FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo jedno pitanje, nisam u stanju da gledam tekmu sad, da li ima naših navijača ?
Hvala.
Hvala.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nema..ceze je napisao/la:Samo jedno pitanje, nisam u stanju da gledam tekmu sad, da li ima naših navijača ?
Hvala.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nece da nas puste ovi sto smo kupili od njih tekmu...
Za sada smo dobri, brzi, konkretni... Dobijamo, a pitari nerijeseno vjerovatno...
P.S. Stopa ovo, haman se gledat ne moze...

P.S. Stopa ovo, haman se gledat ne moze...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 24 apr 2013, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- invincible1921
- Kontakt:
Pa jel moguce da nam i dalje kornere izvode STANIC I COLIC. Pa jel ovo moguce ljudi moji dragi. Pa oni veze nemaju.
A ko ce ga drugi izvoditi ?
- zubanovic89
- Kontakt:
Stanic je nas najbolji igrac u ovoj polusezoni tako da fraza "oni veze nemaju" nema veze sa mozgom. A ne kontam šta fali ubacivanjima čolića, extra šansa sad bila samo što selimović ne zna gađat u gol ili je adilović krampa koja čeka da ga lopta pogodi a da on ne mrdne prstom. Urdinov da izvodi kornere niko mu ništa ne bi rekao jer je frajer makedonac i došao je sa strane a nije odavde.Oxidenks je napisao/la:Pa jel moguce da nam i dalje kornere izvode STANIC I COLIC. Pa jel ovo moguce ljudi moji dragi. Pa oni veze nemaju.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Stopa zato sto vas puno gleda, taj link se nije trebao ni siriti. Mozda necete ni odgledati utakmicu do kraja ...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Kad smo dali gol iz kornera ?? Sjecas li se ??zubanovic89 je napisao/la:Stanic je nas najbolji igrac u ovoj polusezoni tako da fraza "oni veze nemaju" nema veze sa mozgom. A ne kontam šta fali ubacivanjima čolića, extra šansa sad bila samo što selimović ne zna gađat u gol ili je adilović krampa koja čeka da ga lopta pogodi a da on ne mrdne prstom. Urdinov da izvodi kornere niko mu ništa ne bi rekao jer je frajer makedonac i došao je sa strane a nije odavde.Oxidenks je napisao/la:Pa jel moguce da nam i dalje kornere izvode STANIC I COLIC. Pa jel ovo moguce ljudi moji dragi. Pa oni veze nemaju.
- invincible1921
- Kontakt:
Oxidenks je napisao/la:Kad smo dali gol iz kornera ?? Sjecas li se ??zubanovic89 je napisao/la:Stanic je nas najbolji igrac u ovoj polusezoni tako da fraza "oni veze nemaju" nema veze sa mozgom. A ne kontam šta fali ubacivanjima čolića, extra šansa sad bila samo što selimović ne zna gađat u gol ili je adilović krampa koja čeka da ga lopta pogodi a da on ne mrdne prstom. Urdinov da izvodi kornere niko mu ništa ne bi rekao jer je frajer makedonac i došao je sa strane a nije odavde.Oxidenks je napisao/la:Pa jel moguce da nam i dalje kornere izvode STANIC I COLIC. Pa jel ovo moguce ljudi moji dragi. Pa oni veze nemaju.
upravo

=\_1921_/=
- zubanovic89
- Kontakt:
Pa jel to samo do čolića i stanića ili ima do onih što skaču?Oxidenks je napisao/la:Kad smo dali gol iz kornera ?? Sjecas li se ??zubanovic89 je napisao/la:Stanic je nas najbolji igrac u ovoj polusezoni tako da fraza "oni veze nemaju" nema veze sa mozgom. A ne kontam šta fali ubacivanjima čolića, extra šansa sad bila samo što selimović ne zna gađat u gol ili je adilović krampa koja čeka da ga lopta pogodi a da on ne mrdne prstom. Urdinov da izvodi kornere niko mu ništa ne bi rekao jer je frajer makedonac i došao je sa strane a nije odavde.Oxidenks je napisao/la:Pa jel moguce da nam i dalje kornere izvode STANIC I COLIC. Pa jel ovo moguce ljudi moji dragi. Pa oni veze nemaju.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
**** mater ko je god proširio ovaj linkZZtop10 je napisao/la:Stopa zato sto vas puno gleda, taj link se nije trebao ni siriti. Mozda necete ni odgledati utakmicu do kraja ...
DRUG NEBI TI PUNCA
Vidim razumijes se u fudbal pravo. To je do mene sigurno ovdje za tastaturom. Pa kad smo imali Zebu, Bekrica koji su izvodili prekide a napadaci isti bili nadavali smo se 101 gola.
Malo upali mozak pa se vrati sezone nazad kad smo osvojili sve i svasta kolko smo golova dali iz kornera i prekida.
Malo upali mozak pa se vrati sezone nazad kad smo osvojili sve i svasta kolko smo golova dali iz kornera i prekida.
- zubanovic89
- Kontakt:
Vrati se na prošlu polusezonu, ne SEZONE, igrali i zeba i bešlija i bekrić. Koliko smo golova iz prekida dali, tj koliko golova glavom? Nauči me ti u šta se razumijem molim te. Vjerovatno misliš i da jamak veze nema sa životom isto.Oxidenks je napisao/la:Vidim razumijes se u fudbal pravo. To je do mene sigurno ovdje za tastaturom. Pa kad smo imali Zebu, Bekrica koji su izvodili prekide a napadaci isti bili nadavali smo se 101 gola.
EDIT: Osvajamo i dalje sve i svašta.
Ja sam veca budala sto se raspravljam s tobom. Kakav ti.zubanovic89 je napisao/la:Vrati se na prošlu polusezonu, ne SEZONE, igrali i zeba i bešlija i bekrić. Koliko smo golova iz prekida dali, tj koliko golova glavom? Nauči me ti u šta se razumijem molim te. Vjerovatno misliš i da jamak veze nema sa životom isto.Oxidenks je napisao/la:Vidim razumijes se u fudbal pravo. To je do mene sigurno ovdje za tastaturom. Pa kad smo imali Zebu, Bekrica koji su izvodili prekide a napadaci isti bili nadavali smo se 101 gola.
- zubanovic89
- Kontakt:
Pa nisi upravu zao mi je. Jesi li vidio sad centarsut stanica, i sta je adilovic uradio sa loptom i koliko se namjestao. Do koga je molim te?Oxidenks je napisao/la:Ja sam veca budala sto se raspravljam s tobom. Kakav ti.zubanovic89 je napisao/la:Vrati se na prošlu polusezonu, ne SEZONE, igrali i zeba i bešlija i bekrić. Koliko smo golova iz prekida dali, tj koliko golova glavom? Nauči me ti u šta se razumijem molim te. Vjerovatno misliš i da jamak veze nema sa životom isto.Oxidenks je napisao/la:Vidim razumijes se u fudbal pravo. To je do mene sigurno ovdje za tastaturom. Pa kad smo imali Zebu, Bekrica koji su izvodili prekide a napadaci isti bili nadavali smo se 101 gola.
Edit: vidi centaršuta i šanse za kerlu, za mene završena rasprava.
Zadnja izmjena: zubanovic89, dana/u 24 apr 2013, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ja mislim da smo mi jedina ekipa u kojoj niko nema da opali izvan sesnesterca, i uz to niko nezna centrirat adilu koji je klasicni tanjirdzija. Jbg. nama opasno fale suteri dodjemo do 16 i onda neznaju sta s loptom.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"