Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

bhsport
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la bhsport » 23 apr 2013, 15:44

kobe64 je napisao/la:sve to stoji,ali jeli bolje dat priliku nekom nasem djeteu da igra za repku,to je njemu bola cast, nase djete bola ,ne moramo trazit nikoga,imamo najbolje talente na Balkanu a i sire.
Fulas opasno fulas, prestani dok jos mozes.
Aco je selektor i on zna ko mu treba, neka bira. Andrija je rodjen u BiH i ovo je i njegova zemlja i neka covjek igra.
Nije 92 da brojimo krvna zrnca. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 apr 2013, 17:15

bhsport je napisao/la:
kobe64 je napisao/la:sve to stoji,ali jeli bolje dat priliku nekom nasem djeteu da igra za repku,to je njemu bola cast, nase djete bola ,ne moramo trazit nikoga,imamo najbolje talente na Balkanu a i sire.
Fulas opasno fulas, prestani dok jos mozes.
Aco je selektor i on zna ko mu treba, neka bira. Andrija je rodjen u BiH i ovo je i njegova zemlja i neka covjek igra.
Nije 92 da brojimo krvna zrnca. ;)
Aco sebi stvara ekipu kako on misli da je najbolje za repku,ne zanima njega iz kojeg razloga neko igra,samo da pruzi maksimum je dosta
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 23 apr 2013, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 23 apr 2013, 17:39

Drago mi je sto vidim dosta vas koji ste ''nagrdili'' diskutanta kobe64 ima nade u ovoj drzavi,valjda ce za 20 godina svi ovako razmisljati kao vi ispod njega,a ovaj decko sto je napisao dugi komentar(kojeg sam procitao :mrgreen: )
Slobodno dodji na utakmice,i meni pojedu zivce seljacine sa dovikivanjem,ali ne na nacionalnoj osnovi,nego,onako sto su doktori nauka,ali ipak dodjem da pogledam voljenu BiH.
Ostavimo se sada nacionalizma,i predjimo na kosarku,Stipanovic je solidan,ali nije bolji ni od Kuzmica ni od Sinanovica ni od Kikanovica,vjerujte mi,mada ima ono sto nama nedostaje odnosno sto nedostaje Sinanovicu i Kikanovicu,ima osjecaja za odbranu i dobar je defanzivac,vidjet cemo kako ce ga Aco iskoristiti.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 23 apr 2013, 18:36

Kako ću vas sa velikim zadovoljstvom počistiti zbog skretanja sa teme... Svaka naredna rečenica van teme ban sedam dana pa bujrum
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 apr 2013, 18:44

ovo je zemlja srba, hrvata, bosnjaka, pa i Bosanaca (bosanci/bosnjani nisu geografska odrednica i ako se od 19 stoljeca radi na tome) i apsolutno nikakve veze nema cinjenica da neko ima istetoviran krst/kriz/polumjesec

od sada, na dalje i u buduce o stipanovicu samo u smislu zasto treba ili ne treba zaigrati u kosarkaskom smislu!!!

u suprotnom otvaramo 3 smjene u banovicima :evil:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 23 apr 2013, 18:49

haloooooooooooooooo

sta je ovdje tema
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 23 apr 2013, 18:50

nerminh74 je napisao/la:haloooooooooooooooo

sta je ovdje tema

Nisam vidio da se napravila cistka,ali neko je morao napisati ovom moralisti o cemu se ovdje zapravo radi.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 23 apr 2013, 19:22

Ovo je stvarno sramota za ovaj forum, ja sam napisao 4 posta od kojih je svaki bio usmjeren ka suzivotu, toleranciji i medjusobnom razumjevanju, a moderator mi to sve obrise zajedno sa nekoliko postova drugih forumasa koji nisu bili opste uvredljivi (mada priznajme da se nisu odnoslili na temu). Znaci li to da na ovom forumu nije dozvoljeno zdravo-razumsko i racionalno razmisljanje te rasprava i razmjena misljenja medju forumasima ili u cemu je problem? Molim onoga ko je obrisao moje postove da mi na to odgovori!

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 23 apr 2013, 19:34

vendeta87 je napisao/la:Ovo je stvarno sramota za ovaj forum, ja sam napisao 4 posta od kojih je svaki bio usmjeren ka suzivotu, toleranciji i medjusobnom razumjevanju, a moderator mi to sve obrise zajedno sa nekoliko postova drugih forumasa koji nisu bili opste uvredljivi (mada priznajme da se nisu odnoslili na temu). Znaci li to da na ovom forumu nije dozvoljeno zdravo-razumsko i racionalno razmisljanje te rasprava i razmjena misljenja medju forumasima ili u cemu je problem? Molim onoga ko je obrisao moje postove da mi na to odgovori!
Dozvoljeno je iznošenje mišljenja u okviru teme o reprezentativcima i potencijalnim reprezentativcima. O brojanju krvnih zrnaca ovdje nećete rapravljati. Sve što je van teme biće obrisano. Završena priča...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 23 apr 2013, 19:48

CashMan je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Ovo je stvarno sramota za ovaj forum, ja sam napisao 4 posta od kojih je svaki bio usmjeren ka suzivotu, toleranciji i medjusobnom razumjevanju, a moderator mi to sve obrise zajedno sa nekoliko postova drugih forumasa koji nisu bili opste uvredljivi (mada priznajme da se nisu odnoslili na temu). Znaci li to da na ovom forumu nije dozvoljeno zdravo-razumsko i racionalno razmisljanje te rasprava i razmjena misljenja medju forumasima ili u cemu je problem? Molim onoga ko je obrisao moje postove da mi na to odgovori!
Dozvoljeno je iznošenje mišljenja u okviru teme o reprezentativcima i potencijalnim reprezentativcima. O brojanju krvnih zrnaca ovdje nećete rapravljati. Sve što je van teme biće obrisano. Završena priča...
ja nnisam brojao krvna zrnca, i nedozvoljavam da mi se takvo nesto inputira. A za raspravu cu otovriti temu o uticaju politike na sport pa da se moze rapravljati bez represija od strane moderatora. Evo odmah i link pa da se moze rasparavljati o toj temi http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p2451689" onclick="window.open(this.href);return false;

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 23 apr 2013, 21:04

Oficijalna stranica:

http://kingzeko.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 23 apr 2013, 23:38

I sad neko ovdje hoce da ospori to da je bolji Stipanovic od Sinanovica ? Dajte ljudi molim vas to Sinanovic nesto uradio za repku da ga treba cuvat tako ? Sjetio se da treba igrat za Bosnu u kasnim dvadesetim,nemojte mi odma pocet sa tim da je i sa Stipanovicem isto,jel neko nekad njega prije spominjo bilo gdje kao moguceg reprezentativca?Ne nije a koliko znam Sinanovic jest.Prvo i prvo igrac je klocina teska,igra u spanskoj ligi al kako igra nikako,naspram Stipanovica koji ima OSAM skokova po utakmici i gotovo DESET poena i ima po jednu ukradenu loptu,a i za poziciju centra realno bolji je onaj samo ima visinu ostalo nista smotan je covjek.Realno covjek ce nam donijet u svemu vise nego Sinanovic otvorit ce nam vise mogucnosti,Sinanovica sad ja ne bi ni vodio na Euro Basket poveo bi Juku.A u ostalom ja mislim da i Aco velicanstveni dijeli moje misljenje i da ce postupit ispravno :).

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 24 apr 2013, 08:36

http://www.klix.ba/sport/kosarka/petrov ... /130423076" onclick="window.open(this.href);return false;

Hajd da cujem kojih je 7 sigurnih, a koji ce to 5 biti koji ce se boriti?

Jeli sa Stipanovicem, se definitivno odustalo od Kuzmica?
Pravda za Papeta!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 apr 2013, 08:54

Dufresne je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/kosarka/petrov ... /130423076

Mirza,Zack,Nihad,Kikanovic,Masic,Sinanovic,Gordic ili Pashalic :!:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 apr 2013, 09:17

lumani je napisao/la:

zar nije Šutalo siguran?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 apr 2013, 09:39

Ma to samo Aco zna.
Jedino su sigurni Mirza, Nihad, Zak, Kikan za mene.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 apr 2013, 09:55

Kevin je napisao/la:
lumani je napisao/la:

zar nije Šutalo siguran?

Za mene su samo sigurni oni,koji su bili zadnji put na pripremama i na kvalama.
Savovic bi bio siguran,ali on jos ne zna, sta zeli.

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 24 apr 2013, 10:35

ne znam ništa o stipanoviću (kroz maglu se sjećam da je bio u splitu), ali ako je bitno drukčiji igrač od kikana i sinanovića, ovako kako to aco kaže u intevjuu, onda nam treba jedan takav. samo me buni znači li to aut za sinana ili nurkića za koga imam dojam da aco ne zna šta će s njim (odmah ga posudio zadru), a provlači se iz jukinih izjava da nije među tri centra za sloveniju.

a sinan zna nekad eksplodirat, poludit, da sve pomete okolo. smao da se trefi taj dan u repci.
usput, juku ne pominju u izvještajima za sinoć protiv cedevite, izgleda ne ide mu nešto protiv svojih :mrgreen:

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 24 apr 2013, 10:41

Mene samo interesuje jedna stvar, ako je Stipanovic pozvan, je li to znaci da je se vec odustalo od Kuzmica?
Pravda za Papeta!

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 24 apr 2013, 10:46

Dufresne je napisao/la:Mene samo interesuje jedna stvar, ako je Stipanovic pozvan, je li to znaci da je se vec odustalo od Kuzmica?
Kuzmić ovo leto ide za Ameriku i ne dolazi za pripreme ako bude i pozvan.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.