Molim? Pa ovo je neku stotinku nakon sto je Muller udario loptu. a kako je vrijeme odmicalo, Gomez je taj koji je bio sve blize gol liniji. A u trenutku upucivanja lopte nema govora o ofsajdu. Ma ne znam sta uopste komentiram. Nastavi se ti baviti lingvistikom. Vidim da o fudbalu jos uvijek nemas pojma.Monolog je napisao/la:Treb'o si uraditi ps kad je lopta već bila u golu. To bi bilo barem malo vjerodostojnije.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemam, no mlad sam i spreman učiti.Bilal je napisao/la:Vidim da o fudbalu jos uvijek nemas pojma.

Što se tiče utakmice, evo i sada je Beusan rekao sve kako jeste - ali vjerujem da ni on nema pojma o fudbalu i suđenju. Dakle, 2 neregularna gola Bayerna (ofsajd Gomeza + faul Mullera) i jedan penal za Bayern kada je Piquea pogodila lopta u ruku.
Al' ne znamo mi, nepismeni Bilal zna.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ti nikako da ohladiš,Neutral je napisao/la:Pa imamo Gomeza...
što se Mariana tiče živiš u nekom dalekom prošlom vremenu,
pusti nas s tim, ti ga ne voliš, i nije potrebno da u svakom postu osporavaš njegovo znanje.

Što se Poljaka tiče, evo izvori govore da to baš i nije sigurno kako se činilo proteklih mjeseci.
Nemojte njega, nemojte mi učiniti da Marion mora ići, nemojte to...

I meni je prirasto za srceKlare je napisao/la:Nemojte njega, nemojte mi učiniti da Marion mora ići, nemojte to...

Kupio me je sa onim golom Leverkusenu za sva vremena

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jest, tako je.Bilal je napisao/la:Molim? Pa ovo je neku stotinku nakon sto je Muller udario loptu. a kako je vrijeme odmicalo, Gomez je taj koji je bio sve blize gol liniji. A u trenutku upucivanja lopte nema govora o ofsajdu. Ma ne znam sta uopste komentiram. Nastavi se ti baviti lingvistikom. Vidim da o fudbalu jos uvijek nemas pojma.Monolog je napisao/la:Treb'o si uraditi ps kad je lopta već bila u golu. To bi bilo barem malo vjerodostojnije.
- anelbavarac
- Kontakt:
SemaFCBM je napisao/la:http://www.goal.com/es/news/21/fichajes ... seg%C3%BAn
Kako prenosi Goal.com agent Juppa je potvrdio da je Lewat od naredne sezone naš igrač.
Ako je ovo istina ja stvarno ne znam šta ovi naši rade,da li su oni normalni? Prije svega nije nam potreban napadač,a još manje igrač Borussie,jer ovim umanjujemo sebi konkurenciju,što ne valja,jer kao što je jedan član ovog foruma rekao,jaka Borussia znači i jak Bayern.
E jak ti izvor nema govora

Nista od tog ba,patka najobicnija za igraca koji ima ugovor jos godinu dana Bayern bi morao platiti 20-25 mil.a to se naravno nece desiti

Ako ovu informacuju objavi Bild,ili Sky,Tz, eh onda se nesto desava a ovako suplja je to sigurno

Boli me qrac sta kaze neki coravi starkelja. O faulu Mullera bi se moglo govorit. a dva cista penala su trebala biti za Bayern. Oba puta ruka ni blizu tijela. Vidim da taj starkelja sa HRT-a nije ni to vidio...Monolog je napisao/la:Nemam, no mlad sam i spreman učiti.Bilal je napisao/la:Vidim da o fudbalu jos uvijek nemas pojma.![]()
Što se tiče utakmice, evo i sada je Beusan rekao sve kako jeste - ali vjerujem da ni on nema pojma o fudbalu i suđenju. Dakle, 2 neregularna gola Bayerna (ofsajd Gomeza + faul Mullera) i jedan penal za Bayern kada je Piquea pogodila lopta u ruku.
Al' ne znamo mi, nepismeni Bilal zna.
A za ovo "nepismeni" odmah bi te prijavio. Ali znam da od toga nema nikakve koristi, jer ko ce banovati svemocnog Monologa. Za to i jes ovaj forum u qrcu.
- brzitesanj
- Kontakt:
Čisto sumljam da dolazi i Lewandovski, jer stvarno ne vidim svrhu njegovog dolaska imamo 2 Marija i starog lisca Pizzara a ako se nas Claudio odluči da ide onda treba po meni vratiti onog malog Petersena iz Bremena koji dosta dobro izgleda ove sezone 11 golova do sada u Bundesligi.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Cuj 45 miliona za Vidala 

vacke se qrci i govori kako nece pustiti levata jer zna da bayern nema namjeru pregovarati.
levandovski dolazi bez obestecenja tj. kad mu istekne ugovor.
dakle, gomez odlazi. jjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nadam se da nj. odlazak znaci i karetova odjava sa foruma.
ps.
koji je ono od vas prizivo humelsa
koji flop i pacer, u pm
pps.
domuz cupaju nasi igraci: gocinjo i levat dominiraju nad slabasnom vezom spanskog polukluba.
levandovski dolazi bez obestecenja tj. kad mu istekne ugovor.
dakle, gomez odlazi. jjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ps.
koji je ono od vas prizivo humelsa

koji flop i pacer, u pm

pps.

domuz cupaju nasi igraci: gocinjo i levat dominiraju nad slabasnom vezom spanskog polukluba.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- moustapha
- Kontakt:
A i jesu se qrcili sa njim.secer je napisao/la: ps.
koji je ono od vas prizivo humelsa![]()
koji flop i pacer, u pm![]()

Nisu svjesni da smo im uvalili flopinu.

#divovi
NYKnicks Fan je napisao/la:Cuj 45 miliona za Vidala

1974---1975---1976---2001---2013---2020
secer je napisao/la:dakle, gomez odlazi. jjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ljudi mislim da je vec sada moguce reci da se sprema njemacko finale
- Neutralan88
- Kontakt:
znaci Bayern ide po preostala 2 trofeja lagano
kup je 90% osvojen a i protiv BvB u finalu LP dajem im 80% sanse za osvajanje

od svih tih ekipa BvB najbolje poznaje i najbolje zna igrati protiv Bayerna tako da to ne pije vode ... Najneugodniji protivnik za Bayern...Neutralan88 je napisao/la:znaci Bayern ide po preostala 2 trofeja lagano![]()
- brzitesanj
- Kontakt:
Ne bi da malerišem ali na kraju se broje mrtvi !Neutralan88 je napisao/la:znaci Bayern ide po preostala 2 trofeja lagano![]()
Prvo revanši pa onda će mo vidjet kolike su kome šanse u finalu.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Bgm Klare šta da ti kažem, Lewa je sve bliže Säbener Strasse.Klare je napisao/la:Ti nikako da ohladiš,Neutral je napisao/la:Pa imamo Gomeza...
što se Mariana tiče živiš u nekom dalekom prošlom vremenu,
pusti nas s tim, ti ga ne voliš, i nije potrebno da u svakom postu osporavaš njegovo znanje.![]()
Što se Poljaka tiče, evo izvori govore da to baš i nije sigurno kako se činilo proteklih mjeseci.
Nemojte njega, nemojte mi učiniti da Marion mora ići, nemojte to...

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anton 1983
- Kontakt:
View My Video
Pitaj Boga koji je ovo gol....
View My Video
Teško je bilo misliti na to da neš snimiš, kad non stop ideš po tribini gore dole....
Pitaj Boga koji je ovo gol....
View My Video
Teško je bilo misliti na to da neš snimiš, kad non stop ideš po tribini gore dole....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Mislim da je dosta raje sa ovog topika željela Reala u finalu jer je BvB najteži mogući protivnik za Bayern. U finalu igraju najbolje ekipe a trenutno je BvB uz Bayern nakvalitetniji u Evropi.
No polahko momci, igraju se i uzvrati. BvB totalno neopterećen kartonima (samo Lewandowski koji 99% neće dobiti žuti), dok mi imamo ogromnih problema sa kartonima.
Zanimljivo, nema šta.
No ponavljam, ako želimo taj trofej onda ga moramo i zaslužiti...dva meča.......tik-tak...
EDIT:
ANTON

No polahko momci, igraju se i uzvrati. BvB totalno neopterećen kartonima (samo Lewandowski koji 99% neće dobiti žuti), dok mi imamo ogromnih problema sa kartonima.
Zanimljivo, nema šta.
No ponavljam, ako želimo taj trofej onda ga moramo i zaslužiti...dva meča.......tik-tak...
EDIT:
ANTON

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.