FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bukowski
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bukowski » 23 apr 2013, 23:37

Samo da vam čestitam, momci, ovaj Bayern je nevjerovatan. Večeras sam navijao za Barcelonu, jer sam se vodio logikom, bolje Barca u finalu, ako Real prođe, nego ovakav Bayern.

Iskreno, iako mi nije lako da to priznam, bojim se da Real Madrid u tom eventualnom finalu nema riješenje za Bavarce. Jednostavno ste prejaki i ako Bayern sa ovim igračkim kadrom dočeka to finale, samo luda sreća, trenutak genijalnosti Ronalda, ili sudac mogu donijeti Realu la Decimu.

A ovako, u normalnim uslovima, Bayern je jednostavno prejak.

Još jednom, čestitam i vidimo se na Wembleyu, ako Bog da. ;)
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho

"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."

6.3.1902

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 23 apr 2013, 23:37

To u slucaju da se razbahatite.Nemam razloga.
Keep walking.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 apr 2013, 23:37

Da li neko zna tačne informacije za ove kartone ?

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 23 apr 2013, 23:39

Miralem čestitao
https://www.facebook.com/pages/Miralem- ... ion=stream" onclick="window.open(this.href);return false;

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 apr 2013, 23:39

Saurman je napisao/la: Robbenov gol je majstorija a Alba se ko muha bez glave zabio u leđa Mullera.
:lol: :lol:

Sarma kralj si Alaha mi 8-)

Ma neka nije ono Kasai svirao, Pique i Puyol svaku utakmicu prave ovakeve blokove kad idu naprijed(kod kornera) i nikad im se ne svira, sad se malo njima vratilo

Neutral je napisao/la:Da li neko zna tačne informacije za ove kartone ?
Ma brišu se poslije prve utakmice polufinala, da glavni igrači ne bi propuštali finala
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 23 apr 2013, 23:40

Lucryler je napisao/la:Samo da se zna da se ZUTI KARTONI brisu poslije polufinala!!!
cuj posle polufinala se brisu znaci u finalu se smije dobiti zuti, nema opasnosti da propustis meč sledece sezone :D
Jedino ako si mislio posle druge utakmice polufinala, sto bi znacilo da vise niko u Bayernu nije u opasnosti da igra finale bez obzira da li u Barceloni dobili karton
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 23 apr 2013, 23:40

slika

:D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 apr 2013, 23:41

ja mislim da jesu. tj. siguran sam. znam da je poslije onog finala bayerna i intera promijenilo se pravilo sta li vec. kad je ribery izostao zbog kartona u finalu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 apr 2013, 23:41

Monolog je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Gol Gomeza nije bio offsajd jer je Alves bio najbliži Valdesu. :!:
Robbenov gol je majstorija a Alba se ko muha bez glave zabio u leđa Mullera. :?:
:!: Jbg sad. :mrgreen: Ne treba pretjerivati. Pa valjda si i sam vidio neke stvari.
:?: Jbg i sad. :mrgreen: Ono bi se i u košarci svirao kao faul u napadu - Muller se kretao u bloku.

Penal Piquea čist, ostali - jok.

Bayernova pobjeda čista k'o suza neovisno o greškama Kassaija. Na kraju, Barcelona je i zaslužila da bude nagu*ena zbog ovakve partije, a s druge strane je Bayern zaslužio biti nagrađen zbog svega što su napravili u ovih 90 minuta. ;)

Pa jedino da se Muller skloni na centar da bi Alba mogao stići Robbena mislim.Čovjek stoji i okreće leđa a ovaj ko sivonja pravo u Mullera i traži lafo prekršaj.Ako si gledao ponovljeni snimak gola Gomeza ( ne mislim na snimak sa centra terena) nego kamera iza kornera jasno se vidi da u trenutku kad Muller spušta loptu Gomezu Alves ( već u padu ) je najbliži golmanu.

Majka mu stara to se jasno moglo vidjeti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 23 apr 2013, 23:42

Lillard je napisao/la:
ja mislim da jesu. tj. siguran sam. znam da je poslije onog finala bayerna i intera promijenilo se pravilo sta li vec. kad je ribery izostao zbog kartona u finalu.

ne bi da izgleda da nekoga ruzim ali nemojte siriti neke stvari za koje niste sigurni da su provjerene nemojte kvariti ovo velicanstvenu noc ovu idilu ;) :D
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 23 apr 2013, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 apr 2013, 23:43

Lillard je napisao/la:
Bilal je dobio crveni karton zbog starta nas Lisandrom Lopesom što je uefa-mafia ocijenila kao kaznu od 3 utakmice ako se ne varam :lol:

Opet ne kontam oko kartona, sve se briše tako da svi odlaze u Barcelonu čisti od tih kartona ili ? Nema neke logike :mrgreen:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 23 apr 2013, 23:44

Saurman je napisao/la:
moustapha je napisao/la:A gdje je @Romariooo. :lol: :mrgreen:
Hegemonija i @Romario još uvijek na setu Rocco i orgije u Minhenu.
:lol:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 23 apr 2013, 23:44

Lillard je napisao/la:
evo pravila sad treba naći

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 apr 2013, 23:44

Saurman

Ma i Tomas nije vjerovao da mu sudija ono nije svirao, kaže Robenu joj kako sam ti ga zagradio, on pošo da te stigne a ja mu guzicu podmetnem, i popadali obojica od smjeha, kaže Roben jel faul on kaže ma jeste al jbt ga :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 apr 2013, 23:44

Saurman je napisao/la:
Pa jedino da se Muller skloni na centar da bi Alba mogao stići Robbena mislim.Čovjek stoji i okreće leđa a ovaj ko sivonja pravo u Mullera i traži lafo prekršaj.Ako si gledao ponovljeni snimak gola Gomeza ( ne mislim na snimak sa centra terena) nego kamera iza kornera jasno se vidi da u trenutku kad Muller spušta loptu Gomezu Alves ( već u padu ) je najbliži golmanu.

Majka mu stara to se jasno moglo vidjeti.
Polako, bit' će klipova, slika itd itd.
Da ne trabunjamo u prazno. ;)

Meni nit' klip nit' slika ne treba u vezi one situacije sa Albom, ono je prekršaj 10000%, dok za gol Gomeza ipak treba sačekat' neku bolju sliku, klip, pa pogledat' lijepo i jasno.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 apr 2013, 23:45

ma mislim da ako sa npr. gomez dobiej opet zuti u barceloni, to bi znacilo da ne moze igrat u finali. ali mislim da se tada kartoni brisu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 23 apr 2013, 23:47

Lillard je napisao/la:ma mislim da ako sa npr. gomez dobiej opet zuti u barceloni, to bi znacilo da ne moze igrat u finali. ali mislim da se tada kartoni brisu.

ali zato igra mancukic ;) cist ko suza od kartona :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 apr 2013, 23:48

Sto je onda Chelsea igrao bez "pola" ekipe prosle godine finale ?

jah , cestitam
valja picit kontre u finalu i aminat
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 23 apr 2013, 23:48

amel10071988 je napisao/la:
Lucryler je napisao/la:Samo da se zna da se ZUTI KARTONI brisu poslije polufinala!!!
cuj posle polufinala se brisu znaci u finalu se smije dobiti zuti, nema opasnosti da propustis meč sledece sezone :D
Jedino ako si mislio posle druge utakmice polufinala, sto bi znacilo da vise niko u Bayernu nije u opasnosti da igra finale bez obzira da li u Barceloni dobili karton
De procitaj jos jednom sta sam napisao pa ces mozda skontati :D

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 23 apr 2013, 23:48

U vezi ovih kartona,zasto onda nisu igrali lanu i finalu,holger,alaba i gustavo,koji su to kartoni bili ??? :D
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.