FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

adriano_leite
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la adriano_leite » 24 apr 2013, 15:51

Neutral je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Prepuno je majstora i u Bayernu. Primiti mogu 4 gola, što da ne ali čisto sumnjam da ne mogu zabiti i 1-2 gola 8-)
Brate, jesi li mogao staviti ruku u vatru prije tekme, da Barca nece zabiti gol u prvoj utakmici?
No dobro, dok živiš tako se i nadaš kao navijač, no gledajući na sve to racionalno Barcelona ima manje od 5% šansi da ovo stigne.
Fudbal je takav da i 1% sanse moze znaciti preokret, a sjeti se kakvih preokreta smo bili svjedoci. U fudbalu je sve moguce, ja ne kazem da ce Barca proci, ja samo kazem da sigurno se nece predati, nije to ipak ekipa amatera, tu je prepuno dokazanih igraca.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 apr 2013, 15:51

Centre forward je napisao/la:Zašto se spominju Humelsi,Silve,Neymari i slično. Šta je sa La Masiom. Nije moguce da kod omladine nema potencijala da se ove rupe začepe. Jel to ona škola fudbala gdje zvijezde proizvode k'o na traci ? Ozb pitanje :)
Ne može La Masija kompletnu ekipu opskrbiti. Mislim da je 16 igrača koliko ih je ako se ne varam trenutno u prvom timu sasvim dovoljno.

Pardon, 15.

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 24 apr 2013, 16:06

mislim da se ove godine šteli da njeamčki tim uzme titulu...jer su zemlje poput španije,italije i engleske otišle na 12-13 titula dok njemci koji su u rangu ove tri zemlje samo na 6(4 bayern,1 BVB i 1 HSV) kao i recimo klubovi iz holandije koji su ipak puno slabiji od njemačkih...
jer previše je očito bilo kako je bvb prošao malagu sa pola ekipe u ofsajdu kod zadnjeg gola,kako bayern prvo daje juventusu pa sinoć barsi gol iz ofsajda,pa za svaki slučaj,još dva gola nakon faula,jer realno,da bi barsa u uzvratu,(kao i protiv milana) stigla manju prednost,a to se ne bi smjelo dopustiti,jer kao što rekoh,ove godine trebaju na red doći njemci da budu prvaci..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 16:08

zlatan1982 je napisao/la:mislim da se ove godine šteli da njeamčki tim uzme titulu...jer su zemlje poput španije,italije i engleske otišle na 12-13 titula dok njemci koji su u rangu ove tri zemlje samo na 6(4 bayern,1 BVB i 1 HSV) kao i recimo klubovi iz holandije koji su ipak puno slabiji od njemačkih...
jer previše je očito bilo kako je bvb prošao malagu sa pola ekipe u ofsajdu kod zadnjeg gola,kako bayern prvo daje juventusu pa sinoć barsi gol iz ofsajda,pa za svaki slučaj,još dva gola nakon faula,jer realno,da bi barsa u uzvratu,(kao i protiv milana) stigla manju prednost,a to se ne bi smjelo dopustiti,jer kao što rekoh,ove godine trebaju na red doći njemci da budu prvaci..

slika

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 24 apr 2013, 16:40

moj jedini highlight od juce

slika

ali utakmica barce je bila zalosna, jesam se nerviro na tribini :x

ko jos vjeruje u prolaz taj nije naivan, nego cisto glup :!:
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 apr 2013, 16:52

Normalno da se nece predati jer to nije sportski, ali sami su svjesni da su sanse minimalne.

Naravno da se niko nije nadao ovakvom rezultatu, ali forma Barcelone i nije bas neka. Zadnje utakmice su sve nekako dosadne da tako kazem. Bayern vise zeli pobjedu. Mogla bi Barca do pobjede na Camp Nou, ali nista vise od toga.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 apr 2013, 16:53

Barca se neće predat', to je sigurno, oni će napast' od prve minute, nešto kao protiv Milana, eh sad, šta će od toga svega biti na kraju - ne znam, vidjet' ćemo. Šanse su veoma male, ma i manje.
Teško je očekivat' da sačuvaju svoju mrežu protiv ovakvog Bayerna, a sa pravim Messijem, Iniestom i ostalom bagrom, sigurno mogu zabit' 4 gola svakoj ekipi na svijetu.
secer je napisao/la: mandrle, cemo u ban :? :mrgreen:
Briš' bola. :mrgreen:

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 24 apr 2013, 16:56

zlatan1982 je napisao/la:mislim da se ove godine šteli da njeamčki tim uzme titulu...jer su zemlje poput španije,italije i engleske otišle na 12-13 titula dok njemci koji su u rangu ove tri zemlje samo na 6(4 bayern,1 BVB i 1 HSV) kao i recimo klubovi iz holandije koji su ipak puno slabiji od njemačkih...
ma sta nam rece :lol: :lol: :lol: nek si nas prosvijetlio, do jucer blebecete stima se finale barca-real sad odjednom bayernu se stima, ljudi vam ocitali lekciju kao i cijele sezone sto citaju sada im se steli eto baraca bi stigla da je bilo 2-0 pa nije Bayern Milan jedva ste PSG prosli, znam niste navikli da vama neko dere gace, pa sada milion nekih razloga i opravdanja halooooooooooooooooooo jedan sut u okvir gola 69 minut cini mi se ako se moze nazvati sutem ono ljud vas pregazili samljeli i sto je to tesko priznati da ima sada neko bolji od vas i to je to

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 24 apr 2013, 17:00

thomashasler je napisao/la:
ma sta nam rece :lol: :lol: :lol: nek si nas prosvijetlio, do jucer blebecete stima se finale barca-real sad odjednom bayernu se stima, ljudi vam ocitali lekciju kao i cijele sezone sto citaju sada im se steli eto baraca bi stigla da je bilo 2-0 pa nije Bayern Milan jedva ste PSG prosli, znam niste navikli da vama neko dere gace, pa sada milion nekih razloga i opravdanja halooooooooooooooooooo jedan sut u okvir gola 69 minut cini mi se ako se moze nazvati sutem ono ljud vas pregazili samljeli i sto je to tesko priznati da ima sada neko bolji od vas i to je to
Što uopšte reagiraš na onakav post ? Očito da lik nije ozbiljan , a ako jest , treba ga odvest u ludnicu . Lik očito da pokušava izazvati reakciju poput tvoje :roll:

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 24 apr 2013, 17:07

viKK je napisao/la:
thomashasler je napisao/la:
Što uopšte reagiraš na onakav post ? Očito da lik nije ozbiljan , a ako jest , treba ga odvest u ludnicu . Lik očito da pokušava izazvati reakciju poput tvoje :roll:
hehe upavu si al eto ne pisem bas cesto al vala kad mi zapadne OVOLIKA glupost za oko ne mogu da se suzdrzim i nacutim dokle ljudska glupost moze da ide i ideje i vizije mozga i zaista iznenadili su me navijaci Barce vecina njih pozitivno kao i igraci Barce i treneri gdje su skinuli kapu do poda Bayernu i priznali da su nadigrani i bili nemocini

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 24 apr 2013, 17:08

hule_barca je napisao/la:Lahko je biti general poslije bitke, ali ovo za mene uopšte nije toliko iznenađujuće osim ovolikog rezultata. Očekivao sam ovakvu igru sinoć, mada nisam očekivao Bayern da će se onako disciplinovano braniti, ali švabe su to.
Pa nemoj da te to iznenadjuje, govorio sam o tome i na Bayinoj temi, a evo i ovdje.
Bilall je napisao/la:
ceze je napisao/la: Bayern se nikad ne brani,
Eh ovo si se pogresno izrazio ja mislim..
Bayern se uvijek maximalno brani ali u isto vrijeme igra dinamicno prema naprijed.
I napad Bayerna ima defanzivne zadatke.
Pogledaj samo od ovo golova koje je Bayern primio ove sezone, pa 70% su to golovi nakon nekog prekida. :D
Slabo se iz igre Baayernu zabija bas zbog te igre koja se brzo transformise iz ofanzive u defanzivu i cvrste odbrane.
Moje neko misljenje je da je Vilanova potpuno nespremno usao u mec sa Bayernom.
Krila gdje je najveca opasnost od Bayerna nije dobro zatvorio. Pogledaj cetvrti gol Bayerna, pa klasicna akcija, gdje Alaba i Ribery probijaju po lijevoj strani. ;) Ono recimo Klopp nerijetko udvaja po bokovima kada igra protiv Bayerna..
Ne moze onako protiv Bayerna pa taman da imas najbolje individualce svijeta u ekipi.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 apr 2013, 17:46

Neutral je napisao/la:

slika
nastelise sinoc bayernu 4 komada, imas pravo druze
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 24 apr 2013, 18:06

Bilall je napisao/la:
Krila gdje je najveca opasnost od Bayerna nije dobro zatvorio. Pogledaj cetvrti gol Bayerna, pa klasicna akcija, gdje Alaba i Ribery probijaju po lijevoj strani. ;) Ono recimo Klopp nerijetko udvaja po bokovima kada igra protiv Bayerna..
Ne moze onako protiv Bayerna pa taman da imas najbolje individualce svijeta u ekipi.
Da budem realan, ne što smo izgubili, ali ja još uvijek ne vjerujem Vilanovi. Po meni Guardiola je institucija za njega. Treba njemu još pure ako misli voditi ovakvu ekipu. Vidjeli smo to u nekim ranijim utakmicama. A što se tiče četvrtog gola, malo si se zeznuo. U tom trenutku je Alves bio odsutan koliko sam ja upratio, te je odbrana ostala na trojici kojima je pripomagao Busquets. Bartra je ispao uslijed naleta dvojice i ostalo je poznato.
Mes Que Un Club

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 24 apr 2013, 18:17

hule_barca je napisao/la:
Bilall je napisao/la:
Da budem realan, ne što smo izgubili, ali ja još uvijek ne vjerujem Vilanovi. Po meni Guardiola je institucija za njega. Treba njemu još pure ako misli voditi ovakvu ekipu. Vidjeli smo to u nekim ranijim utakmicama. A što se tiče četvrtog gola, malo si se zeznuo. U tom trenutku je Alves bio odsutan koliko sam ja upratio, te je odbrana ostala na trojici kojima je pripomagao Busquets. Bartra je ispao uslijed naleta dvojice i ostalo je poznato.
Da , odbrana je ostala na trojici , kao i kod trećeg gola kada je u trenutku kada je Robben šutao , Pique još uvijek glumio centarfora i vraćao se sa druge polovice :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 apr 2013, 18:21

Treba biti realan, pošten, gospoda i nakon poraza.

slika

Malo ih je takvih. ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 24 apr 2013, 18:57

Da zakljucimo: Messi nas je izyebo pa nek sada vadi na Nou Campu. :mrgreen: :P
Bilo bi lijepo da utakmica pocne kao ona protiv Milana ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 24 apr 2013, 18:57

Pa koja je od ove tri opcije netacna ? Ne mozes pogrijesiti sta god da izaberes. Oni su odigrali perfektno, Barca uzasno, sudjenja ne vrijedi komentarisati..

Inace jedina pozitivna stvar u ovom potopu je ta sto bi sada ustvari i moglo doci do nekih promjena, mozda par jacih transfera. Da su ispali recimo kao prosle godine, najzvucnije pojacanje bi bilo bespotrebno tipa songa, koji ni minute nije dobio u bilo kojoj bitnoj tekmi. Ovako se makar ocekuje 3-4 zvucna pojacanja pa da i mi u derbiju nekad osutamo.
ser del barça es el millor que hi ha !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 apr 2013, 19:03

Victor Valdes
David Villa
Alexis Sanchez
Alex Song

Izvuci sto vise para za njih. Ova zadnja trojica su dovedena za ukupno oko 80+ miliona, a mogu bit sretni ako izvuku 55-60 miliona za njih, ukljucujuci Valdesa.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 apr 2013, 19:24

Sanchez + novac (15-20 miliona) za Suareza. 8-)

Odličan tehničar, sjajnog osjećaja za gol, prgav, pokvaren, ratnik... Sve ono što treba jednoj Barceloni. Posebno se to odnosi na prgavost i ratništvo. Treba neko da pokrene ekipu i razdrma je samom pojavom. Zašto Sanchez a ne Villa? Pa iz jednostavnog razloga - manje novca bi se moralo doplatiti, a Villa je svakako u godinama i sigurno da je i on sam svjestan činjenice da ne postaje mlađi i da je normalno to što će dobijati nešto manju minutažu (istina, ni ove godine ista nije bila bogzna kakva). :mrgreen:

Produžiti ugovor sa Adrianom (isključivo zbog polivalentnosti). Nešto učiniti sa Mascheranom i(li) Songom. Prestati dovoditi igrače iz Arsenala (pod moranjem :mrgreen: ), jer osim Cesca i Van Bronckhorsta se nešto i nisu naigrali u Barceloni (Henryja ne računam, smatram da je došao godinu kasnije i da je njegova sudbina bila da osvoji sve moguće trofeje te da na taj način zaokruži fenomenalnu karijeru). :mrgreen:

Dovesti stopera koji je po vokaciji stoper, pa makar isti ne pripadao samoj kremi svjetskog i evropskog fudbala (pogledati pod Dante). :mrgreen: Izmišljati toplu vodu sa def. veznim koji, uz dužno poštovanje, ne posjeduju neku tehnimku (pogledati pod Mascherano) i nije nešto što ulijeva strah protivnicima.

Golman. Cezar bi se mogao dovesti za male pare i da bude na nivou dok ter Stegen ne odraste i postane jedan od boljih golmana na svijetu. :D

To je što se tiče igračkog kadra, a što se tiče trenerskog - mislim da tu neće biti promjene. Ipak je Tito u prvoj sezoni osvojio ligu i nakon godinu dana skinuo Real sa trona, tako da si je time kupio još (barem) godinu na klupi Barcelone. S druge strane, poznavajući svu tu filozofiju u i oko kluba, teško je pronaći nekog ko bi odgovarao čelnicima Barcelone.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 apr 2013, 19:26

slika

ni navijaci nisu nesh za dovodjenje brazilskog cirkusanta :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.