Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Dufresne
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Dufresne » 24 apr 2013, 10:48

eroor je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:Mene samo interesuje jedna stvar, ako je Stipanovic pozvan, je li to znaci da je se vec odustalo od Kuzmica?
Kuzmić ovo leto ide za Ameriku i ne dolazi za pripreme ako bude i pozvan.
Znam da su ga pozvali GSW, ali bio je povrijedjen do prethodnog kola u Spaniji, pa me interesuje, kakva je situacija sa njim, je li iko ima nekog kontakta sa njim ili slicno?
Pravda za Papeta!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 24 apr 2013, 10:53

nurkic jucer za 5 minuta imao 2 skoka. ostao je bez poena(sut 0/1)

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 24 apr 2013, 10:56

Dufresne je napisao/la:
eroor je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:Mene samo interesuje jedna stvar, ako je Stipanovic pozvan, je li to znaci da je se vec odustalo od Kuzmica?
Kuzmić ovo leto ide za Ameriku i ne dolazi za pripreme ako bude i pozvan.
Znam da su ga pozvali GSW, ali bio je povrijedjen do prethodnog kola u Spaniji, pa me interesuje, kakva je situacija sa njim, je li iko ima nekog kontakta sa njim ili slicno?
Ognjenova povreda je proslost i sve je uredu vec tri kola je odigrao od kako se vratio u ekipu. A ako bude kontakta iz saveza taj kontakt će da bude sa njegovom agencijom jer on je posvećen radu i pripremi za odlazak u Ameriku.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 24 apr 2013, 11:08

Ognjenova povreda je proslost i sve je uredu vec tri kola je odigrao od kako se vratio u ekipu. A ako bude kontakta iz saveza taj kontakt će da bude sa njegovom agencijom jer on je posvećen radu i pripremi za odlazak u Ameriku.
Znam i to, znaci ako se svede na to (na agenciju), Ognjena cemo vidjeti u dresu BiH, tek kad mu padne forma i kad ne bude imao klupski angazman (ista situacija sa Sinanovicem), tamo oko 30-te godine... :lol:

Pozdrav za Kostu Jankova... :twisted:
Pravda za Papeta!

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 24 apr 2013, 11:12

Dufresne je napisao/la:
Znam i to, znaci ako se svede na to (na agenciju), Ognjena cemo vidjeti u dresu BiH, tek kad mu padne forma i kad ne bude imao klupski angazman (ista situacija sa Sinanovicem), tamo oko 30-te godine... :lol:

Pa znas kako to ide Kosta investira u njega novac koji želi mnogostruko više da povrati, tako da sa te strane gledišta ništa ne radi što nije normalno. Sa njim nema problem oko odlaska i promjene sredine Sinanovicu treba reprezentacija zbog njegovog angazovanja u daljoj karijeri i cijene koja se postože igranjem u reprezentaciji. A posle svega na kraju dolazi i odnos Ace prema Kuzmiću prilikom prošlog okupljanja.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 24 apr 2013, 11:21

eroor je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Pa znas kako to ide Kosta investira u njega novac koji želi mnogostruko više da povrati, tako da sa te strane gledišta ništa ne radi što nije normalno. Sa njim nema problem oko odlaska i promjene sredine Sinanovicu treba reprezentacija zbog njegovog angazovanja u daljoj karijeri i cijene koja se postože igranjem u reprezentaciji. A posle svega na kraju dolazi i odnos Ace prema Kuzmiću prilikom prošlog okupljanja.
Pa upravo to i kazem, sad je Ognjen pozvan u ljetnu ligu, i on se nece odazvati, ali ako nekad u karijeri zapne, pokucace on prvi na vrata reprezentacije (bez poziva)... Sto se tice odnosa Ace, mladjahni Kuzmic (citaj Kosta Jankov) je trazio zagarantovanu minutazu u utakmicama kvalifikacija, i to poslije jednog odradjenog treninga sa reprezentacijom... :roll:, tako da ne znam kakav stav Aco treba da ima prema njemu... 8-)
Pravda za Papeta!

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 24 apr 2013, 11:23

da budem iskren, prvi put cujem za stipanovica. i mislim da nam jedan igrac njegove gradje definitivno treba. ne toliko u napadu, koliko za hrvanje ispod kosa sa protivnickim centrima. ja bih najvise volio da je varda koju godinu mladji, al sta ces. vrije leti.
nurkic ce definitivno biti klasa. al iskreno ne vjerujem da je jos zreo da ima minutazu na predstojecem EP. kikan i sinanovic su sasvim ok.
kuzmica niko osim forumasa ne spominje, tako da ga izgleda necemo gledat u reprezentaciji ove godine

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 24 apr 2013, 11:29

Kosta nije trazio nista zagarantovano od Ace i neki specijalni status za njega. Njih dvojica nemaju nimalo korektnu komunikaciju. Ali selektor nijednog trenutka nije se obratio Kuzimu za vreme provedeno u Sarajevu. Tu je po svoj prilici BORAC Harun (kapa dole) ostao u neogranom grozdju jer je jedini covjek koji se trudi da uradi nesto.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 24 apr 2013, 13:54

eroor je napisao/la:Kosta nije trazio nista zagarantovano od Ace i neki specijalni status za njega. Njih dvojica nemaju nimalo korektnu komunikaciju. Ali selektor nijednog trenutka nije se obratio Kuzimu za vreme provedeno u Sarajevu. Tu je po svoj prilici BORAC Harun (kapa dole) ostao u neogranom grozdju jer je jedini covjek koji se trudi da uradi nesto.
Ti si predpostavljam proveo sa njima citave pripreme...

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 24 apr 2013, 15:48

eroor je napisao/la:Kosta nije trazio nista zagarantovano od Ace i neki specijalni status za njega. Njih dvojica nemaju nimalo korektnu komunikaciju. Ali selektor nijednog trenutka nije se obratio Kuzimu za vreme provedeno u Sarajevu. Tu je po svoj prilici BORAC Harun (kapa dole) ostao u neogranom grozdju jer je jedini covjek koji se trudi da uradi nesto.
Ne mogu da zamislim, da posao koji obavljaju Harun i Aco idu suprotnim smjerovima, tako da ne vjerujem da Harun se bori, a da Aco ne obraca paznju na nekog od igraca, kako sa Kuzmicem, tako sa bilo kojim igracem.. ;)
Pravda za Papeta!

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 25 apr 2013, 08:46

Dufresne je napisao/la:
Ne mogu da zamislim, da posao koji obavljaju Harun i Aco idu suprotnim smjerovima, tako da ne vjerujem da Harun se bori, a da Aco ne obraca paznju na nekog od igraca, kako sa Kuzmicem, tako sa bilo kojim igracem.. ;)

Aco je tu da dobije honorar pre svega i odmah je ogromna razlika između njih dvojice

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 25 apr 2013, 08:59

eroor je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Aco je tu da dobije honorar pre svega i odmah je ogromna razlika između njih dvojice
I Harun je tu da dobije platu...

To jest cinjenica, ali Aco je svojim angazmanom (barem do sada) pokazao da razmislja za dobrobit reprezentacije, na dugorocne staze i da iza sebe ostavi dobar trag i dobar put za buducnost ove reprezentacije... Orijentisao je se dosta prema igracima iz Hercegovine (citaj prema Hrvatima), onima koji su dosada dosta izbjegavali pozive reprezentacije BiH...
Zato ne vjerujem da je Aco nesto licno kriv radi Ognjenovog angazmana u reprezentaciji...

P.S. Aco nije imao nikakv honorar sto se tice angazmana za vrijeme prethodnih kvalifikacija... ;)
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 25 apr 2013, 13:38

http://sportsport.ba/ino_kosarka/begic- ... etu/103500" onclick="window.open(this.href);return false;

Hajmo zagristi za Omica sada... :)
Pravda za Papeta!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 25 apr 2013, 21:42

ovog Adamovica sto dalje od drzavnog dresa :!:

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 26 apr 2013, 03:09

Evo neke moje ekipe za Ep
Wright , Gordic , Djedovic ,Sutalo , Masic , Persic , Pasalic , Teletovic , Bavcic , Kikakanovic , Sinanovic i Nurkic
Sto se tice Kuzmica jasno je da ni ove god nece igrat, a Stipanovica iskreno nisam ga gledo i nezz kakav je igrac , ali za ono sto Aco kaze za njega da je dobar u odbari, zna zagradit igraca, dobar u skoku, pa zar Nurkic nema sve to.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 26 apr 2013, 08:23

mirzaaaaa je napisao/la:Evo neke moje ekipe za Ep
Wright , Gordic , Djedovic ,Sutalo , Masic , Persic , Pasalic , Teletovic , Bavcic , Kikakanovic , Sinanovic i Nurkic
Sto se tice Kuzmica jasno je da ni ove god nece igrat, a Stipanovica iskreno nisam ga gledo i nezz kakav je igrac , ali za ono sto Aco kaze za njega da je dobar u odbari, zna zagradit igraca, dobar u skoku, pa zar Nurkic nema sve to.
Bit cemo mi puno jaci na EB od ovoga ;)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 27 apr 2013, 12:44

svi pominjemo ivana ramljaka, a evo nekoliko utakmica marko ramljak mladzi brat izvrsno igra za zadar, a koliko znam nasi nikada nisu pokusali da njega vrate u reprezentaciju pa me bas zanima sto se nebi pokusalo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 27 apr 2013, 12:50

spominjao sam ga ja par puta, jer sam ga pratio u mladim repkama hrvatske, on je po meni puno veci talenat od starijeg brata.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 apr 2013, 17:19

edinjo-bih je napisao/la:spominjao sam ga ja par puta, jer sam ga pratio u mladim repkama hrvatske, on je po meni puno veci talenat od starijeg brata.
Jos on i Nurkic cimeri, definitivno treba pokusat kontaktirat ga.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Livnjak
Kontakt:

Re: AW: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentati

Post Postao/la Livnjak » 27 apr 2013, 17:29

edinjo-bih je napisao/la:spominjao sam ga ja par puta, jer sam ga pratio u mladim repkama hrvatske, on je po meni puno veci talenat od starijeg brata.
Najmanje duplo veći talent

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.