FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Biće problem ovi kartoni al' jbg mora se paziti u revanšu.Jupp to mora posebno naglasiti igračima i naravno zavisno kako se bude rezultat kretao napraviti ranije izmjene Svajni,Dante i Lahm.Ostali se mogu nadoknaditi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- nidjo_barca
- Kontakt:
Sinoc Bayo dominantan u svakom segmentu,a posebno u jednom : trka i presing.Ubili su Barcu time sto im je na kraju i donijelo ovako visoku pobjedu.Fizicki su bili dominantni da je za nepovjerovavati,raznosili su ih u duelima ko malu djecu,a o skok igri da ne pricam,Barca je tu uvijek bila donja.
Bayo je mocan ove sezone,lijepo to sve izgleda.Sad cete opet doci do izvora,ali se nadam da cete se ovaj put napiti vode.
Ocigledno je Heynckes dobro proucio Barcu i svoje takticke zamisli je itekako znao prenijeti i objasniti igracima.Svi su znali sta je njihov zadatak,neutralisali su Barcelonu i dopustili im JEDAN sut u okvir gola.Pametnom dosta.
Revans je cista formalnost,ali bi bilo lose da neko od vaznijih igraca dobije zuti i propusti finale.
Bayo je mocan ove sezone,lijepo to sve izgleda.Sad cete opet doci do izvora,ali se nadam da cete se ovaj put napiti vode.
Ocigledno je Heynckes dobro proucio Barcu i svoje takticke zamisli je itekako znao prenijeti i objasniti igracima.Svi su znali sta je njihov zadatak,neutralisali su Barcelonu i dopustili im JEDAN sut u okvir gola.Pametnom dosta.
Revans je cista formalnost,ali bi bilo lose da neko od vaznijih igraca dobije zuti i propusti finale.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Neutralan88
- Kontakt:
najbolje bi bilo da lahma i švajnija ostavi na klupi
koga ima tamo rafinju ili boatenga da stavi, a umjesto švajnija Gustava ili Krosa..
Doduše i Martinez ima žuti bit ce zeznuto

koga ima tamo rafinju ili boatenga da stavi, a umjesto švajnija Gustava ili Krosa..
Neutralan88 je napisao/la:najbolje bi bilo da lahma i švajnija ostavi na klupi![]()
fudbalski maGu, kroos je povređen na preko 3-4 mjeseca
- anelbavarac
- Kontakt:
Jupp :
- Dominirali smo utakmicom. Tijekom svih 90 minuta smo igrali jako dobro, tako da je konačan rezultat samo plod te dobre igre. Cijelu sezonu igramo nogomet na najvišoj razini u Bundesligi, njemačkom kupu i Ligi prvaka. Stoga me ne iznenađuje što smo zabili četiri pogotka, ali me veseli činjenica da nismo primili nijedan.
- Glavni razlozi ovakvog rezultata su bili organizacija momčadi i taktička disciplina. U obrani smo bili sjajni. Svaki je igrač želio zaustaviti napad Barcelone, dok smo prema naprijed imali jako puno kreativnosti. Takvu igru pokazujemo tijekom cijele sezone. Kada igramo na ovakav način, sposobni smo pobijediti svakog - smatra Heynckes, koji je, kako tvrdi, proučio igru španjolske momčadi do posljednjeg detalja.
- Uvijek je bitno da analizirate igru protivnika. Na koji način igra, kako se kreće, na koji način napada... Nakon toga je bitno naći za to "protuotrov". Ja sam u tome uspio. Održao sam Powerpoint prezentaciju svojim igračima i detaljno im pokazao na koji način Barcelona napada. Obrana je, očito, jako dobro shvatila što sam htio reći. Barcelona je bila nemoćna. Stvorila je jednu, jednu i po priliku - zaključio je njemački stručnjak.
- Dominirali smo utakmicom. Tijekom svih 90 minuta smo igrali jako dobro, tako da je konačan rezultat samo plod te dobre igre. Cijelu sezonu igramo nogomet na najvišoj razini u Bundesligi, njemačkom kupu i Ligi prvaka. Stoga me ne iznenađuje što smo zabili četiri pogotka, ali me veseli činjenica da nismo primili nijedan.
- Glavni razlozi ovakvog rezultata su bili organizacija momčadi i taktička disciplina. U obrani smo bili sjajni. Svaki je igrač želio zaustaviti napad Barcelone, dok smo prema naprijed imali jako puno kreativnosti. Takvu igru pokazujemo tijekom cijele sezone. Kada igramo na ovakav način, sposobni smo pobijediti svakog - smatra Heynckes, koji je, kako tvrdi, proučio igru španjolske momčadi do posljednjeg detalja.
- Uvijek je bitno da analizirate igru protivnika. Na koji način igra, kako se kreće, na koji način napada... Nakon toga je bitno naći za to "protuotrov". Ja sam u tome uspio. Održao sam Powerpoint prezentaciju svojim igračima i detaljno im pokazao na koji način Barcelona napada. Obrana je, očito, jako dobro shvatila što sam htio reći. Barcelona je bila nemoćna. Stvorila je jednu, jednu i po priliku - zaključio je njemački stručnjak.
- TheGreatest10
- Kontakt:
Jupp je odličan trener, moje mišljenje je da bi bilo bolje da je on ostao nego što je Pep došao ali vidjećemo.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Smoriste vise sa tim misljenjem da je Jupp trebao ostati i da je Bayern napravio gresku dovodjenjem Pep-a. Sacekajmo narednu sezonu pa onda donosimo zakljucke, zasto uvijek moramo prejudicirati.
Inace, ovo mi je sinoc bio najdrazi momenat na utakmici.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
http://www.njuz.net/barselona-zeli-da-i ... u-revansu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Lahm, Dante, Javi i Bastian imaju žute kartone.
Vraća se Mandžukić što je izuzetno važno kada se igra u gostima
Očekujem Luis Gustava umjesto Javija u uzvratu. Nevjerovatno naivno od Bastiana dobiti glupi žuti karton kada postoji velika vjerovatnost da će ga fasovati i u uzvrata. Ono mu nije trebalo.
Lahm će igrati, kapiten je ako se iko zna čuvati onda je to on. Jučer je imao jedan klizeći koji je mogao rezultirati žutim kartonom ali srećom pa je promašio igrača. Dante nekada puno pametuje, neka se koncentriše na igru i neka ne pravi naivan faul.
Moram ih malo napasti radi kartona kada nema ništa drugo napadati
Znači očekujem:
Neuer, Lahm, Boateng, Dante, Alaba, Ribery, Luis Gustavo, Bastian, Robben, Muller, Mandžukić.
Bolidirani imaju žuti karton.
Cekam ime suca
Vraća se Mandžukić što je izuzetno važno kada se igra u gostima

Očekujem Luis Gustava umjesto Javija u uzvratu. Nevjerovatno naivno od Bastiana dobiti glupi žuti karton kada postoji velika vjerovatnost da će ga fasovati i u uzvrata. Ono mu nije trebalo.
Lahm će igrati, kapiten je ako se iko zna čuvati onda je to on. Jučer je imao jedan klizeći koji je mogao rezultirati žutim kartonom ali srećom pa je promašio igrača. Dante nekada puno pametuje, neka se koncentriše na igru i neka ne pravi naivan faul.
Moram ih malo napasti radi kartona kada nema ništa drugo napadati

Znači očekujem:
Neuer, Lahm, Boateng, Dante, Alaba, Ribery, Luis Gustavo, Bastian, Robben, Muller, Mandžukić.
Bolidirani imaju žuti karton.
Cekam ime suca

- TheGreatest10
- Kontakt:
Ne kažem da je greška dovođenje Pepa, već govorim da je Jupp kompletniji, iskusniji i bolji trener od njega i to se vidjelo do sada šta sve radi sa BayernomOmerbavarac je napisao/la:Smoriste vise sa tim misljenjem da je Jupp trebao ostati i da je Bayern napravio gresku dovodjenjem Pep-a. Sacekajmo narednu sezonu pa onda donosimo zakljucke, zasto uvijek moramo prejudicirati.![]()
[youtube][/youtube]

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
ljudi pre svega morate da shvatite da je pep doveden ponajvise iz marketinskih razloga da se probije ta dugogodisnja barijera neprivlacnosti dovodjenja zvucnijih imena u BL ,a uz to i da se proba napraviti kakav rezultat ,i meni je doista zao sto ovakak strucnjak desert fox odlazi ,ali uli i kompanija gledaju prema buducnost i ja to podrzavm,nihova politika nas je dovela gdje smo sad ,istina bilo je i nekada igranje zivaca ali bez toga ne bi bili danas ovdje gdje smo .
- Bayern@heart
- Kontakt:
sta je neprocjenjivo?
vidzet kak barca nakon nekih 70-ak min. povlaci rucnu i pokusava sacuvat 0:3
da, vidjelo se da su strahovali da ne zavrse ko hamburg.
kladim se da cemo ih pobjedit i u njihovom kokosarniku.
smije l neko?
nego, vidim mnogi navijaci bayerna pisu kak ce navijat za domuzare
ste vi normalni
domuzari vise mrze bayern neg jehudije hitlera, a vi cete otic da ih podrzite
onaj ko podrzi domuz nije pravi navijac baye tj. nas voljeni bay mu je rezervni klub.
onaj ko voli domuz, voli i fekalije
onaj ko simpatise domuz, simpatise i groskoca, izdajnika humelsa i najvatrenijeg domuzovog navijaca - paju.
vidzet kak barca nakon nekih 70-ak min. povlaci rucnu i pokusava sacuvat 0:3

da, vidjelo se da su strahovali da ne zavrse ko hamburg.

kladim se da cemo ih pobjedit i u njihovom kokosarniku.
smije l neko?
nego, vidim mnogi navijaci bayerna pisu kak ce navijat za domuzare

ste vi normalni

onaj ko podrzi domuz nije pravi navijac baye tj. nas voljeni bay mu je rezervni klub.

onaj ko simpatise domuz, simpatise i groskoca, izdajnika humelsa i najvatrenijeg domuzovog navijaca - paju.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Otkud vam pravo da osporavate kvalitet Gvardiole?
Čovjek je preuzeo Barcu u teškom, potrošenom stanju,
a odmah prve godine stvorio daleko najbolju ekipu evrope koja je naprosto dominirala fudbalom.
Oko Jupa je bilo povuci-potegni, a kada se otvorila mogućnost Gvardiola nije se puno razmišljalo,
ljudi su u njemu vidjeli čovjeka koji se uklapa, koji zna, koji hoće i koji može povesti Bajern u nove pobjede.
Ne sumnjam u njegov kvalitet, a Zamer uz njega mi daje još veću sigurnost da će to ići u najboljem mogućem smjeru...
@effe, to što je rekao Gulit to svako zna,
samo ne trebaš biti baš puno pametan i znati da se takvi stvari ne pričaju javno,
takve izjave su odvratne.
Kao čita Gvardioline misli, i za drugog čovjeka sa apsolutnom sigurnošću kaže šta on misli.
Znamo i mi da bi Gvardiola više volio da on bude taj koji će prvi u novoj eri Bayernu donijeti trofej, kao što znamo da je i Barca njegov tim, ali otkud nama pravo da govorimo za drugog, iako nismo skroz sigurni.

a odmah prve godine stvorio daleko najbolju ekipu evrope koja je naprosto dominirala fudbalom.
Oko Jupa je bilo povuci-potegni, a kada se otvorila mogućnost Gvardiola nije se puno razmišljalo,
ljudi su u njemu vidjeli čovjeka koji se uklapa, koji zna, koji hoće i koji može povesti Bajern u nove pobjede.
Ne sumnjam u njegov kvalitet, a Zamer uz njega mi daje još veću sigurnost da će to ići u najboljem mogućem smjeru...

samo ne trebaš biti baš puno pametan i znati da se takvi stvari ne pričaju javno,
takve izjave su odvratne.

Kao čita Gvardioline misli, i za drugog čovjeka sa apsolutnom sigurnošću kaže šta on misli.
Znamo i mi da bi Gvardiola više volio da on bude taj koji će prvi u novoj eri Bayernu donijeti trofej, kao što znamo da je i Barca njegov tim, ali otkud nama pravo da govorimo za drugog, iako nismo skroz sigurni.

Klare je napisao/la:Otkud vam pravo da osporavate kvalitet Gvardiole?![]()
Ne sumnjam u njegov kvalitet, a Zamer uz njega mi daje još veću sigurnost da će to ići u najboljem mogućem smjeru...![]()
takve izjave su odvratne.![]()
U slucaju triple krune jupa ,od pepa se ocekuje isto za novu sezonu,domaca titula ,kup i naravno odbrana titule LP sto nikome u dosadasnjoj eri LP nije uspjelo tako da mu nece nedostajati motiva.
secer je napisao/la:nego, vidim mnogi navijaci bayerna pisu kak ce navijat za domuzare
ste vi normalni
Amidza postpisujem

- gerdmuller
- Kontakt:
Moze li netko napisati kojim nasim igracima prijeti opasnost od zutog kartona u uzvratu i propustanju finala? Ako se ne varam tu su Lahm,Dante i Gustavo.Jos netko?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- anelbavarac
- Kontakt:
Zar ima onih koji ce navijati za smecare domuzare?
Za one koji planiraju navijati za domuz neka procesljaju njihovo pisanje od sinoc o Bayernu,pa ce im biti sve jasno

Za one koji planiraju navijati za domuz neka procesljaju njihovo pisanje od sinoc o Bayernu,pa ce im biti sve jasno

gerdmuller je napisao/la:Moze li netko napisati kojim nasim igracima prijeti opasnost od zutog kartona u uzvratu i propustanju finala? Ako se ne varam tu su Lahm,Dante i Gustavo.Jos netko?
Napisao sam, samo listaj temu. Ne znam za Gustava.
Ekipa se zove Borussia Dortmund, a kakvo je omaložavanje sa pogrdnim nazivima. Ne budimo kao oni nego gospodski sve.
Zar ne bi bilo ljepše naplatiti konačni ceh za protekle dvije sezone na Wembleyu protiv BvB-a

Neutral je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:Moze li netko napisati kojim nasim igracima prijeti opasnost od zutog kartona u uzvratu i propustanju finala? Ako se ne varam tu su Lahm,Dante i Gustavo.Jos netko?
Napisao sam, samo listaj temu. Ne znam za Gustava.
Ekipa se zove Borussia Dortmund, a kakvo je omaložavanje sa pogrdnim nazivima. Ne budimo kao oni nego gospodski sve.
Zar ne bi bilo ljepše naplatiti konačni ceh za protekle dvije sezone na Wembleyu protiv BvB-a
NE! mi smo uzvisena rasa od njih u finale ide samo najveci a to su bayern i real def.