sve nam ide na ruku

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nakon čega? Ili se radi nečeg zajebavaš, nisam upratioandro234 je napisao/la:Lewandovski upitan za sutra,a Götze mislim nakon ovog danas nece gotovo sigurno igrati
sve nam ide na ruku
Ma ostavila ga cura, pa je tuzan. Vjerovatno nece igrati.RealMoudrid je napisao/la:Nakon čega? Ili se radi nečeg zajebavaš, nisam upratioandro234 je napisao/la:Lewandovski upitan za sutra,a Götze mislim nakon ovog danas nece gotovo sigurno igrati
sve nam ide na ruku
Nije navodno, nego jesgeoxx je napisao/la:navodno di maria postao babo , haj valjda proradi napokon
Ostaje jedino nada da ce mali licit na mater.RealMoudrid je napisao/la:Nije navodno, nego jesgeoxx je napisao/la:navodno di maria postao babo , haj valjda proradi napokon)
Nije doputovao sa ekipom u Dortmund zbog toga. Mou je potvrdio postavu kazavši kako će i Di Maria, ako stigne, biti u prvoj. Ne sviđa mi se nimalo.
...brani umjesto aktuelnog kapitena,svjetskog i evropskog prvaka koji je par mjeseci bio van terena zbog povrede i koji nije u približnoj formi kao Lopez ove sezone i koji zna da nema smisla da ga se u samom kraju sezone ubaci u prvu postavu...PatrickBateman je napisao/la:Lopez, koji ima 1. nastup za reprezentaciju Spanije, brani umjesto aktuelnog kapitena,svjetskog i evropskog prvaka.
Ti izgleda nisi gledao pepea u zadnje vrijeme.Essien da moze igrati igrao bi sigurno u startnoj.mandraX je napisao/la:Lijepo ja napisao ovdje kakva odbrana treba da bude protiv BvB-a, tj. sa Ramosom na beku, a neki uzvratiše sa tamo nekim Essienom na beku bla bla...neb' da igraju Bajramski turnir.
Ova odbrana duplo bolje izgleda, nego ona sa Arbeloa-om, barem na papiru, a sutra ćemo vidjet' kakvo je stanje sa istom na terenu.
Još da je Marcelo tu umjesto Coentrao-a, za kojeg mislim da je puno bolji od Portugalca, to bi izgledalo još bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.