FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 24 apr 2013, 23:26

Mađarska ubleha nas je osakatila sa kartonima,Gomezu nakon prvog prekršaja odmah dao karton pa onda Schweinsteiger fkt. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 24 apr 2013, 23:28

Ja nezz što je dobio Bastian karton tj. nisam vidio kadar a kasnije ga nisam upratio mada sumnjam da su davali snimak jer upratio bi ...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 apr 2013, 23:34

Saurman je napisao/la:
Bgm Klare šta da ti kažem, Lewa je sve bliže Säbener Strasse. :D
Nije još ništa gotovo, ako si slušao Watzkea na Sky-u maloprije je dao izjavu o tim špekulacijama:
«Ich wundere mich nur. Ich weiß nicht, was Jupp Heynckes für einen Agenten in Spanien hat. Die Störfeuer interessieren mich nicht. Es ist mein expliziter Wunsch, dass Robert auch in der kommenden Saison bei uns spielt. Dafür verzichten wir auch auf eine Ablösesumme. Bis jetzt sind eine ganze Menge Wünsche in meinem Leben wahr geworden», sagte Watzke nach dem 4:1 des BVB gegen Real Madrid im Halbfinale der Champions League dem TV-Sender Sky.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 23:34

Kasnio režiser, mesečini da je nabio loptu ili neki bez veze faul :roll:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 apr 2013, 23:37

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Bgm Klare šta da ti kažem, Lewa je sve bliže Säbener Strasse. :D
Nije još ništa gotovo, ako si slušao Watzkea na Sky-u maloprije je dao izjavu o tim špekulacijama:
«Ich wundere mich nur. Ich weiß nicht, was Jupp Heynckes für einen Agenten in Spanien hat. Die Störfeuer interessieren mich nicht. Es ist mein expliziter Wunsch, dass Robert auch in der kommenden Saison bei uns spielt. Dafür verzichten wir auch auf eine Ablösesumme. Bis jetzt sind eine ganze Menge Wünsche in meinem Leben wahr geworden», sagte Watzke nach dem 4:1 des BVB gegen Real Madrid im Halbfinale der Champions League dem TV-Sender Sky.

Ne zaboravi šta je sve Watzke pričao i o Gotzeu kako nema šanse da ode u Minken prema tome,....Želja Lewe i šuške Ulinatora su dobitna kombinacija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 apr 2013, 23:38

Neutral je napisao/la:Mislim da je dosta raje sa ovog topika željela Reala u finalu jer je BvB najteži mogući protivnik za Bayern. U finalu igraju najbolje ekipe a trenutno je BvB uz Bayern nakvalitetniji u Evropi.

No polahko momci, igraju se i uzvrati. BvB totalno neopterećen kartonima (samo Lewandowski koji 99% neće dobiti žuti), dok mi imamo ogromnih problema sa kartonima.

Zanimljivo, nema šta.

No ponavljam, ako želimo taj trofej onda ga moramo i zaslužiti...dva meča.......tik-tak...

EDIT:

ANTON :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

najteza :? :cry: ekipa koja nonsalantno metne momacki 4 gola ekipi kao sto je barca koja je vedrila i oblaila yadnjih 6 godina ,i kaja je tu istu ekipu nadigrala u skoro svim segmentima igre je apsolutni favorit protiv svake ekipe ,ovome bi realu i sinocnja barca uvalila 4 komada a ne domuz, zivi bili pa vidjeli ako bude sudjeno da ova dva tima igraju finale da ce bayern ocitati lekciju domuzu.
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 24 apr 2013, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 24 apr 2013, 23:38

Neutral je napisao/la:Mislim da je dosta raje sa ovog topika željela Reala u finalu jer je BvB najteži mogući protivnik za Bayern. U finalu igraju najbolje ekipe a trenutno je BvB uz Bayern nakvalitetniji u Evropi.
Ma neka BvB u finalu sa nama, pa i njih ćemo da pobjedimo. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 23:41

Jesmo bolji u to nema sumnje, no BvB nas je jedini namučio ove sezone :D

Kakvo bi to finale bilo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Možemo im naplatiti sve što su nam uradili u ove dvije prethodne sezone, samo da nas kartoni ne zeznu.

Prvo da mi riješimo uzvrat, a i oni onda možemo pisati o finalu.

PS:

DAJTE NAM REAL, redovnu mušteriju koja ne naplaćuje ništa. Sreća za njih pa su nas izbjegli inače bi petardu fasovali. Kraljevi dajte još 200 miliona da uložimo ! :lol:

Edit:

Što ono nismo Reusa mi klepili :lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 apr 2013, 23:47

Neutral je napisao/la:Jesmo bolji u to nema sumnje, no BvB nas je jedini namučio ove sezone :D

Gdje :? u kojoj tekmi ja se licno ne sjecam da smo imali problema sa domuyom ove sezone u svim tekmama koje smo igrali domuz je bio nadigran u svim segmentima ,ali sto lopta nije htjela vise puta uci u gol to je odredba svemoguceg. ;) 8-)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 24 apr 2013, 23:52

Ne treba se previse zanositi. Nadigrali smo i Celzi, ali ni njima nije htjela uci...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 23:58

GAL je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Jesmo bolji u to nema sumnje, no BvB nas je jedini namučio ove sezone :D

Gdje :? u kojoj tekmi ja se licno ne sjecam da smo imali problema sa domuyom ove sezone u svim tekmama koje smo igrali domuz je bio nadigran u svim segmentima ,ali sto lopta nije htjela vise puta uci u gol to je odredba svemoguceg. ;) 8-)

Nadigrali smo ih ove sezone, ali rezultatski je to izgledalo tijesno. Finale i jedna greška može odlučiti mnogo toga.

No ne želim još pričati o finalu ! Imamo uzvrat, a imaju i oni i nekako mi je draže da igramo s njima na Wembleyu (Englezi bi pustili suzu) nego sa Realom koji je neprevidljiv u jednoj utakmici.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 apr 2013, 00:04

Bilal je napisao/la:Ne treba se previse zanositi. Nadigrali smo i Celzi, ali ni njima nije htjela uci...

Kazem ako ima Boga i pravde ovaj klempo ce u minken dosta smo nosilit etiket peh ekipe kada najvise treba,a eventualno finale je za to prava prilika.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 apr 2013, 00:07

Neutral je napisao/la:
GAL je napisao/la:

Nadigrali smo ih ove sezone, ali rezultatski je to izgledalo tijesno. Finale i jedna greška može odlučiti mnogo toga.

No ne želim još pričati o finalu ! Imamo uzvrat, a imaju i oni i nekako mi je draže da igramo s njima na Wembleyu (Englezi bi pustili suzu) nego sa Realom koji je neprevidljiv u jednoj utakmici.

Sada sto lopta nije htjela u Gol par puta to je visa sila , sto ne znaci da u eventualnom finalu nece .

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 apr 2013, 00:40

Često i prečesto mi govorimo o sreći, pehovima i sudbini.....Ali stanimo tu malo na loptu.

Npr. Realovci kažu penali lutrija, mi samo na toj lutriji njih prošli prošle sezone......NETAČNO I FULA!!!!

Drugi primjer, mi govorimo protiv Chelsea peh, sudbina, nesreća........OPET SVE RELATIVNO, OPET FULA!!!

Za oba primjera ista stvar, u prvoj situaciji, mi svježija, odvažnija ekipa i takvi u penalima, sa sjajnim Neuerom i sjajnim izvođačima, naša ekipa psihički jaka.....

U finalu, Chelsea svježiji tokom izvođenja penala, odvažniji, bolji.....

A sve je u životu sudbina i sve je Bog odredio i zna šta će biti, jer je izvan vremena i prostora, a čovjekovo je da uradi sve od sebe. Znači nije naša ekipa tad sve uradila što je trebala. Bile su to čudne okolnosti, bilo je i sreće za Chelsea i u regularnom toku i u kompletnom duelu, ali mora se poći od vlastiti grešaka. Sve smo to pričali i sve smo prošli. Previše mi se to nešto potencira sreća, nesreća.....

Činjenica je da nam je ekipa dobra i da sad do kraja mora biti svježa, skoncentrisana u glavi i pucat svoju igru, zapet do kraja, kako cijelu sezonu zapinju. Ako tako nastave uzima se klempo i nema se tu šta dalje pričat.

A finale....Tu sam rekao želim njemačko finale, a činjenica je bilo BVB, bilo Real, to bi bilo extra teško finale, kako god okreneš. Nema tu kalkulacija, ovaj ovakav, ovaj onakav, pa i Mourinho nije gubio kao prvo finala, postavio bi se dobro. S druge strane Bvb potvrđuje da je super ekipa. Finale piše posebne priče i tu je skoncentriranost maksimalna potrebna do kraja. I to je to...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 apr 2013, 00:48

effe_sa je napisao/la:Često i prečesto mi govorimo o sreći, pehovima i sudbini.....Ali stanimo tu malo na loptu.

Npr. Realovci kažu penali lutrija, mi samo na toj lutriji njih prošli prošle sezone......NETAČNO I FULA!!!!

Drugi primjer, mi govorimo protiv Chelsea peh, sudbina, nesreća........OPET SVE RELATIVNO, OPET FULA!!!

Za oba primjera ista stvar, u prvoj situaciji, mi svježija, odvažnija ekipa i takvi u penalima, sa sjajnim Neuerom i sjajnim izvođačima, naša ekipa psihički jaka.....

U finalu, Chelsea svježiji tokom izvođenja penala, odvažniji, bolji.....

A sve je u životu sudbina i sve je Bog odredio i zna šta će biti, jer je izvan vremena i prostora, a čovjekovo je da uradi sve od sebe. Znači nije naša ekipa tad sve uradila što je trebala. Bile su to čudne okolnosti, bilo je i sreće za Chelsea i u regularnom toku i u kompletnom duelu, ali mora se poći od vlastiti grešaka. Sve smo to pričali i sve smo prošli. Previše mi se to nešto potencira sreća, nesreća.....

Činjenica je da nam je ekipa dobra i da sad do kraja mora biti svježa, skoncentrisana u glavi i pucat svoju igru, zapet do kraja, kako cijelu sezonu zapinju. Ako tako nastave uzima se klempo i nema se tu šta dalje pričat.

A finale....Tu sam rekao želim njemačko finale, a činjenica je bilo BVB, bilo Real, to bi bilo extra teško finale, kako god okreneš. Nema tu kalkulacija, ovaj ovakav, ovaj onakav, pa i Mourinho nije gubio kao prvo finala, postavio bi se dobro. S druge strane Bvb potvrđuje da je super ekipa. Finale piše posebne priče i tu je skoncentriranost maksimalna potrebna do kraja. I to je to...

Znas kako ono vele ono sto te ne ubije to te ojaca ,sjeti se finale celzija i mance ,ono se celziju moralo vratiti kad tad,nazlost sudbina je bila da mi bas budemo ti ,preko cijih ledja ce se to dogoditi u nasoj kuci tako je bilo sudjeno da se odigra .Sudbina je zajebana stvar. 8-)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 apr 2013, 01:23

Ako je ovo za levata istina, onda stvarno ja vise svijet ne razumijem!!!

Pa koji ce nam kurrac krasni on???
Stern des Südens

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 25 apr 2013, 02:04

Nešto ne vjerujem da je ovo istina za Lewandovskog, ali ako jest, to znači da Gomez odlazi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 apr 2013, 03:56

Bravo za pojedine navijace Bayerna koji su osli da se uvlace u pakas domuzovcima ;)

Nije mi jasno kako mozete ici i pisati kako ste uz zutalje,a navijate za Bayern??

Tuzno i Zalosno,nista vise poslije najgorih pljuvanja po Bayernu i svim navijacima vi odete i navijate za gofna :?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 apr 2013, 04:15

Valjda zato što su mi draži i od Reala i od Barcelone. Uvijek će mi biti draži klub iz Bundeslige nego neki van granica Njemačke. Omaložavana je Bundesliga kao niti jedna druga liga godinama, i evo sada svi plaćaju ceh radi toga. I da, ovo je samo igra, samo sport i prepucavanje koje na kraju krajeva nema smisla. Završi sezona, počinje nova i onda sve ispočetka i tako u krug.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 apr 2013, 10:30

anelbavarac je napisao/la:Bravo za pojedine navijace Bayerna koji su osli da se uvlace u pakas domuzovcima ;)

Nije mi jasno kako mozete ici i pisati kako ste uz zutalje,a navijate za Bayern??

Tuzno i Zalosno,nista vise poslije najgorih pljuvanja po Bayernu i svim navijacima vi odete i navijate za gofna :?

zato sto je malo pravih navijaca na ovoj temi bayerna ,zato sto je mnogo novokomponvanih navijaca bayerna najvise tinejdzeri djeca ,ili djeca koja su se rodila u svabiji jedan dio zivota zivjeli pa vole sve svabskog,ovdje ima sve par momaka koje cjenim na prvom mjetu Amidza legenda@,Stefan efenberg@,Effe sa@,anel bavarac@,Klare@i FRANK RIBERY@,jos par da ne nabrajam ,a ovo sve cisit prosjek nazalost . 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.