Pored Wagnera...nema šanse..Madafaka je napisao/la:Nouken i Marciano ubjedljivo najbolji.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pored Wagnera...nema šanse..Madafaka je napisao/la:Nouken i Marciano ubjedljivo najbolji.
Dok je Nouken o kome se ovdje pisu bajke presao iz Sarajeva u Kiseljak!FK Sarajevo je napisao/la: Kud ces bolju karijeru![]()
![]()
Madafaka je napisao/la:Nouken i Marciano ubjedljivo najbolji.
a bajano?big_amko je napisao/la:Ne znam je li iko spomenuo Lamine Diarru koji je igrao u Zrinjskom.Poslije je otisao u Partizan.
Definitivno od stranih igraca u Premier ligi najdublji trag je ostavio Marciano
Ta dvojica crnaca iz koje su zemlje bili i taj rus u kojoj su sezoni igrali jesu li bili dobri igraciStole iz Bora je napisao/la:Cini mi se da niko nije spomenuo dva tamnoputa igraca Zelje. Issa Thomas i Marah Kelfala su bili registrovani za Zelju samo nisam siguran koliko su utakmica igrali.
Bio je tu i jedan Rus Eduard Toguzov.
Edis Sandzakli, on ti je 'lapo-lapo', ni sam nisam siguran što je zapravo. A, imamo mi Moussa DiabangaDinoTM je napisao/la:Ima u Zvijezdi onaj golman, turcin. Ne mogu se sjetit kako se zove.
Issa Thomas i Marah Kelfal su iz Sierra Leonea. Toguzov je igrao za Zelju u sezoni 2003/04.FK Sarajevo je napisao/la:Ta dvojica crnaca iz koje su zemlje bili i taj rus u kojoj su sezoni igrali jesu li bili dobri igraciStole iz Bora je napisao/la:Cini mi se da niko nije spomenuo dva tamnoputa igraca Zelje. Issa Thomas i Marah Kelfala su bili registrovani za Zelju samo nisam siguran koliko su utakmica igrali.
Bio je tu i jedan Rus Eduard Toguzov.
Cini ti se. Marciano je otisao za novac, i uprava i igrac su bili saasvim zadovoljni ponudjenim, da si citao pak relevantne izjave ljudi ukljucenih u taj transfer ustvari trebao bi ti to znati.FK Sarajevo je napisao/la:Vi za Marciana niste ni marke dobili njemu je bio istekao ugovor sa Sirokim ako si citao trebao si znatiKevin je napisao/la:ali mislim da nitko kao Široki nije profitirao sa strancima...
jer prodali smo Bajana i Marciana za dobre pare..a za wagnera uvijek ponuda nekakvih ima...sumnjam da će Varea duže tu biti a imamo ugovor s njim 3 godine..
zaključak: uprava radi odličan posao..
Gdje si ovo nasao druzeStole iz Bora je napisao/la:Albanija:
Arben Avdija, Erkan Sulejmani (Zeljeznicar)
Leonard Dakaj, Valentino Mazreku (Velez)
Saimir Patushi (Posusje)
Ilir Seferi, Jeton Seferi (Travnik)
Arben Avdija (Sarajevo)
Argentina:
Gonzalo Dario Martinez, Juan Manuel Varea (Siroki)
Hernán Revainera (Celik)
Austrija:
Daniel Kogler (Velez)
Alen Oroz (Siroki)
Brazil:
Alexandre, André Carvalho, Celson, Diego Paulista, Diogo, Emerson, Flávio Beck, Aranha Pinheiro Glauver, Marciano, Carlos Oliveira, Rafael Lopes, Renato Alves, Ricardo Baiano, Ricardo Costa, Tiago Rodrigues, Ronielle, Igor Soares, Vagner, Wagner Lago (Siroki)
Antonio Cortez, Koruka, Marciano (Celik)
Diego (Zepce)
Gil, Ricardo Costa, Santos Baiano (Zrinjski)
Aranha Pinheiro Glauver, Jairon, Jefthon, Fabricio Lima, Matos, Carlos Oliveira, Ronielle, Wagner Lago (Posusje)
Godoi (Modrica, Laktasi)
Jair (Leotar)
Jorge Vinicius Silva (Zeljeznicar)
Marciano (Sarajevo)
Cameroon:
Emmanuel (Sloboda)
Joseph Fotso Kamto (Brotnjo)
Nicolas Nynkeu (Zepce)
William Tabi (Siroki, Posusje, Zrinjski)
Canada:
Mario Ostojic (Celik)
Vladimir Vukovic (Laktasi)
Colombia:
Phil Jackson (Celik)
Czech Republic:
Ales Schuster (Zvijezda)
England:
Neil Wood (Zeljeznicar)
Georgia:
Levan Kutalia (Slavija)
Germany:
Daniel Arsovic (Leotar)
Daniel Njitraj (Siroki)
Ghana:
Prince Bobby (Zrinjski)
Hungary:
Márk Ughy (Posusje)
Ireland:
Morgan Carey (Zeljeznicar)![]()
![]()
Kenya:
Zablon Amanaka (Zeljeznicar)
Nigeria:
Samuel Adebare (Zrinjski)
Romania:
Cristian Valentin Muscalu (Slavija)
Russia:
Eduard Toguzov (Zeljeznicar)
Senegal:
Moussa Diabang (Zvijezda)
Boubacar Dialiba, Younouss Diatta (Zeljeznicar)
Lamine Diarra (Zrinjski)
Sierra Leone:
Issa Thomas, Kelfala Marah (Zeljeznicar)
Spain:
Ivan Peñaranda (Slavija)
Sweden:
Rasim Reiz (Sarajevo, Zeljeznicar)
Switzerland:
Slaviša Dugić, Simo Kuzmanović (Modriča)
Mato Sego (Široki)
USA:
Sanel Boric (Zeljeznicar)
Mark Conrad (Velez)
Raul Palomares (Zepce)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.