FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jadno dozlaboga. Sve prikazano danas je sa prefiksom anti. Ako ništa, osigurali su opstanak u Ligi. Boca danas najbolji. Gromada!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
JAD, TUGA, ČEMER, SRAMOTA!
Da Bog mili sacuva i zakloni.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Potpis!, i da ovakvi idemo u Evropu neka hvala, bolje dati mjesto nekom ko to zasluzuje ako cemo realno volim ovaj klub i sve ali brate dragi...Evolution87 je napisao/la:JAD, TUGA, ČEMER, SRAMOTA!
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
stvarno vas ne kontam.dobijete i niste zadovoljni.gledajte malo vedrije na stvari.pozdrav
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- moustapha
- Kontakt:
Gdje ces bit zadvoljan onakvom igrom. Ono je sramota i za Vrbanjusu.gavran je napisao/la:stvarno vas ne kontam.dobijete i niste zadovoljni.gledajte malo vedrije na stvari.pozdrav
#divovi
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jbg prijatelju. Mnogi su vam tako govorili na pocetku, a vi svoju pricu, "mi najbolji, mi sampioni, mi ovi, mi oni". Sada kada ste i sami postali svijesni da to nije, to, sto vi zapravo zelite i trebate, onda belaj. Morate sve mijenjati, ali zaista. Eto, vratio se Husref, pocnite graditi tim za sljedecu sezonu. Ja sam ubijeden ako se Husrefu ne budu pravile barijere, da ce covjek napraviti tim za respekta.moustapha je napisao/la:Gdje ces bit zadvoljan onakvom igrom. Ono je sramota i za Vrbanjusu.gavran je napisao/la:stvarno vas ne kontam.dobijete i niste zadovoljni.gledajte malo vedrije na stvari.pozdrav
Moze li mi neko reci, kako je Radovac igrao danas? Hvala
- invincible1921
- Kontakt:
Brate kao prvo i osnovno razlika EL i LP odnosno u klubovima koji igraju u tim takmicenjima kada su u pitanju L5 i nije neka.Međutim kada pricamo u ligama u kojima postoji jedna eventualno dvije ekipe i gdje su ostali prisutni samo da bi se broj popunio to je potpuno druga prica.Eo da ne bi reko da pricam gluposti pokazacu ti nekolko primjera pa ti sam prosudi koga bi vise volio dobit i koja je razlika :DzoleZeljo je napisao/la:Tjesi se koliko god mozes, ali znaj da su liga prvaka I liga evrope nebo I zemlja. Uvijek je bolje biti zadnji medu prvima nego prvi medu drugima.....hz033 je napisao/la:Ma u kojem god predkolu igrali proći ćemo jedno ili dva. A znam ko će popiti 9 komada a dati 1 ili nijedan u dvije tekme.Neke stvari se nemogu kupiti novcem
SLO: MARIBOR vs nprOLIPMIJA-olimpija je najveci i najtrofejniji klub uz maribor a i najbolji poslije maribora,ali kada pogledas na koji nacin i sprdaniciju se prosetaju slovenskom ligu mislim da ne bi bilo dileme koga bi vise volio dobit
HRV:Dinamo vs nprHAJDUK-hajduk klub sa kojim bi se zeljo hladno nosio i sa kojim se nosio u utakmici prije 2 godine kada je hajduk imao mozda i najjacu ekipu u zadnjih 7 8 godina,dok sa druge strane dinamo bi mozda odigrao neizvjesnu tekmu da se sastavi ekipa svih ostalih klubova iz hrv i bih
GRC:OLIMPIAKOS vs npr PANATENAIKOS- panatanikos ekipa koja se mucila sa nekim anonimusima po EL dok je sa druge starne olimpiakos se nosio ravnopravno sa aresenalom i samo puokm srecom su liseni prolaska u 1/8 finala u grupi sa salkeom,monpeljeom i arsenalom
BLR: BATE BORISOV vs GOMEL-gomel ekipa za koju realno sam cuo nekolko puta znam da ih na kladionici redovno prolazim manje od 3 gola ,sa druge strane BATE koji je ove godine dobio bayerna sa 3 0
takodjer treba istaci da klubovima koja su veca imena nije uopste interesanta EL tako da je puno lakse igrat.Najbolji dokaz za to ti je konstatn uspjeh ruskih,i ostalih istocnih klubova.Da nemas mozda jos neku dilemu?Ne kazem ja sramota je hapoel ali mi smo ispali od ekipe koja godinu dana ranije pobijedila MAN UTD i igrali u izraleu gdje i ekipe kojesu puno spremnije od zelje ne mogu da igraju radi vlage zraka.Maribor realno zbog iskustva je bilo 4 1 mi nismo zasluzili toliki poraz.Medjutim ne bih da pravdam nase neuspijehe nego da iduce kazem.Poslije ispadanja zrinskog od onih konobara ako se ne varam iz LUX ,vase ispadanje od zete JEDNOG RUKOMETNOG KLUBA (psv 14-0) koji dolazi iz mjesta koje na karti nema stvarno nema konkurencije,pa TAMAN DA SMO SVAKU U EUROPI IZGUBILI SA 5 0

=\_1921_/=
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@invincible1921 - Ja se slazem upotpunosti sa tobom sa donjim cinjenicama, samo ne mogu u tome, da nije velika razliga izmedu LP i EL. Ti imas svoje argumente, ja imam svoje. Ne treba sada da otvaramo polemiku, jer imas ti sigurno argumenata koje bi ja prihvatio, a ja imam sigurno koje bi ti prihvatio. Sve u svemu, dobar si post iznio.. 

Al' dobar nam Reus,ne zna hodati ebo kosti.Yebem ti sminku i sve,ko sve nosi bordo dres.Cuj Hrelja,pardon Reus. 

1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
normalno, sad vidite da nije bilo u Jovicu koliko u igracima. Da Bog ne bili ni 5. Da se fino lijepo rekonstruise klub. Husref ce otjerati, bukvalno otjerati vec 10 igraca koji su u prvih 11 ili blizu. (Sad za sad)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ZA sve je kriva uprava predvodjena Irfanom .A navijaci ko telad u sve vjeruju,prvi ja pa i svi ostali.
1946
-
- Kontakt:
Head je napisao/la:Al' dobar nam Reus,ne zna hodati ebo kosti.Yebem ti sminku i sve,ko sve nosi bordo dres.Cuj Hrelja,pardon Reus.

vidio sam po fb-u da mu je drago što je debitovao, sada kako je odigrao to već ne znam

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tacno tako. Prezvakana tema sto se mene tice, a izgleda da tek sad pocinje da se prica o ovome. Od rasprodaje igrace nisam otisao ni na jednu tekmu niti planiram do daljnjeg. Dok se ne pocne raditi kako to klub i zasluzuje. I pored toga sam nacuo da uprava trenutno nema para ni za kifleHead je napisao/la:ZA sve je kriva uprava predvodjena Irfanom .A navijaci ko telad u sve vjeruju,prvi ja pa i svi ostali.
fedeltafrotta je napisao/la:Head je napisao/la:Al' dobar nam Reus,ne zna hodati ebo kosti.Yebem ti sminku i sve,ko sve nosi bordo dres.Cuj Hrelja,pardon Reus.![]()
vidio sam po fb-u da mu je drago što je debitovao, sada kako je odigrao to već ne znam
Trazio izmjenu na poluvremenu da bi ranije stig'o kuci i stavio sliku na fb,ne bi li mozda nalozio neku klinku od 15 godina.O yebem ti fudbal i ko ga sve igra.Ako nam je on najveci talenat onda smo u otisli niz qraca k'o Suvalijina pita.
1946
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Otjerace djavla svog, imaju ljudi ugovore, jedino da im platite (sto nemate) godinu unaprijed, jer ko nema dogovoren angazman neki vani sto bi raskidao ugovor na svoju stetu... Drugo, nije Musemic Osim da moze raspolagati u klubu sa igracima kako zeli, tj. nije menadzer, tako da od tih silnih tjeranja nema nista... Eventualno par igraca, ili da oni sami nadju sebi sta bolje... Ako mislite da mozete naci bolje, i to se dobro zapitajte... Nemate para, kao ni mi, prema tome opcija je vrlo malo, slobodni igraci koje niko nece... Po meni kljucno je da se zadrze igraci, jer Haurdic, Osmanagic, juniori i ostali, znaju igrati lopte, samo treba vremena da se to sve poveze, objedini, a sve dolazi sa iskustvom igranja skupa u ekipi... Vi dovedete 16 igraca u februaru a tjerate ih u maju... Pa kako da se uklope ljudi, ne igraju tetrisa vec ekipnu igru... U tome vidim vas problem, a bice mi drago da ih sve otjerate i dovedete opet sve nove, jer onda ce i oni biti parmaci jer su tek dosli, nisu se stigli uigrati, i onda opet ce biti kasno na polusezoni da se nesto mijenja...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Baja, bezveze pricas 100% informacija tacna. Zivi bili pa vidjeli ko sto rece Zeljko
Ja sam i o ovome govorio i za pojedince da su amateri. Pa su se ti forumasi kleli prije u te igrace nego u mater svoju. Sad kao mole Boga da idu 

Zato ja volim reći: Ni jednan igrač nije pojačanje dok se ne dokaže....
-
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 3297_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; odma za profila maloHead je napisao/la: Trazio izmjenu na poluvremenu da bi ranije stig'o kuci i stavio sliku na fb,ne bi li mozda nalozio neku klinku od 15 godina.O yebem ti fudbal i ko ga sve igra.Ako nam je on najveci talenat onda smo u otisli niz qraca k'o Suvalijina pita.

http://i37.tinypic.com/wb2yc7.png" onclick="window.open(this.href);return false;

stace, mora malo maloljetnice barit

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
poslat ga na posudbu kod Brace 

- invincible1921
- Kontakt:
DzoleZeljo je napisao/la:@invincible1921 - Ja se slazem upotpunosti sa tobom sa donjim cinjenicama, samo ne mogu u tome, da nije velika razliga izmedu LP i EL. Ti imas svoje argumente, ja imam svoje. Ne treba sada da otvaramo polemiku, jer imas ti sigurno argumenata koje bi ja prihvatio, a ja imam sigurno koje bi ti prihvatio. Sve u svemu, dobar si post iznio..
brate ima i tu razlike al tu razlika prije svega nije velika jer bi nas razbio i totenhem a i mancester a bgm i real i valencia

=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.