ciza je napisao/la:druze nista ovom slikom ne mozes poklazat,Celik se jest branio ,ali ti pokusavas da isto tako slabu igru Zelje hoces da predstavis kao neku tika taku i razvaljanje.(5 suteva u okvir gola obe ekipe,3-2tanko)
Ma daj buraz, izvini, ali gluposti pričaš! Ne pokušavam ja predstaviti ništa, samo ste mi se na nešto popeli (kako navijači tako i vaš trener koji sebe diže u nebo) sa pričom kako se Čelik "nije branio". Priča ti je beze skroz, pominješ šuteve (to navodiš kao mjerilo). Pogledaj malo bolje sliku i skontaj dali je uopšte bilo pametno šutati kad ispred sebe imaš cijeli protivnički tim (ko god da je krenuo šutati imao bi u bloku 2-3 igrača). Željo jeste loše odigrao ali kad pogledamo vašu formaciju bolje nije ni moglo. Željo nema tehničare niti pojedince koji ovakve bunkere mogu razbiti, zato se toliko i patio. Još kad tome dodamo da pola tima nije igralo onda se nema o čemu dalje pričati jer da je Željo bio u punom sastavu vi bi kući išli bez bodova. Smješno je čuti da se tim sa ovakvom igrom nada Evropi.
Branili ste se ko Žepa, to je jedino što sam htio slikom pokazati. Nemam namjeru se s tobom raspravljati i sa ovim komentarom završavam diskusiju na ovu temu.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...