FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nezvanicno saznajemo da je predsjednik Barcelone u izjavi za spanske medije za vecerasnju katastrofu optuzio porodicu Osim.Ceka se reakcija iz Sarajeva...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- TheGreatest10
- Kontakt:
Ivica naštim'o, inače veoma dobar prijatelj sa PlatinijemTMovac je napisao/la:Nezvanicno saznajemo da je predsjednik Barcelone u izjavi za spanske medije za vecerasnju katastrofu optuzio porodicu Osim.Ceka se reakcija iz Sarajeva...

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
- elninho_resTO
- Kontakt:

steta , mogli smo i neku lovu uzet u to vrijeme

Zadnja izmjena: elninho_resTO, dana/u 24 apr 2013, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- samir_tm87
- Kontakt:
koji si ti kvarnjak mesa 

ne kontam sta je ovo ???
Koliko sam ja shvatio, ovo je Zebina punomoć za ovog Gorana ( fudbalskog agenta iz Slovenije ) da može u njegovo ime pregovarati sa pomenutim timovima iz Poljske.terabajt je napisao/la:ne kontam sta je ovo ???
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
aha,al nema potpisa zebe.ceze je napisao/la:Koliko sam ja shvatio, ovo je Zebina punomoć za ovog Gorana ( fudbalskog agenta iz Slovenije ) da može u njegovo ime pregovarati sa pomenutim timovima iz Poljske.terabajt je napisao/la:ne kontam sta je ovo ???
A gde je tu pecat?
evo ovdje budu prenosiennis je napisao/la:Hoce,valjda ce biti linkovahamzaTM87 je napisao/la:Hoce li Moja TV prenositi ?
http://www.livestream.com/volimtezeljo" onclick="window.open(this.href);return false;
- TheGreatest10
- Kontakt:
Doživjeti možda neću, da dođeš u finale i da velikog Reala pobijediš na penale... 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
Evo vasih od juce u PD-u, ispijaju kafice i puse Auru hahaha... 1,30 kvota na Zelju... Sramota.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Šta je sramno u tome ?Prijedor je napisao/la:Evo vasih od juce u PD-u, ispijaju kafice i puse Auru hahaha... 1,30 kvota na Zelju... Sramota.
DRUG NEBI TI PUNCA
pa prvak gostuje sto bi bila veca kvota ??Prijedor je napisao/la:Evo vasih od juce u PD-u, ispijaju kafice i puse Auru hahaha... 1,30 kvota na Zelju... Sramota.
je li i na Bayern bude veca kvota od 1,35 kad gostuju Furthu ?
E cuj sramota haha.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ma namješteno, isto k'o i u Bijeljini, nego igra li Bekrić?
jes da ima Zeljo i na jednoj ponudiarelinho je napisao/la:pa prvak gostuje sto bi bila veca kvota ??Prijedor je napisao/la:Evo vasih od juce u PD-u, ispijaju kafice i puse Auru hahaha... 1,30 kvota na Zelju... Sramota.

mislim da nece igrati takodjer i domacini koliko sam skontao imaju problema sa povredama , onaj tim nas je odlican za gostujuce tekme gdje protivnik zeli da napadne dok kad je obrnuta situacija tj. kad samo mi napadamo kao na grbavici tesko dajemo golovepinki je napisao/la:Ma namješteno, isto k'o i u Bijeljini, nego igra li Bekrić?

Reci na kojoj da ovi što znaju rezultat uzmu lovu.aS_Roma je napisao/la:jes da ima Zeljo i na jednoj ponudiarelinho je napisao/la:pa prvak gostuje sto bi bila veca kvota ??Prijedor je napisao/la:Evo vasih od juce u PD-u, ispijaju kafice i puse Auru hahaha... 1,30 kvota na Zelju... Sramota.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kako nema... ovde ima... 1,95 na zelju...aS_Roma je napisao/la:jes da ima Zeljo i na jednoj ponudiarelinho je napisao/la:pa prvak gostuje sto bi bila veca kvota ??Prijedor je napisao/la:Evo vasih od juce u PD-u, ispijaju kafice i puse Auru hahaha... 1,30 kvota na Zelju... Sramota.

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
realno je kvota trebala biti 1.10 ne zbog namjestanja nego zbog razlike u kvaliteti al dobro...
gdje su hz da pocnu davat prognoze rezultata
gdje su hz da pocnu davat prognoze rezultata

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Levin i 37 gostiju.