haahahahahhha, ja pacenika sarajevskog hahhahahahsamozeljo1987 je napisao/la:Da nema Gradine, rado bi pozelio da ispadnete iz lige, a hoćete uskoro.

haahahahahhha, ja pacenika sarajevskog hahhahahahsamozeljo1987 je napisao/la:Da nema Gradine, rado bi pozelio da ispadnete iz lige, a hoćete uskoro.
neka te, volimo mi hejtere.samozeljo1987 je napisao/la:Da nema Gradine, rado bi pozelio da ispadnete iz lige, a hoćete uskoro.
zelje su jedno, stvarnost je nesto sasvim drugo sto znaci nacekaces se ti svoji zelja...zato suti i dudlisamozeljo1987 je napisao/la:Da nema Gradine, rado bi pozelio da ispadnete iz lige, a hoćete uskoro.
samozeljo1987 je napisao/la:Da nema Gradine, rado bi pozelio da ispadnete iz lige, a hoćete uskoro.
hvala pa da nam se i vi brzo vratite...pozzBenjo_AFC86 je napisao/la:Čestitke i sretno u nastavku sezone, a i naredne sezone da ostanete.
Ja se nadam opstanku sledeće sezone u Prvoj ligi, biti će zafrkanoelf1 je napisao/la:hvala pa da nam se i vi brzo vratite...pozzBenjo_AFC86 je napisao/la:Čestitke i sretno u nastavku sezone, a i naredne sezone da ostanete.
vjerovatno je sada dosao do pameti...emir_dj je napisao/la:sudi nam Darko Obradović, sudac iz Stoca koji je dobro poznat publici i navijačima Zvijezde. Nije ostao u lijepom sjećanju svima koji prate Zvijezdu, obzirom da je u Lukavici dosudio nepostojeći penal u korist Slavije, koja je slavila 1:0. Nakon toga je bio i suspendiran.
Osim toga, vodio je glavnu riječ i na utakmici Zvijezda - Sarajevo, koja je na kraju završena rezultatom 2:2
po meni oni nikad nisu bili na dnu jer su se uvjek borili za klub i kad su uletili na taj trening bio sam prisutan i ja sjedio sam na pocetku zapada i prvo su zvali igrace da dodju do njih al je doso samo Moranjkic nesto je reko a potom su oni usli ali nebitno sad to momci stvarno pokazuju da im je samo do kluba stalo Zvijezda zbog njih neplaca kazne kao neki klubovi za svoje navijace sto se tice sutrasnje utakmice po meni vrlo teska utakmica zadovoljan bih bio pobjedom od 1 razlike 2:1 za nasgradacac10 je napisao/la:Sad vec najnaj, a jos prije godinu i manje su bili na dnu kad su ulazili na treninge i prekidali iste, ali sad su pokazali kako se ide ka vrhu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.