FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- hule_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Cirkusant će doći sviđalo se to kome ili ne. To je već dogovoreno davnih dana. Ipak je Guardiola računao na sve. Tačno je čovjek maher pravi. Svoju zadnju sezonu je iskoristio da afirmiše neke igrače, vratio Cesca, osigurao Neymara. Ostavio je odličnu podlogu iza sebe.
Mes Que Un Club
Manuel Neuer (Bayern Munich): "Ništa nije gotovo, nismo još uvijek u finalu. Moramo biti oprezni, na Camp Nouu nas očekuje pakao."
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ovaj Humels se ubio za Barce,lik se poceo adaptirati, a nije jos ni presao,kao da ga je Macherano ucio.
jocker92 je napisao/la:Ovaj Humels se ubio za Barce,lik se poceo adaptirati, a nije jos ni presao,kao da ga je Macherano ucio.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Humelsu daleko kuca bila od Barcelone,a Lewu bih volio rado vidjeti u Barci. Daj boze da im dodje iz guzice u glavu pa da ga kupe.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Isplatit koliko treba za Reusa. KOLIKO GOD DA TREBA!!
Yebo im Neymar familiju.
Yebo im Neymar familiju.
- adriano_leite
- Kontakt:
Svaki igrac odigra par losih utakmica u karijeri, pa tako i Hummels. Kao takav, opet je bolji od svih Barcinih stopera, osim zdravog Puyola koji je doktor nauka i za Piquea i Bartru, te pokusaje od stopera (Songa, Adriana, Javiera).FKKrajina je napisao/la:Humelsu daleko kuca bila od Barcelone,a Lewu bih volio rado vidjeti u Barci. Daj boze da im dodje iz guzice u glavu pa da ga kupe.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
pisao sam ja nekoliko puta o tome, lik im'o klauzulu od 17 milki, al ovi iz uprave odlucili dovesti "cudo od djeteta"...kudos to themDonnie Darko je napisao/la:Isplatit koliko treba za Reusa. KOLIKO GOD DA TREBA!!
Yebo im Neymar familiju.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- nidjo_barca
- Kontakt:
Humells je imao par gresaka u predaji lopte i kriv je za gol,ono se ne smije desavati u ovakvim utakmicama.Ali dobro,je.biga,desava se svakome,bio je dominantan u skoku i jako dobar i jak u duelima.
Znaci treba nam stoper i napadac na ljeto.Super,Hummels i Lewandowski
Znaci treba nam stoper i napadac na ljeto.Super,Hummels i Lewandowski

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
koliko pojedini ovde blate Hummya samo jos treba da kazu da je Autogol Masche bolji stoper od njega 

Dosta vas vidim pljuje Hummelsa, zašto?
Ok, imao je tih nekih sitnih grešaka, i onu jednu katastrofalnu kad je Real zabio, al' ljudi to je samo jedna tekma, pa ne možete donositi takve zaključke na osnovu jedne, al' jedne jbne tekme, šta je vama?
Niko da spomene da je također imao par dobrih intervencija, da nijedan skok duel nije izgubio, nijedan!
Svakom igraču se desi loš dan, loša tekma, kad te ništa neće, pa tako i Hummelsu večeras. Griješili su i veći od njega, puno veća imena.
Ok, imao je tih nekih sitnih grešaka, i onu jednu katastrofalnu kad je Real zabio, al' ljudi to je samo jedna tekma, pa ne možete donositi takve zaključke na osnovu jedne, al' jedne jbne tekme, šta je vama?
Niko da spomene da je također imao par dobrih intervencija, da nijedan skok duel nije izgubio, nijedan!
Svakom igraču se desi loš dan, loša tekma, kad te ništa neće, pa tako i Hummelsu večeras. Griješili su i veći od njega, puno veća imena.
Ma ne pljujemo mi njega,malo se zahebavamo,da lakse podnesemo muke od sinoc.mandraX je napisao/la:Dosta vas vidim pljuje Hummelsa, zašto?
Ja bi sad potpisao ovog Humelsa,i sa ovakvom igrom je bolji od svih nasih stopera(Pujdo se ne racuna).Nasima je ovakva partija nemoguca misija.Sve mi se vise cini da je Pique promasio poziciju,al hajd barem imamo u njemu solidnog golgetera,on i Sanchez su tu negdje.
- anton 1983
- Kontakt:
SEXNICHTUNG IST GEKOMMEN!!!!
View My Video
Pitaj Boga koji je ovo gol....
View My Video
Teško je bilo misliti na to da neš snimiš, kad non stop ideš po tribini gore dole....
View My Video
View My Video
Teško je bilo misliti na to da neš snimiš, kad non stop ideš po tribini gore dole....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- zlatan1982
- Kontakt:
reusa sam zapazio još kad je igrao u menhengladbahu prošle sezone,kada ih je doveo do četvrtog mjesta i skoro do ulaska u ligu prvaka(izbacio ih dinamo kijev u četvrtom pretkolu),kada je sa još jednim momkom(mislim da je zove herman ili tako nekako) pravio dar mar u njemačkoj ligi,(mislim da su te godine oba puta pobjedili bayerna u ligi) i kako momak igra,za klasu je bolji i od pedra,alexisa,ville,tella,a sigurno i od neymara..
Boli nas qurac,idi to lijepi po Bayernovoj temi.anton 1983 je napisao/la:SEXNICHTUNG IST GEKOMMEN!!!!
View My Video
View My Video
- anton 1983
- Kontakt:
Pa "igrala" je i Barca zar ne?jocker92 je napisao/la: Boli nas qurac,idi to lijepi po Bayernovoj temi.

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Igrala bi da je bila jos jedna lopta,jedini Valdes igro "lopte" sinoc,dirno je 4 puta kad vadio iz gola.anton 1983 je napisao/la:Pa "igrala" je i Barca zar ne?jocker92 je napisao/la: Boli nas qurac,idi to lijepi po Bayernovoj temi.
Al ce te na Nou Campu nahebati.......2-1 za nas,pa da vidimo hoces tad lijepiti gluposti

- anton 1983
- Kontakt:
NE bum išo na Nou campjocker92 je napisao/la: Igrala bi da je bila jos jedna lopta,jedini Valdes igro "lopte" sinoc,dirno je 4 puta kad vadio iz gola.
Al ce te na Nou Campu nahebati.......2-1 za nas,pa da vidimo hoces tad lijepiti gluposti

- Donnie Darko
- Kontakt:
@Donnie not gonna happen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.