FK Rudar Prijedor

rudarprijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la rudarprijedor » 23 apr 2013, 09:44

K0MT je napisao/la:1.85kv na pobjedu Želje, 2kv da daje više od 1 gola, iz 2 u 2 3.05kv... Milina :D :lol:
Glup si :lol:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 23 apr 2013, 13:45

Mozzart Kladionica kvote za sutra:

Rudar Prijedor - Zeljeznicar
TIP 1: 8,50
TIP X: 4,40
TIP 2: 1,30

Alo ljudi, ko je ovde lud?? :evil:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 23 apr 2013, 14:04

Prijedor je napisao/la:Mozzart Kladionica kvote za sutra:

ove u brnu kvota 1,95 na zelju... :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 23 apr 2013, 21:42

Prijedor je napisao/la:Mozzart Kladionica kvote za sutra:

Sta ima biti cudno,osvajac duple krune,bolje igramo u gostima,kladionice nanjusile :lol:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 24 apr 2013, 21:44

8-) Istakao bih korektan potez publike poslije Adiloviceve majstore,kad stadion aplauzom pozdravlja gol..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 apr 2013, 21:48

rudarprijedor je napisao/la:8-) Istakao bih korektan potez publike poslije Adiloviceve majstore,kad stadion aplauzom pozdravlja gol..
Jel' kupljeno ovo danas ili je Željo bio bolji ? :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 24 apr 2013, 21:57

Prodano... Bio dogovor 0:2, al' ovaj pakšu zabi treći pa se vaši počeše sklanjati, odjednom 10 šansi za nas, tako i uvališmo jedan :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 apr 2013, 22:01

K0MT je napisao/la:Prodano... Bio dogovor 0:2, al' ovaj pakšu zabi treći pa se vaši počeše sklanjati, odjednom 10 šansi za nas, tako i uvališmo jedan :D
ma ja nisam ni sumnjao, gdje će Željo biti bolji od Rudara :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 apr 2013, 22:32

pa bgm hahahhahahah ja ne mogu da vjerujem dokle vise ovo ide hahhahahahaha hocemo li ijednu tekmu odigrati da neko ne kaze da smo kupili.ccc
=\_1921_/=

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 24 apr 2013, 23:06

Problem je u tome sto se Zelji ne smije niko zamjeriti od sudija do takozvanih "malih" klubova kao sto je Rudar ...tako da ako ga ne mozes pobijediti pridruzi mu se... 8-)

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 24 apr 2013, 23:21

Daj bolan, Zeljo je sila nebeska... Oderase nas ljudi nismo znali gdje gonimo... Nemojte zezati sad o nekim stelama, realno ljudi su za 6 klasa bolji... ;)
? &

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 apr 2013, 23:25

Prijedor je napisao/la:Daj bolan, Zeljo je sila nebeska... Oderase nas ljudi nismo znali gdje gonimo... Nemojte zezati sad o nekim stelama, realno ljudi su za 6 klasa bolji... ;)
Željo nije sila nebeska, i nije za 6 klasa, ali je bolji definitivno i to moraš priznati bez ikakve zezancije.Samo je izgleda postala furka da navijači ovih "slabijih" klubova pred utakmicu sa Željom obavezno počnu pričati o nekoj prodaji, kao da bi pobjedili i onako :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 24 apr 2013, 23:27

bagrcavi je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Daj bolan, Zeljo je sila nebeska... Oderase nas ljudi nismo znali gdje gonimo... Nemojte zezati sad o nekim stelama, realno ljudi su za 6 klasa bolji... ;)
Željo nije sila nebeska, i nije za 6 klasa, ali je bolji definitivno i to moraš priznati bez ikakve zezancije.Samo je izgleda postala furka da navijači ovih "slabijih" klubova pred utakmicu sa Željom obavezno počnu pričati o nekoj prodaji, kao da bi pobjedili i onako :mrgreen:
Drug realno jaci su i spremniji 101% nego danasnja ekipa Rudara... Nije to bila prava ekipa, falila 4 najbolja igraca cinjenica sama govori da je igrao momak 95 godiste citavu utakmicu... Prvi put uopste da je nastupio za prvi tim... ;) Da smo bili kompletni, ko zna sta bi bilo, nismo ni danas lose igrali... :twisted:
? &

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 apr 2013, 23:33

Mene samo interesuje kako vaši igrači mogu igrati po onom terenu, on se zeleni i sve super, ali kakve su ono rupe po njemu ? Sjećam se prošle godine kad smo gostovali, tad je Smajić upo u neku rupu i pokido ligamente.

Ako ćemo spominjati izostanke, onda šta reći za Želju ? Ove polusezone nijednu utakmicu nismo odigrali u punom sastavu + ostali smo bez 2 važna igrača, tako da je ovo uspjeh.
DRUG NEBI TI PUNCA

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 24 apr 2013, 23:36

bagrcavi je napisao/la:Mene samo interesuje kako vaši igrači mogu igrati po onom terenu, on se zeleni i sve super, ali kakve su ono rupe po njemu ? Sjećam se prošle godine kad smo gostovali, tad je Smajić upo u neku rupu i pokido ligamente.

Ako ćemo spominjati izostanke, onda šta reći za Želju ? Ove polusezone nijednu utakmicu nismo odigrali u punom sastavu + ostali smo bez 2 važna igrača, tako da je ovo uspjeh.
Ma trava je cirkus, ono pod hitno treba promjeniti... Kontam nesto da imamo najlosiju travu u ovoj ligi... Tesko je i nasim fudbalerima igrati i trenirati na njoj, a kamoli gostujucim ;)
? &

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 24 apr 2013, 23:43

Cestitke na fer i korektnoj igri, vidjelo se da vam fali nekoliko vaznih igraca. Mi fizicki i takticki puno zrelije djelovali ali i vi ste se borili i niste odustajali, cak ni kod 3-0 za nas...Mnogo srece u nastavku!
Sto se tice travnjaka, najveci su problem neravnine po terenu. Moze li se to nekako izvaljati ili nesto slicno?
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 24 apr 2013, 23:44

ficobahtic je napisao/la:Cestitke na fer i korektnoj igri, vidjelo se da vam fali nekoliko vaznih igraca. Mi fizicki i takticki puno zrelije djelovali ali i vi ste se borili i niste odustajali, cak ni kod 3-0 za nas...Mnogo srece u nastavku!
Sto se tice travnjaka, najveci su problem neravnine po terenu. Moze li se to nekako izvaljati ili nesto slicno?
Ma jbg, aBd kad bude para sredice travu, to im je valjda prioritet...
? &

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 apr 2013, 02:06

Ma iskreno da ti kazem nismo ni za 4 klase bolji,ali jednostavno mi smo duplo ako ne i vise spremniji od bilo koje ekipe nase lige to se tek sad vidi kad se igra svako 3 dana ;) pored toga zeljo je ekipa koja ne ide na gostovanje sa pricom NEMOJ DA PRIMIMO GO,PA AKO USPIJEMO DATI KAKVU FRLJOKU JOS BOLJE,nego ide da opravda ime najtrofejnijeg i najboljeg kluba u drzavi.Na grbavici gubimo bodove jer ko god dodje na grbavicu igra mrtvi bunker kakv bi i puno bolje ekipe od zelje tesko probile.
=\_1921_/=

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 25 apr 2013, 09:28

dobra ste ekipa,i bez cetiri glavna igraca vise ste napravili sansi protiv nas nego neka "bolja" ekipa u punom sastavu,Antolovic nas par puta izvadio plus ona precka...da ste bili u full sastavu bilo bi guravo...pozdrav nasim sportskim prijateljima.
Amare hvala ti...

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 25 apr 2013, 13:46

Sad će nama Slavija "vratiti" ona 3 boda iz prošle sezone kad su im trebala za opstanak(0-1u Prijedoru,svi znali da im puštamo)...Njima sad ne treba,a nama skoro osiguravaju opstanak.Živi bili pa vidjeli ;)
Mens sana in corpore sano.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.