ovdje pogriješio, ovakvim postupkom navukao je gnjev navijača na sebe. Trebao je transparentno se oglasiti sta je i kako je bilo, **** ga Ćiro. Pa čovječe ako on prestane igrati rad njega, pa onda nam je ovaj Ćiro "bosanac" donio vise loseg nego dobrog.

I jos nesto jedva sam čekao da se završre ove kvalifikacije, da ne slusam Ćirine gluposti, bljuvotine, psovke i sl. Da je Ćiro maknuo guzicom 10% mi bi prosli Portugal. Da je Slišković bio mislim da bi se vise potrudio od Ćire. Ne mogu nikako da "isperem" ovaj gorak ukus ovog poraza, jer jednostavno svi znamo da se moglo proci i moralo je..Imali smo igrače za SP, a oni bez Ronalda sve nam se poklopilo al...
U pravu si beže!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 22 nov 2009, 03:07

Ohladite malo sa nedodirljivoscu Misimovica, ili bilo koga drugog. Nije ovo vise Titin vakat da zbog samog pominjanja imena "boga" zaglavis Goli Otok. U mome kraju na jednoj uzvisici sa veeeelikim slovima od bijelog kamena pisalo se "TITO". Vecina kamena i ostale gradje moralo se nositi na ledjima posto drugog pristupa nije bilo, a jedan pjano kad mu dokurcilo ce ljutito "**** on majku kad najebasmo ovako sada, sta bi milo da mu je ime Mehmedalija." I zaglavi tri godine. MIsimovic jeste uz Dzeku najbolji fudbaler i naj zasluzniji sto smo dosli do baraza medjutim volio bih da cujem one koji su se malo duze aktivno bavili fudbalom. Ne postoji povreda koljena zbog koje igras dvije subote zaredom a ne igras u srijedu izmedju tih subota. Jeli vama to jasno? Ako se pojavi otok, to nije nikakva povreda, tu obicna blokada ucini svoje i nema nikakvog rizika da se zbog (SAMO) toga otoka "povreda" pogorsa. Poznavajuci Misimovica ne mogu vjerovati da on ne bi pristao na tu **** injekciju da odigra utakmicu zivota. Sama njegova prica oko nekakvih organizacionih problema daje motiva na sumnjicenje. Ciro jeste ispao p...a sto ga javno prozvao, ovi **** jesu ispali p...e sto su se natezali sa njim oko svecane loze, ali MORAO je bar na klupu, a posle sve da istrese na sto. To medjutim nije razlog da se on vrijedja na najprljaviji moguci nacin sto neki ovdje rade. Nisi htio da igras - zbogom, sretno ti bilo - igraj gdje hoces, hvala ti za ono sto si dao do sada, dobro doso Miraleme. Necemo valjda nikoga na koljenima moliti. Ako ima nesto vise, neka se time bave oni koji su za to zaduzeni, moje misljenje zbog kojeg bi bio spreman uloziti velike pare, je da Misimovic nije htio igrati zbog sujete posto ga Ciro proglasio glavnim krivcem zbog lose igre i izgubljenih lopti posle kojih su drugi reprezentativci morali intervenisati prkrsajima za zute kartone jer je prijetila opasnost da Portugalci u kontri stvore igraca viska. To sto je Ciro iznio je tacno, ali jedan selektro NE SMIJE to iznijeti na onakav nacin posebno ako se radi u fudbaleri koji mu je donio priliku da uopste "igra" taj baraz.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 22 nov 2009, 03:20

Saban je napisao/la:Ohladite malo sa nedodirljivoscu Misimovica, ili bilo koga drugog. Nije ovo vise Titin vakat da zbog samog pominjanja imena "boga" zaglavis Goli Otok. U mome kraju na jednoj uzvisici sa veeeelikim slovima od bijelog kamena pisalo se "TITO". Vecina kamena i ostale gradje moralo se nositi na ledjima posto drugog pristupa nije bilo, a jedan pjano kad mu dokurcilo ce ljutito "**** on majku kad najebasmo ovako sada, sta bi milo da mu je ime Mehmedalija." I zaglavi tri godine. MIsimovic jeste uz Dzeku najbolji fudbaler i naj zasluzniji sto smo dosli do baraza medjutim volio bih da cujem one koji su se malo duze aktivno bavili fudbalom. Ne postoji povreda koljena zbog koje igras dvije subote zaredom a ne igras u srijedu izmedju tih subota. Jeli vama to jasno? Ako se pojavi otok, to nije nikakva povreda, tu obicna blokada ucini svoje i nema nikakvog rizika da se zbog (SAMO) toga otoka "povreda" pogorsa. Poznavajuci Misimovica ne mogu vjerovati da on ne bi pristao na tu **** injekciju da odigra utakmicu zivota. Sama njegova prica oko nekakvih organizacionih problema daje motiva na sumnjicenje. Ciro jeste ispao p...a sto ga javno prozvao, ovi **** jesu ispali p...e sto su se natezali sa njim oko svecane loze, ali MORAO je bar na klupu, a posle sve da istrese na sto. To medjutim nije razlog da se on vrijedja na najprljaviji moguci nacin sto neki ovdje rade. Nisi htio da igras - zbogom, sretno ti bilo - igraj gdje hoces, hvala ti za ono sto si dao do sada, dobro doso Miraleme. Necemo valjda nikoga na koljenima moliti. Ako ima nesto vise, neka se time bave oni koji su za to zaduzeni, moje misljenje zbog kojeg bi bio spreman uloziti velike pare, je da Misimovic nije htio igrati zbog sujete posto ga Ciro proglasio glavnim krivcem zbog lose igre i izgubljenih lopti posle kojih su drugi reprezentativci morali intervenisati prkrsajima za zute kartone jer je prijetila opasnost da Portugalci u kontri stvore igraca viska. To sto je Ciro iznio je tacno, ali jedan selektro NE SMIJE to iznijeti na onakav nacin posebno ako se radi u fudbaleri koji mu je donio priliku da uopste "igra" taj baraz.

Misimovic sramota naseg naroda

;)

nemoguce da nemoze da igra u srijedu a igra u subotu 90 minuta ?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 22 nov 2009, 03:28

Saban je napisao/la:Ohladite malo sa nedodirljivoscu Misimovica, ili bilo koga drugog. Nije ovo vise Titin vakat da zbog samog pominjanja imena "boga" zaglavis Goli Otok. U mome kraju na jednoj uzvisici sa veeeelikim slovima od bijelog kamena pisalo se "TITO". Vecina kamena i ostale gradje moralo se nositi na ledjima posto drugog pristupa nije bilo, a jedan pjano kad mu dokurcilo ce ljutito "**** on majku kad najebasmo ovako sada, sta bi milo da mu je ime Mehmedalija." I zaglavi tri godine. MIsimovic jeste uz Dzeku najbolji fudbaler i naj zasluzniji sto smo dosli do baraza medjutim volio bih da cujem one koji su se malo duze aktivno bavili fudbalom. Ne postoji povreda koljena zbog koje igras dvije subote zaredom a ne igras u srijedu izmedju tih subota. Jeli vama to jasno? Ako se pojavi otok, to nije nikakva povreda, tu obicna blokada ucini svoje i nema nikakvog rizika da se zbog (SAMO) toga otoka "povreda" pogorsa. Poznavajuci Misimovica ne mogu vjerovati da on ne bi pristao na tu **** injekciju da odigra utakmicu zivota. Sama njegova prica oko nekakvih organizacionih problema daje motiva na sumnjicenje. Ciro jeste ispao p...a sto ga javno prozvao, ovi **** jesu ispali p...e sto su se natezali sa njim oko svecane loze, ali MORAO je bar na klupu, a posle sve da istrese na sto. To medjutim nije razlog da se on vrijedja na najprljaviji moguci nacin sto neki ovdje rade. Nisi htio da igras - zbogom, sretno ti bilo - igraj gdje hoces, hvala ti za ono sto si dao do sada, dobro doso Miraleme. Necemo valjda nikoga na koljenima moliti. Ako ima nesto vise, neka se time bave oni koji su za to zaduzeni, moje misljenje zbog kojeg bi bio spreman uloziti velike pare, je da Misimovic nije htio igrati zbog sujete posto ga Ciro proglasio glavnim krivcem zbog lose igre i izgubljenih lopti posle kojih su drugi reprezentativci morali intervenisati prkrsajima za zute kartone jer je prijetila opasnost da Portugalci u kontri stvore igraca viska. To sto je Ciro iznio je tacno, ali jedan selektro NE SMIJE to iznijeti na onakav nacin posebno ako se radi u fudbaleri koji mu je donio priliku da uopste "igra" taj baraz.
Jaro sve je to tacno,ali skontaj da ne moze igrac sam reci necu ja igrati,ja sam povrijedjen.Njega je ortoped pregledao i rekao da nije spreman.E sad jedino da je potkupio ortopeda,ali to je vec previse..vjerovatno se Miske uvrijedio za kritike,ali nije dijete da odmah kaze: Necu ja igrati..Zna i on sam da se Ciro ne libi da druge kritikuje da bi izvukao sebe.Sta je tek trebao Nadarevic uraditi poslije Turske

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 22 nov 2009, 03:39

delija je napisao/la:
Jaro sve je to tacno,ali skontaj da ne moze igrac sam reci necu ja igrati,ja sam povrijedjen.Njega je ortoped pregledao i rekao da nije spreman.E sad jedino da je potkupio ortopeda,ali to je vec previse..vjerovatno se Miske uvrijedio za kritike,ali nije dijete da odmah kaze: Necu ja igrati..Zna i on sam da se Ciro ne libi da druge kritikuje da bi izvukao sebe.Sta je tek trebao Nadarevic uraditi poslije Turske
Moze prijatelju, moze i te kako. Ortoped jeste strucnjak i moze vidjeti dosta toga, ali vjeruj mi da je glavno ono sto igrac kaze, posebno ako je pod otokom. Uostalom zar taj isti ortoped ne rece da ce trebati dosta vremena da se oporavi, a on ko zapeta puska posle samo dva dana????? Kako to objasnjavas?

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 22 nov 2009, 04:15

Saban je napisao/la: Moze prijatelju, moze i te kako. Ortoped jeste strucnjak i moze vidjeti dosta toga, ali vjeruj mi da je glavno ono sto igrac kaze, posebno ako je pod otokom. Uostalom zar taj isti ortoped ne rece da ce trebati dosta vremena da se oporavi, a on ko zapeta puska posle samo dva dana????? Kako to objasnjavas?
Ali ovdje je ortoped bio glavni.Miske se zalio na bolove i ortoped rekao da ne moze.Mozda je ovdje do greske ortopeda.Ovo je prvi put da se nesto lose pise o Misketu i ne zelim u to povjerovati bez validnih dokaza.Sam bih se uvrijedio da me neko pljuje a ja do sad davao sve od sebe..On je imao valjda neki hematom.Mozda su Njemacki docovi imali neku bolju metodu da mu skinu to.Znas i sam kakve gluposti nasi doctori rade.Jednoj su osobi rekli da nema lijeka da ce umrijeti i ona ti ode u Italiji i njihovi doctori potpuno drugu pricu.Nisu mogli vjerovati kako su tu doticnu osobu lijecili..
Da ti iskreno kazem i meni to izgleda malo sumnjivo.Hematom jest jedna od laksih povreda,ali obicno treba malo vremena da se odmori kad se izvadi..Ali u ovom slucaju ja mislim da treba ostati suzdrzan i cekati da se situacija fino razvije a ne odmah poceti optuzivati.Uostalom,niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno ;)

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 22 nov 2009, 04:44

delija je napisao/la:
Saban je napisao/la: Moze prijatelju, moze i te kako. Ortoped jeste strucnjak i moze vidjeti dosta toga, ali vjeruj mi da je glavno ono sto igrac kaze, posebno ako je pod otokom. Uostalom zar taj isti ortoped ne rece da ce trebati dosta vremena da se oporavi, a on ko zapeta puska posle samo dva dana????? Kako to objasnjavas?
Ali ovdje je ortoped bio glavni.Miske se zalio na bolove i ortoped rekao da ne moze.Mozda je ovdje do greske ortopeda.Ovo je prvi put da se nesto lose pise o Misketu i ne zelim u to povjerovati bez validnih dokaza.Sam bih se uvrijedio da me neko pljuje a ja do sad davao sve od sebe..On je imao valjda neki hematom.Mozda su Njemacki docovi imali neku bolju metodu da mu skinu to.Znas i sam kakve gluposti nasi doctori rade.Jednoj su osobi rekli da nema lijeka da ce umrijeti i ona ti ode u Italiji i njihovi doctori potpuno drugu pricu.Nisu mogli vjerovati kako su tu doticnu osobu lijecili..
Da ti iskreno kazem i meni to izgleda malo sumnjivo.Hematom jest jedna od laksih povreda,ali obicno treba malo vremena da se odmori kad se izvadi..Ali u ovom slucaju ja mislim da treba ostati suzdrzan i cekati da se situacija fino razvije a ne odmah poceti optuzivati.Uostalom,niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno ;)
Dobro, mozda i treba kako ti rece u dvije zadnje recenice, ali meni je samo tesko povjerovati u zvanicnu verziju jer znam da je svaka povreda koljena zbog koje se mora propustiti utakmica (i to kakva utakmica), obicno ne izleciva u dva dana. Hajde eto neka bude da su ti Nijemci fenomeni.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 22 nov 2009, 05:06

Utakmica sa Portugalom je prodata. Zvjezdan vise nikad nece obuci dres BiH, i to vam je jedina istina.

Sjecate li se onih odmrznutih 8-9 miliona KM za NFSBIH od strane Uefe ?

Tu nam je otislo SP, a Miske kao pravi profesionalac im je pokazao srednji prst. On nece biti jedini to je sasvim sigurno.

Ovo vam je 100% tacno !

P.S. Zar nisam rekao da je Ciro (NAMJERNO) taktikom izgubio u Zenici, kad kod otvorenog rezultata vadi Harisa a ubacuje treceg napadaca. Ko je mogao toj trojici napadaca da doda loptu ? Zar nije ocajno da u tako vaznoj tekmi sutamo samo jednom na gol, i to Pjanic sa nekih 30 metara iz slobodnog udarca !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 22 nov 2009, 05:43

Saban je napisao/la:
delija je napisao/la:
Dobro, mozda i treba kako ti rece u dvije zadnje recenice, ali meni je samo tesko povjerovati u zvanicnu verziju jer znam da je svaka povreda koljena zbog koje se mora propustiti utakmica (i to kakva utakmica), obicno ne izleciva u dva dana. Hajde eto neka bude da su ti Nijemci fenomeni.
ta informacija o povredi je se pojavila par dana prije utakmice , znaci imao je 4-5 dana da izlijeci povredu

zmal
Kontakt:

Post Postao/la zmal » 22 nov 2009, 06:25

E djeco draga jesu vas ti roditelji ista naucili osim sto su vam kompjuter kupili, al hajde tipkajte ovdje vase gluposti znam ja pubertet je zajebana stvar . miske je dao vise donacija za bosnu nego i jedan igrac bosne,cekaj da ponovim MISKE JA DAO VISE DONACIJA VISE NEGO I JEDAN IGRAC BOSNE i ti novinari neznam ni ja vise gdje dobijate te informacije. Sve u svemu i zivot svoj za MISKETA a vas lagano popisam ........ stanite u red

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 22 nov 2009, 08:15

ma sta vam je miske igra...i meni je malo cudno radi koljena..al ok nema veze..miske majstore nas samo naprijed....nevidim razlug da miske prestane igrat..sta vam jee...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 22 nov 2009, 09:12

KONGO je napisao/la:Utakmica sa Portugalom je prodata. Zvjezdan vise nikad nece obuci dres BiH, i to vam je jedina istina.

Tu nam je otislo SP, a Miske kao pravi profesionalac im je pokazao srednji prst. On nece biti jedini to je sasvim sigurno.

Ovo vam je 100% tacno !

P.S. Zar nisam rekao da je Ciro (NAMJERNO) taktikom izgubio u Zenici, kad kod otvorenog rezultata vadi Harisa a ubacuje treceg napadaca. Ko je mogao toj trojici napadaca da doda loptu ? Zar nije ocajno da u tako vaznoj tekmi sutamo samo jednom na gol, i to Pjanic sa nekih 30 metara iz slobodnog udarca !
Vrlo vjerojatno, ali do kada ce vise biti prodavane utakmice.Zbog cega se igra zbog cega se navija, sve to onda izgubi smisao.Fifa i Uefa kontaju da smo sirotinja pa nam mogu raditi sta hoce, evo vam levati ova neka crkavica i ne pojavljujte se nigdje zivi jer nama treba Portugal i Francuska da bi zaradili sto vise. I tako ce vrlo vjerojatno biti uvijek u svakom ciklusu kvalifikacija.Mi se moramo boriti svim drugim dozvoljenim sredstvima da se reprezentacija ne dovodi vise u situacija da mora prodavati utakmice.Jer ovakava reprezentacija (strasna) koja moze i mora igrati u JAR je izgledala smijesno u zenici zbog namjerno postavljene taktike **** lud zbunjenog.Pa jebote nismo mi levati da nas zamajavaju vise, ali fakat nismo.Svakome ko iole prati fudbal sve je bilo jasno.Ali ne kontam, hajde prodana utakmica ali ja da sam fudbaer namjerno bi se borio do iznemoglosti da pobijedim iako je mozda prodana utakmica.Na terenu igraju igraci, ne igra Blater ili Ćiro ili Ušanivić

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 22 nov 2009, 09:25

zehha je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Utakmica sa Portugalom je prodata. Zvjezdan vise nikad nece obuci dres BiH, i to vam je jedina istina.

Ovo vam je 100% tacno !

Vrlo vjerojatno, ali do kada ce vise biti prodavane utakmice.Zbog cega se igra zbog cega se navija, sve to onda izgubi smisao.Fifa i Uefa kontaju da smo sirotinja pa nam mogu raditi sta hoce, evo vam levati ova neka crkavica i ne pojavljujte se nigdje zivi jer nama treba Portugal i Francuska da bi zaradili sto vise. I tako ce vrlo vjerojatno biti uvijek u svakom ciklusu kvalifikacija.Mi se moramo boriti svim drugim dozvoljenim sredstvima da se reprezentacija ne dovodi vise u situacija da mora prodavati utakmice.Jer ovakava reprezentacija (strasna) koja moze i mora igrati u JAR je izgledala smijesno u zenici zbog namjerno postavljene taktike **** lud zbunjenog.Pa jebote nismo mi levati da nas zamajavaju vise, ali fakat nismo.Svakome ko iole prati fudbal sve je bilo jasno.Ali ne kontam, hajde prodana utakmica ali ja da sam fudbaer namjerno bi se borio do iznemoglosti da pobijedim iako je mozda prodana utakmica.Na terenu igraju igraci, ne igra Blater ili Ćiro ili Ušanivić

a koliko bi dobili da smo izbacili Portugal, mislim na premiju od Fife??? hajd ne lupetajte vise, ja sam oduvjek bio protiv saveza i bit cu zauvjek, al ta teorija o prodavanju tekme nepije vode, za to treba bar 3-4 igraca (minimum) a ja nemogu i nezelim da vjerujem da mi takvih imamo u repki... zato prestanite molim vas...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 nov 2009, 09:36

sanelmasetic je napisao/la:
zehha je napisao/la:

Ovo vam je 100% tacno !

a koliko bi dobili da smo izbacili Portugal, mislim na premiju od Fife??? hajd ne lupetajte vise, ja sam oduvjek bio protiv saveza i bit cu zauvjek, al ta teorija o prodavanju tekme nepije vode, za to treba bar 3-4 igraca (minimum) a ja nemogu i nezelim da vjerujem da mi takvih imamo u repki... zato prestanite molim vas...
Hmm nebi da duzim ali ima teorija,bolje uzeti nesto nego na kraju nista.
Mozda je pred utakmice baraza bilo uzmi ili ostavi,nekazem da je tako bilo ali kod nas nista nije nemoguce.

poz Misimovicu svaka cast za sve do sada.

Miske hvala
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 22 nov 2009, 10:15

Koliko pratim fudbal nisam dozivio da neko ne moze igrati u srijedu jedno poluvrijeme a moze u subotu 90 min.
.Al nije kriv Misimovic ovo je bolan sad pa sad savez isprovocirao Misimovica tj.Usljanovic i kompanija.Misimovic je za mana kralj i tacka. ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.