Ne znam zasto ali mislim da ce se i nakon ovog kola bodovna razlika povecati.

Zivi bili pa vidjeli.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Edvin_manijak je napisao/la:Kupujem ovaj šal. Dobro plaćam...
VOLIM TE ZELJOTheGreatest10 je napisao/la:Doživjeti možda neću, da dođeš u finale i da velikog Reala pobijediš na penale...
fali ti i ono donesi nam kesbatman je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/odgovor ... eku/103424
Idi Edine igrati ce LP, bit ces standardan i karat ces levata Mancinia. Bjezi iz shitya **** platu
vjeruj u svakoj ekipi u ligi imas po 5 pusaca,a o cugerima da negovorim..Prijedor je napisao/la:Evo vasih od juce u PD-u, ispijaju kafice i puse Auru hahaha... 1,30 kvota na Zelju... Sramota.
Eto u drugim klubovima su sveci, ne puše ne piju i ne upražnjavaju sex prije utakmicePrijedor je napisao/la:Evo vasih od juce u PD-u, ispijaju kafice i puse Auru hahaha... 1,30 kvota na Zelju... Sramota.
To i rade očigledno, jer nam je potreban takav majstor u Kupu i derbijuterabajt je napisao/la:Ako je u pitanju povreda cuvati Bekrica za finale kupa i derbi,da nas i protiv gradine ne bi trebalo biti problema pa bolje nek ne igra.
Bit će stream, no sikirikilikusa je napisao/la:Mozel mi neko ovdje il na pp potvrsiti da li ce biti stream ,da ne idem po komsiluku trazit gdje cu gledat
Mogul stici ako sad krenem iz VisokogAsharaK je napisao/la:Bit će stream, no sikirikilikusa je napisao/la:Mozel mi neko ovdje il na pp potvrsiti da li ce biti stream ,da ne idem po komsiluku trazit gdje cu gledat![]()
možeš navratit do mene, ako ti je lakše haha
Možeš, tamam će bit. Tamam imam neke ledene vode iz bunara, za osvježit selikusa je napisao/la:Mogul stici ako sad krenem iz VisokogAsharaK je napisao/la:Bit će stream, no sikirikilikusa je napisao/la:Mozel mi neko ovdje il na pp potvrsiti da li ce biti stream ,da ne idem po komsiluku trazit gdje cu gledat![]()
možeš navratit do mene, ako ti je lakše haha
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 47 gostiju.