RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ima li prenos igdje, ko ce ici ovo gledat, bice vruce.
Support Velez, It's logical! ★
Ma ja, a i neigraju lepršavo i dopadljivo za oko.Mont0 je napisao/la:Ima li prenos igdje, ko ce ici ovo gledat, bice vruce.
-
- Kontakt:
a i rezultati su slabidime je napisao/la:Ma ja, a i neigraju lepršavo i dopadljivo za oko.Mont0 je napisao/la:Ima li prenos igdje, ko ce ici ovo gledat, bice vruce.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
sutra puno sreće momcima... 

Jašta, ko bi narodu ugodio. Ko će ih gledati kad' gube, ko će ih gledati kad' ostvaruju dobre rezultate. Al' hvala Bogu pa ima ljudi koji ne gledaju sve moguće razloge da podrže ovaj klub i ove momke da nastave dobru seriju, pa se mogu i iz Tuzle zaputiti put Mostara da pogledaju utakmicu svog' klupa i da navijaju za isti.
Sutra svi iza gola, svi u crvenom!
Sutra svi iza gola, svi u crvenom!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Sutra se Široki mora dobiti,evo čitam imaju problema sa kartonima,odmarati ce igrače tako da nam je ovo najbolja prilika da ih dobijemo više,a i da teoretski izborimo opstanak.Zato se sutra manite foruma i interneta i svi na stadion da podržimo ove mlade momke koji daju 120% od sebe svaku utakmicu.
FORZA VELEŽ
FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ma nebi meni treb'o stream da nisam druga smjena,al u 16 sati počinjem raditi pa rekoh bar malo da pratim.Nadam se pobjedi i produženju serije,ne treba sada tržiti dlaku u jajetu imamo pozitivan niz i to je to.Mnogo lakše gledam utakmice nego jesenas,da smo tada igrali u pola kao sad bili bi u borbi za evropu.Svi koji mogu sutra u Vrapčiće da pomognete momcima,a mi koji radimo navijat ćemo preko streama i foruma.SRETNO ROĐENI
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
SVI IZA GOLA !
Sutra po pobjedu , svi na stadion
Sutra po pobjedu , svi na stadion

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
gosti dolaze danas sa 6 juniora u mostar
kvota na velezu u kladionici 2.3
sigura 1
danasnjom pojedom mi smo definitivno ostali u ligi
kvota na velezu u kladionici 2.3
sigura 1
danasnjom pojedom mi smo definitivno ostali u ligi
VELEŽ: Oštraković, Zvonić, Kazazić, Majkić, Vladavić, Ćemalović, Hebibović, Merzić, Okić, Letić, Pliska.
ŠIROKI: Bilobrk, Kožul, Brekalo, Ješe, Kordić, Wagner, Ivanković, Roskam, Zlomislić, Kožulj, Marković.
ŠIROKI: Bilobrk, Kožul, Brekalo, Ješe, Kordić, Wagner, Ivanković, Roskam, Zlomislić, Kožulj, Marković.
staje sa prenosom????????????????????????
Amir Zolj najbolji zadnje dvije utakmice a danas ga nema u sastavu a Cemalovic daleko najgori a redovni starter

dajte link da i mi pacenici gledamo
mislis na fkvelezlive? neradi ni meni!!!!!Rodeni je napisao/la:staje sa prenosom????????????????????????
znali iko u cemu je problem zasto neradi ova stranica fkvelezlivemikki21 je napisao/la:mislis na fkvelezlive? neradi ni meni!!!!!Rodeni je napisao/la:staje sa prenosom????????????????????????
neznam burazeru ni meni nikad nije ovako bilo, neznam u cemu je problem!Rodeni je napisao/la:znali iko u cemu je problem zasto neradi ova stranica fkvelezlivemikki21 je napisao/la:mislis na fkvelezlive? neradi ni meni!!!!!Rodeni je napisao/la:staje sa prenosom????????????????????????

prekinuta tekma u mostaru, zbog neprimjerenog skandiranja navijača veleža, fuj hajvana, pa da izgubimo za zelenim stolom... 

prekinuta na kratko ili prekinuta i nece se nastavit?AlemC85 je napisao/la:prekinuta tekma u mostaru, zbog neprimjerenog skandiranja navijača veleža, fuj hajvana, pa da izgubimo za zelenim stolom...
ponovo ognjen valjic povlaci igrace u svlacionicu
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovaj put je bila "Jedna si jedina" ko da gledam...
Sta su skandirali, zna li neko ?

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.