Postao/la SaltCityAttack » 24 apr 2013, 16:12
Coraco je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Covjek je neopterecen, plus sposoban. Ima prihode u bogatoj zemlji, drzavljanstvo SAD, voli fudbal, ne folira se, ne mora da krade, dosljedan svojih izjava, sto obeca uradi...
Jos kada bude privatizacija i kupi Slobodu sta ce onda tek da uradi.
Jos da se pocne graditi "istok" onda nece biti sumnji u optimizam. U svakom slucaju trebamo ga podrzati sto je moguce vise! Svaka cast predsjednice.
Da, i ja mislim da je to najbitnije, da čovjek nema potrebe da krade. Isto tako se nadam da će se naći na istoj liniji sa Džasminom i čelnim ljudima, da krene i istok u izgradnju. Uglavnom za period od 3 mjeseca je urađeno toliko, koliko niko nije očekivao.
brate sto bi imao potrebu ukrasti, kad su mu prihodi od kamiona ovdje ogromni...pa on ovdje u USA ima prihde od ovog posla kojeg radi ogromne...sto god da Slobodi brzo to on vamo nadoknadi.. uz to ja vjerujem da on kada daje pare Slobodi daje kao neku donaciju, jer odmah mu se to vamo vraca kad radi taxu

..pametan lik ebiga bolje Slobodi davati donacije, nego davati drzavi vamo...znaci prepostavljam da tako radi kad nesto izdvaja za Slobodu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987