FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Amauri
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Amauri » 24 apr 2013, 00:05

evo i mene čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 apr 2013, 00:05

Klare je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:A gdje je @Romariooo. :lol: :mrgreen:
Hegemonija i @Romario još uvijek na setu Rocco i orgije u Minhenu.
:lol: Joj ovo umalo da mi promakne. :lol:
Neko mi je mjenjao post. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 24 apr 2013, 00:05

amel10071988 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/bayerno ... tus/103396

Izgleda da neki navijač Dortmunda piše za sportsport :D
:mrgreen: Svašta pa neki dan produžio ugovor do 2017.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 apr 2013, 00:06

uhhh, cestitke na sjajnoj partiji i nadigravanju, ovako nas niko nije rasuo skoro 20 godina, nevjerovatan pressing bayerna, kakva borba, malo je reci cestitam

s druge strane barca ocajna

medjutim ponovo su i sudije bile katastrofalne, gledam ova neka oka sokolova i sudijski ekspert je uocio cak 4 kardinalne greske, prvo ne sviranje penala kod igre rukom pike, al ono sto je jos nevjerovatnije je da je bayern postigao 4 gola, a 3 su cak bila neregularna, kod prvog gola dante pravi ocit faul nad alvesom kad spusta loptu mileru,klasicno najahavanje protivnickog igraca u borbi za loptu sto je faul, drugi gol ofsajd gomeza, treci gol iz aviona vidljiv faul, tj nedozvoljen blok

dakle sudije katastrofalne,grijesili su i na stetu bayerna,al tri negerularna gola priznati je ipak sramota, sramotno sudjenje se u ligi prvaka se nastavlja

al nema vadjenja na to,barca losa totalno,bayern odlican, da ste 5 0 pobijedili bilo bi zasluzeno, nas trener je katastrofalan, vas je veliki mozak,uz puno vise zelje i nesto srece, zasluzena pobjeda

cestitke, hegemonija je čučnula
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 apr 2013, 00:07

Romariooo je napisao/la: hegemonija je čučnula
Ovo je jedino vrijedno čitanja. ;)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 24 apr 2013, 00:08

rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo i Antona :mrgreen:

slika
Nije Anton, ali je po komentarima sa HR foruma neki egzotični umjetnik iz Zadra. Biće Antonova ekipa. :lol:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 00:08

A ove sezone igramo dosta bolje na strani :mrgreen:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 apr 2013, 00:08

Teško je naći riječi......Ja toliko dugo ovu ekipu pratim, ovaj klub sve sam doživio. Ali jednostavno ovo što ekipa pruža ove sezone, pa ovo je najjači Bayern svih vremena. Sigurno najjači od kako ga ja pratim i navijam za njega, sigurno najjači u nekom periodu od zadnjih 20 godina.

Iako nikad ne treba zaboraviti onu ekipu s Beckebauerom koja je 3 puta osvojila Kup šampiona za redom.

Ja sam jednom rekao, kada Bayern pruži sve igračke elemente, a na to doda elemente borbenosti, požrtvovanosti, kada se ovako gine na terenu onda je to skoro pa nepobjediv Bayern. I ono što je najgore po mnoge evropske konkurente je to , što ova ekipa je na neki način na početku, što može sada biti još jača, što će doći i novi impulsi pa pojačanje u vidu Goetzea i mogla bi to biti dominacija Evropom.

Ono kako su ginuli na terenu, kako su pokrivali teren, ulazak u duele, borba za svaku loptu do posljednjeg daha, griženje trave, oranje terena, to je bilo toliko IMPRESIVNO, da to riječima se ne može opisat.

Javi Martinez je bio kao lav, Schweini besprijekorno pokrivao teren , osvajao lopte, organizacija dobra, stalno ometanje i Xavija i Messija, Iniestae također. Jedan Muller koji je opet trčao ko konj i dva gola zabio. Jedan Ribery koji je izvalio Messija na guzicu, imao par sjajnih prodora, učestvovao kod golova. Jedan Robben kojem čak uspje i centaršut desnom nogom, pa uvali gol, pa uklizuje i bori se ko lav, pa dvojac Dante i Boateng koji odigraju s tolikom mirnoćom i koncentriranošću...
Jedan Gomez koji se opet nađe na pravom mjestu, jedan Alaba koji uštopa sve po svojoj strani pa još naprijed asistira, kapiten Lahm koji odigra kapitenski i bori se ko lud, a naprijed miješa.

I interesantno, jedan skoro pa nezaposleni Neuer. :D :D Samo je po koju loptu uhvatio....

Zamjene Pizarro, Shaqiri, Gustavo odradili svoje, pobrinuli se da se nula sačuva, a Šaćiru skoro da je malo falilo da i on nešto naprijed napravi, eventualno gol ili asistencija, već je bio krenuo s driblinzima i rastrčao se.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 24 apr 2013, 00:09

Bayern@heart je napisao/la:
amel10071988 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/bayerno ... tus/103396

Izgleda da neki navijač Dortmunda piše za sportsport :D
:mrgreen: Svašta pa neki dan produžio ugovor do 2017.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 apr 2013, 00:13

Romariooo je napisao/la:uhhh, cestitke na sjajnoj partiji i nadigravanju, ovako nas niko nije rasuo skoro 20 godina, nevjerovatan pressing bayerna, kakva borba, malo je reci cestitam

medjutim ponovo su i sudije bile katastrofalne, gledam ova neka oka sokolova i sudijski ekspert je uocio cak 4 kardinalne greske, prvo ne sviranje penala kod igre rukom pike, al ono sto je jos nevjerovatnije je da je bayern postigao 4 gola, a 3 su cak bila neregularna, kod prvog gola dante pravi ocit faul nad alvesom kad spusta loptu mileru,klasicno najahavanje protivnickog igraca u borbi za loptu sto je faul, drugi gol ofsajd gomeza, treci gol iz aviona vidljiv faul, tj nedozvoljen blok

dakle sudije katastrofalne,grijesili su i na stetu bayerna,al tri negerularna gola priznati je ipak sramota, sramotno sudjenje se u ligi prvaka se nastavlja

al nema vadjenja na to,barca losa totalno,bayern odlican, da ste 5 0 pobijedili bilo bi zasluzeno, nas trener je katastrofalan, vas je veliki mozak,uz puno vise zelje i nesto srece, zasluzena pobjeda

ajde da je i primjera radi tako kako si napisao i ovo oko sokolovo ,nama su nedosudjena dva jedanaesterca cistra ko suza pa ona piqe trebo dobiti zuti aaa,uzmi ta dva ne dosudjena penala opet mozda bi bilo 3:0 dakle bolji . 8-)
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 24 apr 2013, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 apr 2013, 00:13

mandraX je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Pa jedino da se Muller skloni na centar da bi Alba mogao stići Robbena mislim.Čovjek stoji i okreće leđa a ovaj ko sivonja pravo u Mullera i traži lafo prekršaj.Ako si gledao ponovljeni snimak gola Gomeza ( ne mislim na snimak sa centra terena) nego kamera iza kornera jasno se vidi da u trenutku kad Muller spušta loptu Gomezu Alves ( već u padu ) je najbliži golmanu.

Majka mu stara to se jasno moglo vidjeti.
Polako, bit' će klipova, slika itd itd.
Da ne trabunjamo u prazno. ;)

Meni nit' klip nit' slika ne treba u vezi one situacije sa Albom, ono je prekršaj 10000%, dok za gol Gomeza ipak treba sačekat' neku bolju sliku, klip, pa pogledat' lijepo i jasno.
Prva situacija:

slika

Situacija kod gola Gomeza, 3D analiza iz studija ALJ ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Denox
Kontakt:

Post Postao/la Denox » 24 apr 2013, 00:14

Hocel biti kakva fešta ?

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 apr 2013, 00:15

Da li je danas padala kisa u Minhenu? posto je teren bio podobro natopljen, jer ako nije dobar fazon da tika taku :D
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 apr 2013, 00:15

rio_Ferdy88 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Pa jedino da se Muller skloni na centar da bi Alba mogao stići Robbena mislim.Čovjek stoji i okreće leđa a ovaj ko sivonja pravo u Mullera i traži lafo prekršaj.Ako si gledao ponovljeni snimak gola Gomeza ( ne mislim na snimak sa centra terena) nego kamera iza kornera jasno se vidi da u trenutku kad Muller spušta loptu Gomezu Alves ( već u padu ) je najbliži golmanu.

Majka mu stara to se jasno moglo vidjeti.
Polako, bit' će klipova, slika itd itd.
Da ne trabunjamo u prazno. ;)

Meni nit' klip nit' slika ne treba u vezi one situacije sa Albom, ono je prekršaj 10000%, dok za gol Gomeza ipak treba sačekat' neku bolju sliku, klip, pa pogledat' lijepo i jasno.
Prva situacija:

slika

Situacija kod gola Gomeza, 3D analiza iz studija ALJ ;)

slika

Upravo ono o čemu sam pričao. ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 apr 2013, 00:16

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Prva situacija:

slika
Et', i nije ga Muller vidio, kažu ss.ba stručnjaci. :lol:

Za ofsajd sam rekao gore, nisam bio siguran jel' postojao il' ne, tako da sam čekao neku analizu gdje se bolje vidi.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 00:16

Haj ako neko naše gif pa neka postavit kada je Ribery htio biti Albu što je bacio loptu u lice Arjenu :lol:

Također kada ga je Yupp odgurnuo prema klupi :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 apr 2013, 00:17

Romario se nikada nece promijeniti!!!

MI SMO NOVA SILA FUDBALA, de mi Romario samo dopuni onu izjavu Pique-a ono nesh tipa fudbal igra koju njemci dobijaju, bla bla, ali spanci nesto promijenili, je li???

Nesh ko pametnom dosta????

Reci druze, reci!!!!!!
Stern des Südens

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2013, 00:19

@romarioo

bayern pratim preko 20 godina, i sjećam se ekipe u kojoj su igrali gospodarek, matthaus, fink, pa onda klinsmann itd... ai ovakav bayern još nisam vidio...neki kažu dolazi era bayerna, ljudi moji bayern je uvijek tu u vrhu, samo se čeka pogodan momenat da pročepe i da ovladaju fudbalom, gdje su objektivno najbolji...od svih evropskih velikana, jedino bayern 20 godina konstantno posluje u plusu, i kako stvari stoje tako će se i nastaviti...nedavno je izašao zanimljiv članak gdje se kaže da svi klubovi bundeslige posluju u plusu, i da nijedan klub nije u krizi, što je fascinantno, za razliku od drugih liga...što se barse tiče ona je svoje završila, i teško će više ikada vladati kao što je to bilo nedavno, jer dolazi nova era, s nijemcima na čelu....

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 24 apr 2013, 00:20

Romariooo je napisao/la:uhhh, cestitke na sjajnoj partiji i nadigravanju, ovako nas niko nije rasuo skoro 20 godina, nevjerovatan pressing bayerna, kakva borba, malo je reci cestitam

Nema vadjena na to, al' eto nako usput da se spomene :lol: Providan si.
Prvi gol cist ko suza! Ofsajd gomeza i ako je bio, to je 2 cm. Dakle ne moze se krivit sudija. E jedino onaj kosarski blok od strane Mullera, to je vec trebalo bit sudjeno. S druge strane, od 3 igranja rukom, nijedan penal nismo dobili. Da hebe rak raka, ono kad je Piqea pogodila je 100% penal. Ostala 2 slucaja i nije bas tako ocito, i mislim da sudija nije pogrijesio sto ih nije svirao.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 apr 2013, 00:21

I onda kažu Gomez bio u offsajdu pa na ovu glupost bi i Saša Matić progledao.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.