FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

justFlowFKZ
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la justFlowFKZ » 24 apr 2013, 11:08

Eh jesmo spremni za jos jednu gostujucu pobjedu, ja jesam. ;) I ni najmanje ne sumnjam u istu.
Ne znam zasto ali mislim da ce se i nakon ovog kola bodovna razlika povecati. :)
Zivi bili pa vidjeli. ;)
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 24 apr 2013, 11:21

Edvin_manijak je napisao/la:Kupujem ovaj šal. Dobro plaćam...

slika

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 apr 2013, 11:23

Jedno od prijatnijih i uspjesnijih gostovanja za nas u posljdnje vrijeme. Gledao sam ekipu Rudara par puta ove godine, nista specijalno ne igraju, jos kad dodamo da im fale 4 ponajbolja igraca, pobjeda ne bi smjela doc u pitanje. Kako ja god okrenem, titula se ovjerava na derbiju. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 24 apr 2013, 11:48

TheGreatest10 je napisao/la:Doživjeti možda neću, da dođeš u finale i da velikog Reala pobijediš na penale... :(
VOLIM TE ZELJO :(
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 24 apr 2013, 11:54

http://sportsport.ba/ino_fudbal/odgovor ... eku/103424" onclick="window.open(this.href);return false;

Idi Edine igrati ce LP, bit ces standardan i karat ces levata Mancinia. Bjezi iz shitya **** platu

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 24 apr 2013, 12:01

batman je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/odgovor ... eku/103424

Idi Edine igrati ce LP, bit ces standardan i karat ces levata Mancinia. Bjezi iz shitya **** platu
fali ti i ono donesi nam kes :D

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 24 apr 2013, 12:29

Na današnji dan 1985 godine, 120 sekundi nas je dijelilo do odlaska u finale Kupa Uefa. Ali Joszef Csuhay je srušio naše snove, da igramo sa velikim Realom u finalu.
To je najveći uspjeh Želje i općenito bosanskohercegovačkog fudbala u historiji, na ovoj razini.
Treba reći da su te godine u Kupu UEFA učestvovali klubovi kao što su: Inter, Fiorentina, Ajax, PSV, Manchester United, Tottenham, Borussia Monchengladbach, Werder, HSV, PSG, Rangers, Fenerbahçe, Olympiacos, Atletico i Real Madrid.

Danas očekujem jednu tvrdu utakmicu, ali i pobjedu Želje u Prijedoru. Za domaću ekipu ne igraju dva najbolja igrača i napadača, Mikić i Handžić :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 apr 2013, 12:39

Nek crknu dušmani...

Te proljetne noći, 24. aprila 1985. godine, tim s Grbavice je svega 120 sekundi dijelilo odlaska u finale Kupa UEFA. To je i danas najveći uspjeh bosanskohercegovačkog fudbala na ovoj razini.

slika

Doživjeti možda neću, da dođeš u finale i da velikog Reala pobijediš na penale - stihovi su pjesme koju navijači Fudbalskog kluba Željezničar pjevaju kao uspomenu na najveći klupski uspjeh u Evropi i, vjerovatno, najveću sportsku tragediju bh. fudbala.

[youtube][/youtube]
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 24 apr 2013, 12:46

Emocije su proradile u meni, nadam se da je takav slučaj i kod većine vas. Ali nema veze, pored ovakvih ekipa igrati u polufinalu i zamalo u finalu je ogroman uspjeh. Nadam se da će naši momci pobijediti danas i oraspoložiti plavu armiju :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 24 apr 2013, 13:08

Prijedor je napisao/la:Evo vasih od juce u PD-u, ispijaju kafice i puse Auru hahaha... 1,30 kvota na Zelju... Sramota.
vjeruj u svakoj ekipi u ligi imas po 5 pusaca,a o cugerima da negovorim..
I Amar je dobro upoznat sa ovim i zna sve ko pije i ko pusi..
Bilo je situacija na nasem treningu da neki igrac dodje pjan(ne bi ga imenovao)..
Jbg takva nam je liga...ima prica i da je Berbatov pusio 2 kutije dnevno a znamo gdje je igrao i kakvu karijeru je izgradio...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 24 apr 2013, 13:18

Prijedor je napisao/la:Evo vasih od juce u PD-u, ispijaju kafice i puse Auru hahaha... 1,30 kvota na Zelju... Sramota.
Eto u drugim klubovima su sveci, ne puše ne piju i ne upražnjavaju sex prije utakmice ;)

Ne znam zašto je sramota, kvota zavisi od pozicije na tabeli i jedne i druge ekipe tako da je kvota sasvim realna ;)

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 apr 2013, 13:34

Željo u ovom susretu ne računa na suspendovane Jamaka i Bogičevića, dok se u ekipu vraća Velibor Vasilić. Sa ekipom je otputovao i Samir Bekrić, koji pak ne konkuriše za početni sastav.

Ovo smrdi kao i sa Zebom prošle godine, ja počinjem sumnjati u povredu mišića za koju treba mjesec dana za oporavak (možda griješim ali to je moje mišljenje).

Vjerovatan sastav: Antolović, B. Čolić, Kerla, Vasilić, Urdinov, Svraka, Tomić, Hasanović, Adilović, Selimović, Stanić.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 apr 2013, 13:40

Željo TV – 49. emisija
TARIK HODŽIĆ: BILA JE ČAST POTPISATI ZA ŽELJU, PA MAKAR IGRAO DŽABA

[youtube][/youtube]
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 24 apr 2013, 13:45

Nema razloga da sumnjas Bekric je povrijeđen napukao mu je misic i stvorio se je hematom na tom mjestu, tako da je bolje da ne reskira, vec jednostavno njegov oporavak tece po planu.
Sve ostale price su mahalske i neistinite

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 apr 2013, 13:51

Ako je u pitanju povreda cuvati Bekrica za finale kupa i derbi,danas i protiv gradine ne bi trebalo biti problema pa bolje nek ne igra.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 24 apr 2013, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 24 apr 2013, 13:53

terabajt je napisao/la:Ako je u pitanju povreda cuvati Bekrica za finale kupa i derbi,da nas i protiv gradine ne bi trebalo biti problema pa bolje nek ne igra.
To i rade očigledno, jer nam je potreban takav majstor u Kupu i derbiju ;) za razliku od Stane i Benje, on zna ubaciti loptu u šesn'est :D

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 24 apr 2013, 14:07

Mozel mi neko ovdje il na pp potvrsiti da li ce biti stream ,da ne idem po komsiluku trazit gdje cu gledat :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 24 apr 2013, 14:08

likusa je napisao/la:Mozel mi neko ovdje il na pp potvrsiti da li ce biti stream ,da ne idem po komsiluku trazit gdje cu gledat :mrgreen:
Bit će stream, no sikiriki :D
možeš navratit do mene, ako ti je lakše haha
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 24 apr 2013, 14:10

AsharaK je napisao/la:
likusa je napisao/la:Mozel mi neko ovdje il na pp potvrsiti da li ce biti stream ,da ne idem po komsiluku trazit gdje cu gledat :mrgreen:
Mogul stici ako sad krenem iz Visokog :P
Željeznicar za život cijeli !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 24 apr 2013, 14:12

likusa je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Mogul stici ako sad krenem iz Visokog :P
Možeš, tamam će bit. Tamam imam neke ledene vode iz bunara, za osvježit se :P
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 44 gosta.