FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 24 apr 2013, 14:33

Ljudi koji vam je ba???

Pa logicno da treba podrzati BvB u odnosu na Real!!! Sta imamo od Reala??? Koliko god rivalstvo bilo izmedju nas i netrpeljivost, trebamo svi navijati za njih veceras!!!

Znam da oni za nas ne bi, i nece sigurno, ali mi smo veci i trebamo pokazati svoju velicinu!!!
Stern des Südens

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 24 apr 2013, 14:36

gerdmuller je napisao/la:Moze li netko napisati kojim nasim igracima prijeti opasnost od zutog kartona u uzvratu i propustanju finala? Ako se ne varam tu su Lahm,Dante i Gustavo.Jos netko?
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 08579.html" onclick="window.open(this.href);return false;

evo ovako kaže da suspenzija igraču ide kad zaradi tri žuta kartona prvi put, a kasnije svaki drugi žuti je suspenzija, a to znači da npr.Javi i Bastian imaju sad ukupno 4 žuta ove sezone i sljedeći peti je suspenzija,a Luiz , Philip, Mario i Dante imaju po dva kartona tako da za njih vrijedi prvo pravilo suspenzija poslije trećeg kartona

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 24 apr 2013, 14:38

Mozda bi Guardiola mogao i unistiti Bayern sa svojim nekom igrom i taktikama,Bayernu se ne treba nista apsolutno mijenjati,najbolje je da ovako igraju i sve ce biti OK.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 apr 2013, 14:41

proFCB je napisao/la:Ljudi koji vam je ba???

Pa logicno da treba podrzati BvB u odnosu na Real!!! Sta imamo od Reala??? Koliko god rivalstvo bilo izmedju nas i netrpeljivost, trebamo svi navijati za njih veceras!!!

Znam da oni za nas ne bi, i nece sigurno, ali mi smo veci i trebamo pokazati svoju velicinu!!!

A sta mi imamo od BVB :? ,ako mislis za napredak BL i tako slicno ,meni nevazno zaista, mene interesuje samo bayern njegov uspjeh i nista vise u BL .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 14:42

Napokon riješena ta dilema 8-)

Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Javi Martinez, Dante, Luiz Gustavo i Mario Gomez.

Da li ovo znači da možemo očekivati Ukrajinca u uzvratu ?

Bayern igra agresivno, pogotovo vezni red koji riskira mnogo toga sa klizećim startovima, sve u žaru borbe i onda dođe jedan od najiskunijih Švajni i napravi žuti karton što ne bi neko dijete od 5 godina, kao da je amater :roll:

Svako će se naravno čuvati ali to znači veći prostor za Barcu a znamo kako oni to kažnjavaju. Imam osjećaj da će se Luis žrtvovati i pod cijenu da ne igra finale.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 apr 2013, 14:47

Neutral je napisao/la:Napokon riješena ta dilema 8-)

Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Javi Martinez, Dante, Luiz Gustavo i Mario Gomez.

Da li ovo znači da možemo očekivati Ukrajinca u uzvratu ?

Bayern igra agresivno, pogotovo vezni red koji riskira mnogo toga sa klizećim startovima, sve u žaru borbe i onda dođe jedan od najiskunijih Švajni i napravi žuti karton što ne bi neko dijete od 5 godina, kao da je amater :roll:

Svako će se naravno čuvati ali to znači veći prostor za Barcu a znamo kako oni to kažnjavaju. Imam osjećaj da će se Luis žrtvovati i pod cijenu da ne igra finale.
ako bi dosli u diobu da se bira iymedju javia i guste u slucaju eventualnog prolaska u finale ,te real prodje u to finale volio bih vis gustu ,on je za real postao dr.gusta ,a i kojim slucajem da i domuz prodje isto cisto zato sto je on rodjen za najvece tekme.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 apr 2013, 14:49

@GAL
a de mi reci sta imas od Reala????

Eto recimo nemas nista od BvB da udju u finale... a sta imas od ovih???
Stern des Südens

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 14:52

Neka niko ne dobiji žuti osim Mandžukića koji to mora dobiti i nema problema :mrgreen:

Lahm i Dante ne smiju dobiti ni pod razno žuti !

Toni Kroos se vraća treningu 15 maja ;) Veoma je moguće da bude spreman za finale aBd (ako prođemo a proći ćemo aBd :) )

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 apr 2013, 14:58

proFCB je napisao/la:@GAL
a de mi reci sta imas od Reala????

Eto recimo nemas nista od BvB da udju u finale... a sta imas od ovih???
Imam gledati klasik lige prvaka ,sudar titana dva ljuta riva u evropsom nogometu ,koji redovno pruzaju ono sto rijetki dueli to mogu ,dortmud je dmomaci ekipa kojoj su se neke kockice poklopile u zadnje dve sezone postigli kao neki uspjeh sigruno da jeste kada pauyiras skoro deset godina bez trofeja ,pa evo sada su nekako dosli do tog polufinala ,geldajuci iz zadnjeg meca sa malgom nekom pukom srecom ali eto imaju sansu da odu u finaleali protiv ovoga rela tesko ,zaista je ne uporedivo ovaj rela i real iz grupne faze ovaj real je u puno boljoj formi pa i situaciji ,a ne sumnjam da ce dr.Mog po meni najveci trener dingospo u punom smilsu nesto smiksati da se domuz izbaci ,sto se mene licno tice ja veceras za real navijam. 8-)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 apr 2013, 15:10

@GAL dominira. 8-)
sto se tice ovih ostalih, teska srca priznajemo da se radi o petokolonasima. :(

edit.:
na listu odabranih dodajemo i @anelbavarac za kojeg mozemo reci da je prvi navijac minhenskog giganta.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 apr 2013, 15:41

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 apr 2013, 15:49

Prema pisanju SSNHD-a Gomez ima na stolu ugovor od strane Chelsea i ceka se samo njegova odluka hoce li isti potpisati ili ne...Takodjer neki spominju da ima ponudu iz Italije od strane Juventusa. Vidjecemo kako ce se ovo sve zavrsiti, ali ja mislim da ce on na kraju sezone napustiti Bayern i da ce Götze preuzeti tu njegovu ulogu u Pep-ovom sistemu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 apr 2013, 15:57

Evo jos par zanimljivih crtica iz zivota
* Prije 4 godine kad smo igrali protiv Barce na AA, tada je Barcu vodio Villanova (Pep suspendovan)
* Sa sinosnjom pobjedom, imamo niz od 12 pobjeda kod kuce od 14 odigranih utakmica u LP-u (tu se racuna i finale). U 20 utakmica protiv Spanaca, samo nas je Deportivo pobijedio kod kuce u sezoni 2002/03
* Prije sinosnjeg poraza, Barca je imala niz od 8 gostovanja bez poraza u Svabezilendu. Zadnji poraz im je nanio Bayer (3:1) u sezoni 2001/02.
* Ne racunajuci ovaj dvomec, Barca ima strasnu statistiku u nokaut fazama eurokupova protiv Njemaca 13-4, a Bayo protiv Spanaca 8-6
* Jupp je nakon dva poraza (2:3 i 0:3) kao trener Reala u sezoni 1997/98 konacno pobijedio Barcu

SUMA SUMARUM: Ako iko zasluzuje klempu, to smo MI i tragedija bi bila veca od grcke ako je ne pokupimo. Ali od toga nas dijeli jos 180 min igre... (minimalno)
Sent from my Philips Smart TV.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 16:05

Hans Sarpei (ehemaliger Fußballprofi): "Pep Guradiola hat seinen Beziehungstatus mit dem FC Bayern von "werde Trainer" zu "ach, du scheisse, was soll ich da verbessern" geändert."

:lol: :lol: :lol:

Kevin Prince čestitao bratu Jerome-u 8-)

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 24 apr 2013, 16:13

slika :lol:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 24 apr 2013, 16:15

Suarez dobio 10 utakmica kazne, sto znaci da ga nema prvih 8 kola naredne sezone. Vise nego dobro za Bayern ukoliko ga zeli dovesti :D
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 apr 2013, 16:53

Thommy Muller defintivno NE SMIJE otići iz Bayerna. To je momak za velike stvari i turnire. Srušio je, zajedno s ostalim, Barcu k'o od šale i po ko zna koji put dokazao neupitnu borbenost i srčanost na terenu. Meni lično jedan od najdražih igrača Bayerna i Elfa općenito. Igrač po mom ukusu; trudi se, šuti i marljivo radi, a uz to u potpunosti vjeran svom klubu.

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 24 apr 2013, 16:59

neo je napisao/la:Suarez dobio 10 utakmica kazne, sto znaci da ga nema prvih 8 kola naredne sezone. Vise nego dobro za Bayern ukoliko ga zeli dovesti :D
A ide ti ta matematika od ruke , valjda je jos 4 kola ostalo do kraja a ne 2 ... 6 utakmica nece igrati naredne sezone :)

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 24 apr 2013, 17:04

Bavarci moji da vam cestitam vjerujem da ste sretni kao i ja danas, ponosan sam sto sam Bavarac nikad nisam okrenuo ledja klubu i kad nije islo i kad su nam se smijali i kad su igrali neki otl i lel sta znam :) PRATIM BAYERN OD 98 I DISEM S TIM KLUBOM, sinoc nisam mogao da spavam od radosti zaista emocije su prevelike i ovo je konacno nase ako Bog da, samo treba ostat na zemlji i nastaviti ovako kako smo krenuli s pocetka jos ovih par koraka i to je to TROSTRUKA PO PRVI PUT U HISTORIJI KLUBA. Ja sam stalno govorio kako je izvucena Barca da cemo je lahko izbaciti meni se moja raja smije ko ja lud halo to je Barca jednostavno osjetio sam da je to taj trenutak i da ce ih igraci nasi samljeti jer su i oni svijesni da su JACI a i da pokazu vise da nisu odmah iza Barce, jer svi nas hvale al na kraju ALI Barca je uvjek stavljana iznad nas, mani te se rasprava oko ovih ko fole 3 neregularna gola zaista smijesno evo gledam sada pricaju ko stima se Bayernu da osvoji kakvu glupost sve ljudi nece izmisliti a ostat zivi, Braco moja izvinite zbog ovog dugog posta al morao sam malo emocije jos uvjek rade POZDRAV IZ SUNCANE ZENICE MA GDJE BILI

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 apr 2013, 17:41

Mene samo interesuje, od 11 naših igrača sinoć koji su bili u prvoj postavi, koliko njih ne možemo okarekterisat sa svjetska klasa? Meni jedva 1-2 padnu na pamet...
Ali u ovom posmatranju, ne govorim o sinoćnjoj utakmici, nego govorim o cijeloj sezoni, pa za neke uzmimo i kriterij prethodnih sezona...U kadru imamo igrača koji nisu svjetska klasa, ali nemamo ni jednog za kojeg bi rekli da je goli prosjek i da je loš. Npr neki prosjek je bio prije Ottl, loš igrač je bio Lell (samo eto da pojasnim kriterije malo).
Znači u kadru nam nisu svi svjetska klasa, ali ko nam sinoć na terenu nije bio svjetska klasa, koga od igrača na terenu sinoć ne možemo na takav način okarekterisat? Ja koliko bi se god trudio malo razloga mogu naći za bilo kojeg igrača, ali kažem po nekog imam na umu.
Pa me interesuju mišljenja, a svoj stav mogu poslije obrazložit.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.