Ma nije tacna informacija.Igra se nova pred praznim tribinama.nesvrstani je napisao/la:0-3 ce biti registrovano, iz prve ruke
Bice zabranjen dolazak za 10 domacih i 10 gostujucih navijaca,da nebi bilo nereda...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma nije tacna informacija.Igra se nova pred praznim tribinama.nesvrstani je napisao/la:0-3 ce biti registrovano, iz prve ruke
vidovitadjemila je napisao/la: Ma nije tacna informacija.Igra se nova pred praznim tribinama.
Bice zabranjen dolazak za 10 domacih i 10 gostujucih navijaca,da nebi bilo nereda...
Greška, naravno da ima, samo indijanci odu u Livno za 7 KM po osobi (džaba).[/quote]TzBulevar87 je napisao/la:Logično,danas se svaki prevoz plaća.Nebitno da li je bus/kombi ili drugo prevozno srestvo.Sinko nema danas ništa džabe.
Greška, naravno da ima, samo indijanci odu u Livno za 7 KM po osobi (džaba).[/quote]TzBulevar87 je napisao/la:Logično,danas se svaki prevoz plaća.Nebitno da li je bus/kombi ili drugo prevozno srestvo.Sinko nema danas ništa džabe.
Sad će oni reći nije tačno,a pola ih nije imalo ni 10 godina tadaSaltCityAttack je napisao/la:nije za teme, ali ovako smo i mi jednom pored Siouxa sprovedeni pored njihovom tribinom..nesto se nesjecam koja je godina bila, ali zna da smo ulazili sa njihove tribine
http://****.ba/vijest/53693" onclick="window.open(this.href);return false;
a brate nemaju sta reci znaju da smo bili sprovedeni njihovom tribinom..bilo je zanimljivo tad kad su nam rekli da ulazimo na taj ulaz ..uglavnom nije bilo tu nikakvih tu problem sve regularaGorki je napisao/la:Sad će oni reći nije tačno,a pola ih nije imalo ni 10 godina tadaSaltCityAttack je napisao/la:nije za teme, ali ovako smo i mi jednom pored Siouxa sprovedeni pored njihovom tribinom..nesto se nesjecam koja je godina bila, ali zna da smo ulazili sa njihove tribine
http://****.ba/vijest/53693" onclick="window.open(this.href);return false;
nece nas niko da vozi odavno za te pare nigdje ahahahaha..ebiga svi znaju da se mi izlazemo riziku ahahahaha..mi da imamo prevoz da nam samo neko hoce dati , pa uvjek nas je ranije bilo na gostovanjima vise nego kuci, ali kad ima prevozMakeTZ je napisao/la:Vjeruj da nas niko nije htjeo vozit u Mostar za 2000km.
Da ste "normalni" navijači vozili bi vas svi, ali pošto niste zato i neće....SaltCityAttack je napisao/la:nece nas niko da vozi odavno za te pare nigdje ahahahaha..ebiga svi znaju da se mi izlazemo riziku ahahahaha..mi da imamo prevoz da nam samo neko hoce dati , pa uvjek nas je ranije bilo na gostovanjima vise nego kuci, ali kad ima prevozMakeTZ je napisao/la:Vjeruj da nas niko nije htjeo vozit u Mostar za 2000km.
Prvak Bosne hahahahhaha dobar vic, nego kako ono u Kaknju se pjevalo Azmire p..... itd. hahhahaZodiac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koji GOSPODIN.
I ovo u Rodoč nas je neki gurbet vozioMakeTZ je napisao/la:Vjeruj da nas niko nije htjeo vozit u Mostar za 2000km.
U Tuzlu planiram tek krajem godine,a do tada ce Sloboda aBd vec biti u PLGorki je napisao/la:Pozdrav za Bugojno.
Adi druže Bujrum ti i na Tušanj i aBd da uskoro idemo i na PL gostovanja![]()
Što se tiče klipa jedan je naš predsjednik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.