FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
O pa bravisimo bavarisimo
jeste pokidali svaka čast. Volio bi da Bayern osvoji nane mi, zaslužili su to u svakom smislu.

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- amel10071988
- Kontakt:
KAKAV DAN
Ni sanjati mogao nisam 4-0 ono što mi je posebno drago jeste da smo vidjeli na djelu HEHEMONIJU ups mislim HEGEMONIJU
AAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJMOOOOOOOOOOOOOOOO

Ni sanjati mogao nisam 4-0 ono što mi je posebno drago jeste da smo vidjeli na djelu HEHEMONIJU ups mislim HEGEMONIJU

AAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJMOOOOOOOOOOOOOOOO
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- Goalgetter
- Kontakt:
Krenulo tedon_burza je napisao/la:Kakav dan. Dobijemo Gecea, jq dobijem 50 dolara baksisa, Bayo prospe ko kilu rize Barcu eh jos kad bi ova rumunka i dala veceras bio bi najbolji u zivotu.
Joj braco mila al smo ih poderali
MIA SAN MIA

- BavaracZenica
- Kontakt:
Tooooooooooooooooooo bracoooooooo.. ZBIIIIJMOOO REDOVEEEEEEEEEEE...
A od sljedece sezone ocekujem isto prave deracine sa Gotzinjom, i da ostane Robben, nedamo ga neka gaa
Strasno strasno, nemam rijeci braco za ovo, pisite vi ja cu citat
A od sljedece sezone ocekujem isto prave deracine sa Gotzinjom, i da ostane Robben, nedamo ga neka gaa

Strasno strasno, nemam rijeci braco za ovo, pisite vi ja cu citat

FC Bayern !!!!!
Ima li gdje situacija kad je Ribery poslao Messija na Gujscu!?!?!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Ja jos ne vjerujem da ih je Bayo ovako unistio
Cestitke vama na ovoj temi, potpuno zasluzena pobjeda vaseg tima, molio sam Boga da sviraju kraj da jos koja lopta ne bi usla u gol
Ovo je bila fudbalska lekcija.

- KapioFootball
- Kontakt:
Svaka cast, cestitam!!!
ali ipak nemojte se opustati, ovo je barcelona, sledeca tekma je u gostima, i sudije su na jihovoj strani
ali ipak nemojte se opustati, ovo je barcelona, sledeca tekma je u gostima, i sudije su na jihovoj strani
HALA MADRID!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da mom prijatelju @šećeru nikad nije bilo draže što će izgubiti opkladu. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
I večeras su sudije bila na njihovoj strani al' im to nije pomoglo da izbjegnu debakl.KapioFootball je napisao/la:Svaka cast, cestitam!!!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BluesForever
- Kontakt:
Pa i u ovoj utakmici su im pomogli,dva cista penala nisu svirali.KapioFootball je napisao/la:Svaka cast, cestitam!!!
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
" onclick="window.open(this.href);return false;libje je napisao/la:Ima li gdje situacija kad je Ribery poslao Messija na Gujscu!?!?!
ima ovdje

VOLIM BAYERN
Kako li mu je to uspjelo.libje je napisao/la:Ima li gdje situacija kad je Ribery poslao Messija na Gujscu!?!?!
Ipak je Messi jedan od najboljih stopera svijeta, mrtvi defanzivac od glave do pete.
- schweinsteiger
- Kontakt:
I ono Muller kad je "slomio" Piquea?libje je napisao/la:Ima li gdje situacija kad je Ribery poslao Messija na Gujscu!?!?!

Ljudi,imamo cast da mozemo pratiti ovu generaciju Bayerna.Kad nesto ovako neki klub napravi,napravice opet za nekih 30ak godina.
Zasluzili smo ovakvu sezonu nakon 2 finala Lige prvaka,nakon 2 sezone bez trofeja.
Ove sezone rusimo sve pred sobom,sve rekorde,je'bemo na svakom frontu,treba biti ozbiljan do kraja i uzeti ova 2 pehara sto su nam ostala.
Pokazali smo ko je novi babo u Europi !!!
MIA SAN MIA
#miasanmia
Necemo sad pretjerivati.Te situacije su izuzetno diskutabilne jer je ovo polufinale LP.Dakle priej svega nenamjesna igranja rukom.Jedino je kao penal mogla proci ona visoko podignuta ruka dok je Bayern postigao realno dva neregularna gola.Gomez je bio u offsajdu a onaj pogodak Robbena je presmjesan.Ono bi u hokeju svirali kao faul.Saurman je napisao/la:I večeras su sudije bila na njihovoj strani al' im to nije pomoglo da izbjegnu debakl.KapioFootball je napisao/la:Svaka cast, cestitam!!!
Pored toga iskrene cestitke na fenomenalnoj partiji uz zelje da dignete klempu

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ja vam kazem bezze se lozite na onog hegemonicnog i njegove postove.
4:0 zadnji put, deklasirali vas, bla bla... imas li obraza doci na ovu temu i ista reci, osim iskreno cestitati?

4:0 zadnji put, deklasirali vas, bla bla... imas li obraza doci na ovu temu i ista reci, osim iskreno cestitati?

Sta reci ovo je delirijum danas gece pa ovo veceras,da mi je neko pricao da ce bayern ovako nakantati barcu reko bi da je lud da veze nema sa fudbalaom,hajde nekako 2:0 fantasticno,ali brate 4 komada ekipi koja je u zadnjih 6,7 godina vedrila i oblacila evropskim nogometom ,e to mogu samo oni najveci najbolji ,a mi to sigurno jesmo .nekad davno sam napisao da je barca postigla svoj vrhunac 2011,dalje nema ili nastojis ostati na tom nivou sto je jako tesko ili padas ,barca cwe sigurno jos par narednih godina biti u samo vrhu u evropi i medju glavnim kandidatima za trofej LP ,ali istina je sigurno da barca lagano opada u toj dominacji ,i da se sprema nova vladavina nove dinastije FC Bayerna .
Sta momci da vam kazem nego od srca da vam cestitam svi najiskreniji navijacima ovog naljepseg najmocnijeg trenutno kluba na svijetu.I na kraju
MNOGO SMO JAKI ALI BRATE BAS MNOGO
Sta momci da vam kazem nego od srca da vam cestitam svi najiskreniji navijacima ovog naljepseg najmocnijeg trenutno kluba na svijetu.I na kraju
MNOGO SMO JAKI ALI BRATE BAS MNOGO
Zamolio bih ove mlađe članove da ne spominju sudije, uefu, Platinija i ostalo.
To ama baš nikakve veze nema s ovim večeras.
Barca je ovaj duel odigrala maksimalno fer, bez ikakvih grubosti i većih protesta,
uvidjevši snagu giganta bez ikakvih problema su prihvatili poraz.
Po tom se razlikuju od Uniteda i Reala, i tu su dobili moje poštovanje,
to su stvari koje treba cijeniti u ovom sportu,
na kraju krajeva ljudske osobine su to što treba da bude na prvom mjestu,
i Barca je zasluženo dominirala proteklih godina.
Recimo da je Real ovdje noćas bio, pa to bi vrvilo od prljavluka,
niskih udaraca, omaložavajućih izjava...
A evo vidimo da su i njihovi navijači apsolutno OK, i to nije slučajnost.
OK, a kada su uvidjeli da se o neviđenoj baji radi otišli pred svoje da brane ne bi li petardu spriječili.
Šta da kažemo, a da ovo ne osporimo,
štab, igrači, navijači..., sve je to 1/1.
To ama baš nikakve veze nema s ovim večeras.

Barca je ovaj duel odigrala maksimalno fer, bez ikakvih grubosti i većih protesta,
uvidjevši snagu giganta bez ikakvih problema su prihvatili poraz.
Po tom se razlikuju od Uniteda i Reala, i tu su dobili moje poštovanje,
to su stvari koje treba cijeniti u ovom sportu,
na kraju krajeva ljudske osobine su to što treba da bude na prvom mjestu,
i Barca je zasluženo dominirala proteklih godina.
Recimo da je Real ovdje noćas bio, pa to bi vrvilo od prljavluka,
niskih udaraca, omaložavajućih izjava...
A evo vidimo da su i njihovi navijači apsolutno OK, i to nije slučajnost.
OK, a kada su uvidjeli da se o neviđenoj baji radi otišli pred svoje da brane ne bi li petardu spriječili.

Šta da kažemo, a da ovo ne osporimo,
štab, igrači, navijači..., sve je to 1/1.

- legenda reala
- Kontakt:
Bavarski gigant se vratio na staze stare slave
Nadam se jednoj vrhunskoj utakmici u finalu, nek bude repriza onih epskih duela s početka ovog stoljeća
Pozz effe_sa
(mogu misliti koliko je sretan večeras)

Pozz effe_sa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.